bir tarafta sevgi diğer tarafta mantık. sizce?

hala kafamı toparlayamadım...geçen gü erkek arkadaşıma eğer biz evlenirsek nasıl geçineceğiz dedim oda senin maaşın varya dedi şaka yaptı bende sen ne yapacaksın maaşın az olduğunu biliyorum ama eve hiç katkı yapmamayı düşünmemem gerekir dedim. kızdı bunların sırası değil evlenecek olunca konuşulur daha vakit var dedi. biraz zorladım yoksa kendine çok para kazanan birini mi buldun git o zaman onunla evlen diye saçmaladı. ben para konulşarında konuşmak istemiyorum dedi eve en fazla 500 tl getirirm oda bize yeter senin maaşında var dedi.

Ne demek senin maasın varya?Sen dusunme bunlari hayatim seninle olalimda ben gerekrse hamallik yaparm demesi gerek.Yol yakinken don canim sen.guzel meslegn var ideallerin var.kendine saygini yitirme. Anlattiklarna bakarak soyluyorum bu cocuk seni mutlu edemez. Bi insanla evlenirken ailesiylede evlenyosun derler bence cok dogru ki sen ailesndende olumsuz bahsetmssn.bence bu iliski seni daha fazla ypratmadan yoluna bak.yne tabi en dogrusunu sen bilirsn

Bu nasıl bir düşüncedir ki seninde maaşın var diyebiliyor hadi deseki kendimizi toparlayana kadar ikimizin maaşı yeter onu anlarım da bu adam demekki herşeyi senden beklediği gibi evi geçindirecek olanında sen olacağını düşünmekte.En baştada söylemişsin 5 aylık bir ilişki ve çevrende dertleşebileceğin iyi vakıt geçirebileceğin insanlardan uzaklaştığın için sadece duygusal düşünüp onu sevdiğini zannediyorsun.Arkadaş çevrene karışmaya ne hakkı varki yaşını başını almış aklı başında bir insansın illaki bayanda erkekte arkadaşların olacak bunlara karıştırma ilelebet böyle devam eder yoksa bu ilişki evlide olsan değişmez sen biliyordun der oturur aşağı ( akıllıca düşün zararın neresinden dönersen kardır.Olan 5 ayına olsun ne olacak

buraya yazmaya başladıktan sonra biraz daha kendimi dinlemeye başladım. yani bu işilki konusunda akıl danışacağım ki,msecikler yoktu şimdi hiç yüzlerini görmesemde bir yığın bayan arkadaşım var. dediğim gibi bu ilişkide ki sevgimi inkar edemem onunlayken çok mutluyum ama olmuyor illakiş bir yanı eksik kalıyor bir arkadaş sevdiğini zannediyorsun yeterli değil sevgin dedi onun dedikleri çoğu zaman aklıma geliyor sevginin yeterlli olmaması çok farklıymış... ve evlilik düşüncesi aklına gelince sadece sevgi yeterli gelmiyo mantık maddiyat kültür hepsi bir harmanlanmalı bence...ben ona belkide yalnız kaldığım için saf arkadaşlığını birçok erkekte göremediğim için ona bağlanıyorum ama ne bileyim öyle bir karmaşaki anlatamam. fakat bildiğim birşey varsa ailemi bu konuda üzemem çünkü onlar her anne baba gibi evladının mutluluğunu ister bende onların mutlu olmasını o zaman ona göre davranmalıyım da elim tlf gitmeden olmuyo bu ara biraz mesafe koyayım dedim neden soğuksunsen deyip kızdı

Soğuk değilim halletmem gereken işlerim vardı de hayatım sadece senle benden oluşmuyor sorumluluklarım var ailem var kardeşlerim en önemlisi anne babam var de.Sen tek başına bir bireysin afedersin ama ben böyle adamlara karşısındakine yular takmaya çalışan çoban olarak bakıyorum.

böyle tipleri nasıl seviyorsunuz anlayamıyorum, kişi kendi değerini kendi belirler, ben olsam ilk başlarda çok sevsemde zamanla soğurdum bu adamdan

ikiside cıks.. zaten sevmiyorsunuz bence

ha ilk anlattığınızı zaten sevmeyin...evlenince evden çıkarmaz be..ne demek öyle kaç yaşındaki birisine çocuk muamelesi çekmek...sizde cahil falan değilsinizki ezdirmeyin kendinizi

bu yazdıklarımndan sonra aradan bayağı zaman geçmiş. peki ne oldu anlatayım. hani 2. talip olan çocuk vardı ya biz ayrı şehirlerde olduğumuz iöçin fazla görüşemedik o beni çok beğenmiş ama olmadı şuan görüşmüyuoruz. neyse benim aklımı karıştıran kişi yani erkek ardaşım bu zaman zarfında daha ılımlıolmaya başladı. değişiklik var. anlayamadım aceba insanlar zamanla değişiyor mu??? biliyorsunuz erkek arkadaşım özel çalışıyordu yarım gün çalışıyor. iş çıkışı ek iş yapmaya başladı emlakçıya ortak oldu sürekli orada çalışıyor. önceden iş çıkışı direk uyurdu.. şimdi iş çıkışı beni en fazla 1 saat beni görüyo direk işe gidiyo allahım işlerini arttırır i,nşallah pek kazanamıyorum inş. kazanırım diyo.. gitti kpss dershansine yazıldı o yoğunluğun arasında ders çalışıp kadro alabilsem diye çabalıyo.. çok üzülüyorum bu haline ama ne yapayım. bu da yetmiyo zavallım benim kaprisimide çekiyo.. yap dediğimi bir iş olsa arada derede gelip yapar gider.evde ailesi kızıyormuş yüzünü göremiyoruz diye onlarada yetişmeye çalışıyo (gerçi yanlarında sıkılıyorum muhabbet sarmıyo ama ne yapayaım diye şikayette etmiyor değil) yaz geldi babasının bahçeleri var ona bakmak içinizin almış neden bu kadar koşturuyorsun dedim. evleneceğim borcum az olsun yada hiç olmasın diye uğraşıyorum dedi. evini babası almıştı arabayıda annesi almışama taksidini o ödyo şimdilik evlenince ben ödemeliyim diyor. sonra bir kredisi varmış ayda 300-4000 gibi ödüyormuş söyledi. ben evlensek ödemem kusura bakma diyorum eğer ödeyeceksem aynı oranda bende kredi çeker harcarım (tabi aileme veririm onu söylemedim yüzüne)dedim.. kimse borçlu evlenmek istemez dedim. arabanıda annen ödemeli bence nede olsa annemin hediyesi o aldı diyorsun hediyenin parasını ben ödeyeceksem ne anlamı var dedim...işte böyle bana olan kıskançlığı ve karışmasına gelince bayağı fark var yoğunluktan mı artık neyse fazla karışmaz arkadaşlarla dışarıya gittim iş erinde yemeğe falan gittim çoğu zaman ona haber vermedim aradığında biz öğle yemeğine çıktık piknikteyiz falan dedim. hmm kimler var arkadaşların kim dedi. önceden bana asılan işyerinden biri vardı onun olmasına kızar biliyorum onu merak ediyo başka birşey sormadı neden gittin falamn demedi.işte böyle kızlar.

bugün ikindiye doğru aradım canım sıkılıyor sen beni hiç bir yere götürmüyosun diye söylendim bayağı...o da ofisteydi ben ne evi temizledim ( afedersiniz evim bu hafta çok berbat dağınık) işlerim vardı halletmedim sabahtan beri kk deyeyim...oda bana bekle gelirim dedi saat altı gibi geldi 1 saat oturalım dışarda 7 de dershane var dedi. tamam dedim geldi piknik yeri olan bir yere gittik çay içtik güzeldi. bu arada kaç zamandır beni oraya götür dediğimde olmaz orada içki içenler var bize bulaşırlar derdi. bu sefer ben demeden o beni götürdü.. baktı oda beğendi orayı birgün kahvaltıya yada mangala gelelim dedi. sonra dershane saati geldi biz çıktık yolda bana hayatım bugün iyi oldu dışarıya çıktığımız böyle yapalım zaman zaman...çok uzun saatler durmayalımda 2 saat falan iyi olur dedi. tamam dedim. ne bileyim huyumu değişiyor neoluyor ama bu şlekilde davranması beni mutlu ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…