• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir tarafta sevgi diğer tarafta mantık. sizce?

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
mrb bayanlar. uzun zamandır kafamı ağrıtan bir konuda size danışmak istiyorum. o kadar çıkmazdayım ki anlatamam. yaklaşık 5 ay önce birisiyle çıkmaya başladım bu benim neredeyse ilk çıkmam sayılırdı. ilk kez bir erkekten bedensel olarak daha fazla olmak üzere fazlasıyla etkilendim sevdim. karşımdaki insan sessiz benim bir dediğimi iki etmeyen her çağırdığımda yanıma gelen bekar ve ailesinden uzakta bir bayan olarak benim her işime yardım eden biriydi. beni çok sevdiğini söyler. geçmişte bir evlilik yaşamış 1,5 yıl sonra ayrılmış şuan
31 yaşında. sağlık görevlisi ama kadrolu değil şirket bünyesinde çalışıyor. ailesinin ona aldığı ev ve arabası var. zaman içinde çıkarken bana bu ev ve arabayı kendim aldım tarlamızda çalıştım geliriyle aldım dedi ama anladım ki babası ve annesi ALDI SONRADAN O DA BUNU SÖYLEDİ. NEYSE KADRO ALMAK İÇİNDE UĞRAŞTI AMA KPSS PUANI ÇOK DÜŞÜK ALAMADI FAKAT ALACAĞIM KESİN DİYO. BEN KADRIOLU BİR ÖĞRETMENİM.eğitim konusunda önlisans mezunu ailesinin yanında okumuş başka bir şehire hiç gitmemiş. ben 2 üniversite bitirdim ailemin yanında okumadım başka şehirlerde alıştım hani ailemden destek almayınca kendi ayaklarım üzerinde fazlasıyla durdum allahıma bin şükür maddi anlamda kimseden bir kuruş beklentimde olmadı aksine ailemede kardeşlerimede hep verdim. bu güne kadar kimseye para vermeyip biriktirseydim rahat bir arabam olurdu elimdede az da olsa birikmiş param olurdu. neyse ben eğitim konusunda hassasım yüksek lisans yapmak istedim erkek arkadaşım kesinlikle olmaz diye kavga etti. biraz kapalı ziyniyeti var. kıskanç birisi okulda erkek öğretmen böyle dedi desem hemen bana kızar neden konuşuyosun elin adamıyla falan filan diye.toplum içindede bir kez okuldaki bayan-erkek öğretmen arkadaşları gördük bizde arkadaşlarımızla birlikte bir mekana gitmiştik. ben bizimkilere siz geçin ben arkadaşlarımı selamlayım dedim. yanlarına gidip öğretmen arkadaşlarla konuştum. bizimkisi sinir krizi geçirdi ne demek benden izin almadan arkadaşlarının yanına gitmek benim masamdan nasıl kalkarsın falan filan. kırıcı sözler söyledi kavga ettik. hiç bir erkek arkadaşın seni arayamaz yolda görsen konuşamazsın der. birinden bahsetsem konuyu kapat der. bu yönü beni üzüyor. annem evlenince bu daha da artar senin bir çevren olmayacakmı konuşmana oturmana kalkmana da karışır kızım asla mutlu olamazsın diyo. işi de garanti değil geçmişteki evliliğide biraz düşündürücü diyo. haklıda bu konuda sonuçta bende beni yüceltecek biriyle evlenmek isterim nlayışlı biriyle ama karşımda kişli pek böyle değil. gel görkü adı sevgi mi ihtiyaçmı alışkanlık mı bilemediğim bir his onu bırakmamı engelliyor. ben sosyalliği severim. kız erkek konşmaktan çekinmem. geçmişte 2 ay ayrı kaldı barışırken bana daha sakin olacağım falan dedi öylede gidiyodu ama geçen hata sonu aylardır götrüşmediğim eski iş yerimden evli olan bir erkek arkadaş aradı ne yaapıyorsun nasıl gidiyo diye bu çıldırdı gün boyu kavga ettik neyse herşey düzelirken yine uzun zamandır görüşmediğim 18 yıllık çocukluk arkadaşım msj çekti nasılsın hayatında biri varmı bilmiyorum amam benim bir arkadaş var onunla seni düşündüm kinizde ayrı şehirlerdeseniz nasıl olur bilmiyorum demiş bu okudu be kıza benim erkek arkadaşım var bir daha bana böyle msj atma diye cvp yazdı. kız çok bozulup beni aradı. cnm kusura bakma yanımda erkek arkadaşım var uzun zamandır görüşmeyince tabi seninde haberin olmadı dedim. oda aaa çok sevindim bende bilmediğim için böyle yazdım falan diyo bizimisi arkadan gitin başkasına düşünsün falan dişye bağırdı arkadaşıma karşı o kadar mahçup oldum ki anlatamam. kızdan özür diledim anlayışla karşıladı ama bunun evlilği nasıl olur iyi düşün dedi. bende erkek arkadaşıma kızıp evden kovdum oda bağırdı bana kötü sözler söyledi ve kafama vurur gibi itti. boğazımdan sıkar gibi tuttu. işte böyle sıkıntılı bir durumumuz var. neyse bu arada bana bir aile dostumuz yakını olam mühendis bir geçle tanıştırdı oda çok mülayım iyi niyetli kendi, ofisini kurmuş iyi bir ailenin çocuğu. oturduk konuştuk çok utangaçtı elleri titriyordu. biraz birbirimiz tanıyalım dedik. işte bu noktada ailem çok istekli bu çocuğa karşı ailesi ve kendisi bviz çok uygun bende bunun farkındayım sonra ablam ve teyzemde bu çocuğu çok iyi buldular. tanışmaya gelirken çok güzel çiçek yaptırmış kız istenirken getirilen çikolatarladan almıştı hem bana hem ablama teyzeme. görgülü birisi belli giyimide öyle. erkek arkadaşım ailesini durumu iyi olsada maalesef görgü konusunda inanılmaz düşükler. nerden biliyorum evlerine gittim evde temizlik namına hiçbirşey yoktu berbattı ve kirliydi odasına gittim. elbiseleri benim yanıma gelirken ne kadar güzel olsada dolabına baktığımda nyıtrık kalitesi ve pis şeyler doluydu. dağnıklığı anlatamam açıkçası evin kirini anlatmam imkansız. neyse bu yapıdaki kişileri bizimkiler pek sevmez annem temizlik hastasıdır. yani bu eve gelse bizim sülale inanın bir bardak su içmezler affedersiniz tuvalete bile gitmezler.ama dedikodusun günlerce yaparlar. buda benim ailenin özelliği. fazla incelerler karşıdaki insanı. ben erkek arkadaşımı tanıştırsan pekte olumlu görmezler tahminince.....

işte böyle uzun uzun yazdım şimdi bu iki insan arasında kaldım. kız milleti iyiyi görsede illaki riskide ister başkası bana bunları anlatsa neyi seçeceğini gayet rahat söylerdim neyin doğru olduğunu bilsemde ahh bu gönl yokmu beni mahvediyor. sizlerinde yorumunu almak isterim bayanlar ne yapayım nasıl bir yol izleyeyim.yaşadığım şehirde hiç arkadaşım yok belkide bu yüzdende erkek arkadaşıma düşkünüm. sürekli onunla geziyorum.

Şimdi siz erkek arkadaşınızı seviyor musunuz ?
Giyim kuşamı,kıyafetleri,davranışları dahil herşeyinden sanki tiksinir gibi bahsetmişsiniz...
Eğitim seviyesi hakkında aynı şekilde..Onu da kafaya takmışsınız ki doğal.Olabilir bu durum.
Bir de sevgiliniz varken mi görüştünüz bu mühendisle?Yani geldiler mi? Eğer öyleyse nasıl ailenize tamam gelsinler dediniz ki ?
Ozaman sevmiyorsunuz ve bir gelecek düşünmüyorsunuz erkek arkadasınızla..Yani ikilemde kalmanızı gerektirecek bir durum yok.

Şimdi siz erkek arkadaşınızı seviyor musunuz ?
Giyim kuşamı,kıyafetleri,davranışları dahil herşeyinden sanki tiksinir gibi bahsetmişsiniz...
Eğitim seviyesi hakkında aynı şekilde..Onu da kafaya takmışsınız ki doğal.Olabilir bu durum.
Bir de sevgiliniz varken mi görüştünüz bu mühendisle?Yani geldiler mi? Eğer öyleyse nasıl ailenize tamam gelsinler dediniz ki ?
Ozaman sevmiyorsunuz ve bir gelecek düşünmüyorsunuz erkek arkadasınızla..Yani ikilemde kalmanızı gerektirecek bir durum yok.

erkek arkadaşımı yalnız ikimiz başbaşayken seviyorum ona sarılmak omuzuna yatmak beni mutlu ediyo ama toplum içinde beni çok kısıtlıyo başka yerlere gitmeme bile izin vermiyo artık. (bayanlarla olmaktan bahsedşyrum) giyim kuşamı berbat değil zaten buda zamanla düzelcek şeyler ben her konuyu anlatım diye bunlarıda yazım.onun bende aşağıda biri olduğunu asla söyleyemem ama kültür farkımız çok fazla bunu anlıyorum. sevgilimle aramız açıkken görüştüm diğer kişiyle bunu ailem istediği için kabul ettim o zaman bana vurduğu zamandı ve kesinkes ondan ayrılırım bu iş olmaz diyordum şimdi kafam allah bullak. yemin ederim içimden gelerek hissederek aşkım seni seviyorum diyorum ama o inadından huylarından vazgeçmiyo. benim dediğim olacak sen yıllarca başı boş yaşamışsın ilişki böyle olur buda seni sıkıyo benim dediklerim doğru der her zaman yeminle hep böyle der.ilişki yaşarken kişiler illaki uyum sağlamak adına bazı şeylerde özveride bulunur ama erkek arkadaşımın dediği tek şey var ben böyleyim değişmem benim her hareketim doğru sen yanlış yapıyorsun der.

erkek arkadaşımı yalnız ikimiz başbaşayken seviyorum ona sarılmak omuzuna yatmak beni mutlu ediyo ama toplum içinde beni çok kısıtlıyo başka yerlere gitmeme bile izin vermiyo artık. (bayanlarla olmaktan bahsedşyrum) giyim kuşamı berbat değil zaten buda zamanla düzelcek şeyler ben her konuyu anlatım diye bunlarıda yazım.onun bende aşağıda biri olduğunu asla söyleyemem ama kültür farkımız çok fazla bunu anlıyorum. sevgilimle aramız açıkken görüştüm diğer kişiyle bunu ailem istediği için kabul ettim o zaman bana vurduğu zamandı ve kesinkes ondan ayrılırım bu iş olmaz diyordum şimdi kafam allah bullak. yemin ederim içimden gelerek hissederek aşkım seni seviyorum diyorum ama o inadından huylarından vazgeçmiyo. benim dediğim olacak sen yıllarca başı boş yaşamışsın ilişki böyle olur buda seni sıkıyo benim dediklerim doğru der her zaman yeminle hep böyle der.ilişki yaşarken kişiler illaki uyum sağlamak adına bazı şeylerde özveride bulunur ama erkek arkadaşımın dediği tek şey var ben böyleyim değişmem benim her hareketim doğru sen yanlış yapıyorsun der.

canımbenim nişanlım da başlarda çok iyiydi evlendikten sonra toplumda özellikle erkekler konusunda kısıtlamaya başladı benim hoşuma gitmedi onu çok seviyordum benimde bazı hoşlanmadığım şeyleri vardı bende sen bunlara karışıyorsan bende senden şunuşunu istiyorum dedim biraz düşündü kabul etti yani demek istediğim eğer birbirinizi seviyorsanız böyle şeyleri kafana takma inan bana bi süre sonra o erkek arkadaşlarının eksikliğini hissetmezsin ve benim kayınvalidem de temizlik konusunda çok kötüler ama ben kocamı değiştirdim kaynanam gilden gelince bile duş almadan yatağa sokmam onu yani bu konularda kendine güveniyorsan sorun etme ama şiddete eğilimliyse orda bi dur düşün durumu görüyorsun kadına şiddet aldı başını gidiyoor

canımbenim nişanlım da başlarda çok iyiydi evlendikten sonra toplumda özellikle erkekler konusunda kısıtlamaya başladı benim hoşuma gitmedi onu çok seviyordum benimde bazı hoşlanmadığım şeyleri vardı bende sen bunlara karışıyorsan bende senden şunuşunu istiyorum dedim biraz düşündü kabul etti yani demek istediğim eğer birbirinizi seviyorsanız böyle şeyleri kafana takma inan bana bi süre sonra o erkek arkadaşlarının eksikliğini hissetmezsin ve benim kayınvalidem de temizlik konusunda çok kötüler ama ben kocamı değiştirdim kaynanam gilden gelince bile duş almadan yatağa sokmam onu yani bu konularda kendine güveniyorsan sorun etme ama şiddete eğilimliyse orda bi dur düşün durumu görüyorsun kadına şiddet aldı başını gidiyoor

tşk ler cnm bende şu temizlik konusunu kafama takmıyorum inan bana zamanla birçok şey değişir ama biz defalarca kez bu konuyu konuştuk yani kıskançlık konusunu bana kızdığında toplum içinde bozmaması gerektiğini başbaşa kaldığımızda konuşmamaız gerektiğini. ayrıca ona dedim ki seni aldattacağımı düşünüyorsan bunu kabul etmem dedim. geçen gün arayan eski iş arkadaşım için o kadar komplo teorileri kurdu ki anlatamam. yok o çocuk belkide benim eski erkek arkladaşımmış arkadaş kalmışızda aramıştır. yok o adam gitsin karısını arasın karısının yanında değil belkide nöbette canı sıkıldı seni arıyor yada hep seni böyle arıyor konuşuyosunuzda ben bu sefer denk geldim diye anlatamam işte bunları nasıl aşacağız hayır defalarca konuşmak için uğraştım tek bildiği şu ben haklıyım sen deği,şmelisin yanlış sende...

bunu kabul etme canım kendisinin de yanlışları oldugunu anlasın biz haklıysak bile hep alttan alınca bi süre sonra köleleri oluyoruz farkında olmadan önemli olan ikinizin birbirini memnun ederek yaşaması tek taraflı olmaz

canım bence sen erkek arkadaşını sevmiyorsun. neden mi? insan hayatında biri varken bir başkasıyla tanışmaz. sen bir dostunuz vasıtasıyla biri ile tanışmışsın. doğru mu sence? evet anlattıklarında haklısın sana karşı tutumu yanlış. fakat seninde sevginin olduğunu sanmıyorum bu yuzden yol yakınken dön bence. seninki sevgi değil alışkanlığa dönüşüyor sanki

yani böyleyse kıskanç demek doğru olmaz paranoyak denecek kadarsa ki hastalık sayılır yanlış anlama ama erkek arkadaşın için demedim böyle çok erkek de var kadında hani ufak seyleri bu kadar büyütüyorsa sürekli senin onu aldattığını düşünüyorsa

bunu kabul etme canım kendisinin de yanlışları oldugunu anlasın biz haklıysak bile hep alttan alınca bi süre sonra köleleri oluyoruz farkında olmadan önemli olan ikinizin birbirini memnun ederek yaşaması tek taraflı olmaz

çok sevdim onu hala da seviyorum ama bunlar beni çok düşündürüyo şimdi kabul etsemde sonra pşman olurum ama geç olur biliyorum. sadece sevgi yeteli mi sizce evlilikte. sadece sevgi ile evlilik yapılırmı? ayrıca zannetmeyin ki onun yanlışları bu kadar güven anlamında yalanlarına olayları farklı anlatmasına çok rastlıyorum benimle ayrıyken başka biriyle görüşmüş belliki gönül eğlendirmek için yapmış neyse tekrar barışınca gecenin 12 sinde iyi geceler yazan msj geldi kim bu bak ayrıyken biriyle görüşmüş olabilirsin ben hasyatınd yokken olanları sorgulayamam dedim. hayır akrabamızın kızı 19 yaşında küçük kız ben onun abisiyim falan yarın seni tanıştırayım dedi tmm gideceğim tanışacağım dedim tlf numarasını istedim vermedi atlattı ertesi gün vermedi yine neyse sonra bana bir numara verdi ara dedi. bende sen ara dedim aradı mrb kader hani geçen gün bana msj atmıştın ya kız arkadaşım yanımda ona açıkla dedi. kızda hazırda beklermiş gibi onun kullandığı cümleleri söyledi bana bende inanmadım ayarladığına eminde artık bıraktım derken facedeki yazışmalarınıda buldum kıza msn adresini ver ekleyim demiş uzun zamandır yoktun msn ye geçte o güzel yüzünü göreyim demiş hep atlatıyosun beni demiş sonra tlf numaralarını birbirlerine vermişler belliki ben hayatında yokken çapkınlı yapmışta ben buna kızmıyorum inatla yalan söyleyerek bunu saklama çabasına kızıyorum.

canım bence sen erkek arkadaşını sevmiyorsun. neden mi? insan hayatında biri varken bir başkasıyla tanışmaz. sen bir dostunuz vasıtasıyla biri ile tanışmışsın. doğru mu sence? evet anlattıklarında haklısın sana karşı tutumu yanlış. fakat seninde sevginin olduğunu sanmıyorum bu yuzden yol yakınken dön bence. seninki sevgi değil alışkanlığa dönüşüyor sanki

evet haklısın biraz da seçmece yapıyor gibi şumu olsun bu mu

çok sevdim onu hala da seviyorum ama bunlar beni çok düşündürüyo şimdi kabul etsemde sonra pşman olurum ama geç olur biliyorum. sadece sevgi yeteli mi sizce evlilikte. sadece sevgi ile evlilik yapılırmı? ayrıca zannetmeyin ki onun yanlışları bu kadar güven anlamında yalanlarına olayları farklı anlatmasına çok rastlıyorum benimle ayrıyken başka biriyle görüşmüş belliki gönül eğlendirmek için yapmış neyse tekrar barışınca gecenin 12 sinde iyi geceler yazan msj geldi kim bu bak ayrıyken biriyle görüşmüş olabilirsin ben hasyatınd yokken olanları sorgulayamam dedim. hayır akrabamızın kızı 19 yaşında küçük kız ben onun abisiyim falan yarın seni tanıştırayım dedi tmm gideceğim tanışacağım dedim tlf numarasını istedim vermedi atlattı ertesi gün vermedi yine neyse sonra bana bir numara verdi ara dedi. bende sen ara dedim aradı mrb kader hani geçen gün bana msj atmıştın ya kız arkadaşım yanımda ona açıkla dedi. kızda hazırda beklermiş gibi onun kullandığı cümleleri söyledi bana bende inanmadım ayarladığına eminde artık bıraktım derken facedeki yazışmalarınıda buldum kıza msn adresini ver ekleyim demiş uzun zamandır yoktun msn ye geçte o güzel yüzünü göreyim demiş hep atlatıyosun beni demiş sonra tlf numaralarını birbirlerine vermişler belliki ben hayatında yokken çapkınlı yapmışta ben buna kızmıyorum inatla yalan söyleyerek bunu saklama çabasına kızıyorum.

bence evlilikte güven sevgiden önce gelir benim için o yoksa zaten sallantılı hatta yıkılmış bir evliliktir tabi saygı da bunun kadar önemli

evet haklısın biraz da seçmece yapıyor gibi şumu olsun bu mu

kızlar beni de yargılayabilirsiniz hatamlarımıda kabul ederim evet iyi olması için seçmece de yapıyor olabilirim ama sevgimden kimse şüphe etmesin o kadar zordu ki ondan ayrıldığımda 2 ay görüşmedik çoközledim ağladım hele gece yatağa girdiğimde kendimle başbaşa kalmak zordu. onun gözlerine bakmaya onu öpmeye yeminle doymuyorum.. evet ayıp şeyler bunlar belkide ama böyle seviyorum ama neden böyle yapıyo artık işini de ailesinide kültür farkınıda geçiyorum ailemden uzakta yaşamayıda onu ailesinin dibinde yaşamayıda kabul ediyorum (bana başta ailelerin tam ortasında bir yerde yaşarız dedi şimdi memleketimden ayrılmam sen de burada kalırsın sıkılınca söz herzaman ailenin yanına gönderecem diyor) biraz anlayışlı olsun güzel sözler söylesin kavgada o kadar ağır kelimeleri söylmesin bakın ben bunu kaldıramıyorum kavga ederken bile bana hakaret içeren kelimeler kullanılmasına kafayı çok takarım. normal zamanda bak böyle yapma beni üzüyo deyince ben sinirliyken söylediklerime bakma geç bunları diyor özür bile dilemez kusura bakma demez sen kendi hatalarına bak der.

şu anlattıklarının ışığında senin sevgin yeterli değil canım...bence evlenme yanlış yapar ileride daha da mutsuz olursun emin ol...

kızlar beni de yargılayabilirsiniz hatamlarımıda kabul ederim evet iyi olması için seçmece de yapıyor olabilirim ama sevgimden kimse şüphe etmesin o kadar zordu ki ondan ayrıldığımda 2 ay görüşmedik çoközledim ağladım hele gece yatağa girdiğimde kendimle başbaşa kalmak zordu. onun gözlerine bakmaya onu öpmeye yeminle doymuyorum.. evet ayıp şeyler bunlar belkide ama böyle seviyorum ama neden böyle yapıyo artık işini de ailesinide kültür farkınıda geçiyorum ailemden uzakta yaşamayıda onu ailesinin dibinde yaşamayıda kabul ediyorum (bana başta ailelerin tam ortasında bir yerde yaşarız dedi şimdi memleketimden ayrılmam sen de burada kalırsın sıkılınca söz herzaman ailenin yanına gönderecem diyor) biraz anlayışlı olsun güzel sözler söylesin kavgada o kadar ağır kelimeleri söylmesin bakın ben bunu kaldıramıyorum kavga ederken bile bana hakaret içeren kelimeler kullanılmasına kafayı çok takarım. normal zamanda bak böyle yapma beni üzüyo deyince ben sinirliyken söylediklerime bakma geç bunları diyor özür bile dilemez kusura bakma demez sen kendi hatalarına bak der.

lütfen seni yargılamak niyetinde değilim ama belki aranızdakı sadece ten uyumudur onu biz bilemeyiz ama dediğim gibi arada ki güven çok önemli istediğinde ailene gidersin diyor sana mesela sen buna inanıyor musun güveniyor musun

lütfen seni yargılamak niyetinde değilim ama belki aranızdakı sadece ten uyumudur onu biz bilemeyiz ama dediğim gibi arada ki güven çok önemli istediğinde ailene gidersin diyor sana mesela sen buna inanıyor musun güveniyor musun

ten uyumu bunu inkar edemem buda benim aklım çeliyo ondan kopamıyorum. ailemin yanına gitme konusuna gelince bilemem o konuda da değişirmi.. eski eşi ailesinin tek kızıymış çokl iyi biriydi dört dörtlük bir hanımdı ama ailesine çok düşkündü sürekli onlara giderdi eve geç gelirdi dedi sonra evi sat aileme yakın yerde ev al demişöylelikle sıkıntılar başlamış ayrılmışlar bana anlatılan bu. babası da bu memleketişn kızları alelweri çok düşkünler sen başka yerden biriyle evlen demiş ben de başka memleketteyim buda ona uyuyor tabi. ayda bir gidersin ben her seferinde gelmem der her ay kadar yolculuğa çıkmak kolay değil ayrıca bak hani ortada bir yerde yaşayacaktık dediğimde benim işim kadrolu değil evim burada başka yere gitsem iş bulmak zor kirada otururuz sıkıntı olur der..işte böle kafa allak bullak yani

ten uyumu bunu inkar edemem buda benim aklım çeliyo ondan kopamıyorum. ailemin yanına gitme konusuna gelince bilemem o konuda da değişirmi.. eski eşi ailesinin tek kızıymış çokl iyi biriydi dört dörtlük bir hanımdı ama ailesine çok düşkündü sürekli onlara giderdi eve geç gelirdi dedi sonra evi sat aileme yakın yerde ev al demişöylelikle sıkıntılar başlamış ayrılmışlar bana anlatılan bu. babası da bu memleketişn kızları alelweri çok düşkünler sen başka yerden biriyle evlen demiş ben de başka memleketteyim buda ona uyuyor tabi. ayda bir gidersin ben her seferinde gelmem der her ay kadar yolculuğa çıkmak kolay değil ayrıca bak hani ortada bir yerde yaşayacaktık dediğimde benim işim kadrolu değil evim burada başka yere gitsem iş bulmak zor kirada otururuz sıkıntı olur der..işte böle kafa allak bullak yani

canımbiz ne dersek diyelim bu senn vereceğin bi karar ama bir ailene de danış inan bazı konularda bizden daha çok bilgililer hakkında hayırlısı olsun pişman olacağın bişey olmaz inşllah

annemle bu konuda konuşuyoruz ilk başlarda mutluyken o da çok istekliydi ama yaşlanan kötü şeylerden dolayı soğudu ondan. kıskanç olması yalan söylemesi kötü yarın evlenince çokl mutsuz olusun diyor

zaten kişinin kendine yaptığı kötülük kadar kimse ona zarar veremezmiş bende böyle yaparak kendime zarar veriyorum

biraz önce ablamla da konuştum oda erkek arkadaşımla mutlu lacamayacağımı onun huylarının beni hergün bitireceğini söyledi. unutursun ne kadar seversen sev unutursun dedi. offfffffffffff

Back