• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Tane Saglikli Embriyo ile Tup Bebe Basari Sansı

Srtgsprngs

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
87
23
18
Arkadaslar uzun ugraslar sonucu PGT yaptirdim ve sadece 1 tane saglikli embiriyom geldi sizde transferin basarili olma sansi kac? Ama durust olun luften. Kendimi hazirlamak isrtioyrum buna. Aramizda bu sekilde transfer yapmis basarili veya basarisiz olmus transfer ornekleri var mi?

Ben embriyolar cozulurken yani transfer sirasinda bozulmalar oldugunu duymustum bu dogru mu?

Simdiden tesekkurler!

Merhabalar benım arkadaşım öyle hamıle kaldı 1 tane ıle bende 2 kalmıştı bırı donduruldu bırı de suanda koynumda yatıyor darısı sıze🤲🏼

Merhabalar benım arkadaşım öyle hamıle kaldı 1 tane ıle bende 2 kalmıştı bırı donduruldu bırı de suanda koynumda yatıyor darısı sıze🤲🏼
Ya bunu duyduguma cok sevindim allahim sagliklica kucaginjza almayi nasip etsin🙏🏻 Darisida bana olsun 4 ay sonra transferim olucak Ngs den gecti ama tabi sorular birakmiyor zihnimi🙂

Allah razı olsun canım🤲🏼Çok merak edıyor ınsan nasıl olacak dıye bana sorabılırsın bıraz bılgı edındım araştırdım baya🥰

Arkadaslar uzun ugraslar sonucu PGT yaptirdim ve sadece 1 tane saglikli embiriyom geldi sizde transferin basarili olma sansi kac? Ama durust olun luften. Kendimi hazirlamak isrtioyrum buna. Aramizda bu sekilde transfer yapmis basarili veya basarisiz olmus transfer ornekleri var mi?

Ben embriyolar cozulurken yani transfer sirasinda bozulmalar oldugunu duymustum bu dogru mu?

Simdiden tesekkurler!
Merhaba insallah embriyonuz tutunur hayirlisyla sag salim. bizede mazoizm den dolayi 5.gun ebriyosuma pgt dedi doktorumuz.pgt icin embriyo basina nekadar odeme yaptiniz acaba.

Merhaba insallah embriyonuz tutunur hayirlisyla sag salim. bizede mazoizm den dolayi 5.gun ebriyosuma pgt dedi doktorumuz.pgt icin embriyo basina nekadar odeme yaptiniz acaba.
NGS basina mi demek istedjniz cunku PGT cok uzun bir is ve cok maliyetli biz 2800 tl odedik embiriyo basina

Allah razı olsun canım🤲🏼Çok merak edıyor ınsan nasıl olacak dıye bana sorabılırsın bıraz bılgı edındım araştırdım baya🥰
Tesekkur ederim🥰 Siz nasilsiniz durumunuz nedir suan? Benim cok merak ettigim seyler var aslinda ama artik kafamallak bullak ☺️ Asiri zor ve sancili surec bunlar umarim allah hepimizin gonlune gore verir🤗

Simdiden tesekkurler!
Benim de tek embriyosuyla hamile kalan arkadasim var. Embriyosu once pgt sonra ngs den gecmisti. Sizin sonucunuz da pozitif olur insallah, tabi once siz pozitif olun, icinizi ferah tutun 🌻🌻🌻 Transfer ne zaman olacak?

ben doğum yaptım canım suan dondurulmuş 1 emrıypmuz var kızım 17 aylık oldu hamd olsun zor gectı ama bır sıkıntı olmadan doğdu 35 haftalık doğum yaptım mınık kuşum sağlıklıydı hamd olsun

Süreçın bence en bası kolay geldı bana sonrası ımtıhan oldum ama rabbım verdı kızımızı🤲🏼🥰

NGS basina mi demek istedjniz cunku PGT cok uzun bir is ve cok maliyetli biz 2800 tl odedik embiriyo basina
Yok ngs degilmis 5.gun embriyosuna pgt yapilacak dedi doktorumuz zorlu ve maliyetli bir surec rabbim hepimizin yardimcisi olsun en kisa surede hayirli bir sekilde bizlerede evlat nasip etsin insallah

Simdiden tesekkurler!
Merhaba
Benim kuzenimin 8 embriyosu vardı pgt ye gönderdi içinden sadece 1 tanesi sağlıklı geldi ve onu transfer ettiler. Kızı şimdi 2 yaşında. Olumsuz düsünmeyin.
Embriyoların çözülürken bozulabildiğini bende duydum evet. Artık sağlıksız olanlarda mı bu durum oluyo yoksa şansa mı bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏

Merhaba
Benim kuzenimin 8 embriyosu vardı pgt ye gönderdi içinden sadece 1 tanesi sağlıklı geldi ve onu transfer ettiler. Kızı şimdi 2 yaşında. Olumsuz düsünmeyin.
Embriyoların çözülürken bozulabildiğini bende duydum evet. Artık sağlıksız olanlarda mı bu durum oluyo yoksa şansa mı bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
ya bu ne guzel bir cevap oldu çok çok tesekkur ederim yorumunuz çok degerli çok tesekkur ederim ins benim icinde ayni şey geçerli olur 🙏🏻

Merhaba
ne guzel bir ornek bu tesekkur ederim desteginiz icin:)

Simdiden tesekkurler!
Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim .benım de pgt den gecmıs iki embriyom var transfer edılecek bu ay . Sizin embriyo 5aa mıydı ?

Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim .benım de pgt den gecmıs iki embriyom var transfer edılecek bu ay . Sizin embriyo 5aa mıydı ?
Merhaba, benim de pgt den 1 sağlıklı embriyom geldi. Kaliteye hiç takılma benimki 3bb'ydi. Ben de çok endişelendim tutmaz mı acaba diye. Ama tuttu çok şükür. İnşallah sen de güzel haberleri alırsın 😇

Merhaba, benim de pgt den 1 sağlıklı embriyom geldi. Kaliteye hiç takılma benimki 3bb'ydi. Ben de çok endişelendim tutmaz mı acaba diye. Ama tuttu çok şükür. İnşallah sen de güzel haberleri alırsın 😇
Merhaba, benim de pgtden gelen 3 embriyom var 1 ay içinde transfer edilecek 1 tane. Embriyonuzun mitoscore değerini biliyor musunuz acaba? Bu süreçte nelere dikkat etmeliyim acaba? Lütfen dua edin bizler için

Merhaba, benim de pgtden gelen 3 embriyom var 1 ay içinde transfer edilecek 1 tane. Embriyonuzun mitoscore değerini biliyor musunuz acaba? Bu süreçte nelere dikkat etmeliyim acaba? Lütfen dua edin bizler için
Hayır bu konuda bilgim yok. Sadece kalite olarak 3bb demişlerdi. Bir de pgt den gelen sağlıklı embriyonun tutma oranın daha fazla olduğunu okumuştum. İçini rahat tut. Umarım her şey gönlünüzce olur

Bir de ben transfer sürecinde ve transfer sonrası günlük rutinimi bozmadım. Öyle uzun uzun yatmadım. Ağır iş yapmadım ama onun dışında normal hayatıma devam ettim. Biraz da rahat olmak gerekiyor bence. Tabi sen nasıl rahat hissedeceksen öyle davran 😇

Bir de ben transfer sürecinde ve transfer sonrası günlük rutinimi bozmadım. Öyle uzun uzun yatmadım. Ağır iş yapmadım ama onun dışında normal hayatıma devam ettim. Biraz da rahat olmak gerekiyor bence. Tabi sen nasıl rahat hissedeceksen öyle davran 😇
Hayirli olsun insallah sag salim kucaginizada almak nasip olsun darisi bizlere olsun insallah. benimde pgtli embriyolarim var transferim agustosta olacakti ama doktorumuz izne cikacakmis baska doktora yonlendirecegim dedi kendi doktoruma zamanimiz denk gelmezse baskasina gitmek istemiyorum.eylule kalacak transferim sanirim ben ogretmenim eylul basinda da okula basliyoruz transfer sonrasi kendimi cok yormadan okula gitmem sıkıntı olur mu acaba .agustosta denk gelirse okula kadar sonuclanir diye dusunuyordum denk gelmiyecek sanirim

Back