• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir takım mobilya mevzusu.

Oğluna yuva kurması için yardım ediyorlar diye yeni evli çiftin her işine karışma hakları yok. O mobilyaları ikisi kullanacak bir ömür. İnsan olanın bir az saygısı olur. 3 kuruş para verdi diye her hakka sahip değil.

Bir de boyle birsey var işte, goruldugu uzere size yaranilmiyor da, o kadar eşya aliniyor ama sonunda "3 kuruş" verdi oluyor.
Madem o eşyalar 3 kuruş tutuyor niye YARDİMsiz alamiyorsunuz acaba? Lafta 3 kuruş ama kendiniz alamadiginizdan aldiriyorsunuz, yardim istiyorsunuz.
Ben kvlerin yerinde olsam degil 3 kurus 1 kurus bile vermem boyle kafaya. Boşuna yardim ediyorlar.

Oğluna yuva kurması için yardım ediyorlar diye yeni evli çiftin her işine karışma hakları yok. O mobilyaları ikisi kullanacak bir ömür. İnsan olanın bir az saygısı olur. 3 kuruş para verdi diye her hakka sahip değil.
3 kuruş parayla mı evleniliyor ??? Valla kız tarafı bi buzdolabı tv almış her şeyi kayınvalide tarafı ödüyor ama bi fikir belirtme hakları yok öyle mi ?? Evet çiftler beraber seçer karışılmaz kadın da fikir belirtmiş tutturmamış al diye kendide belirtmiş. Madem fikir istemiyor nişanlısıyla gidicek kendileri alıcak büyükleri gelenek adı altında banka görmekte ne bılıyım. Tamam yardım ederler ama bi fikir belirtmede ben altında bir şey aramam tecrübelidir yardımcı olmak istemiştir kendi annelerimiz yapmıyor bu san ki🤷🏼‍♀️ Ama konu sahibi paraya gelince yapmak zorunda gelenekler bu diyip kenara çıkıyor ki öyle bi mecburiyetleri yok insanlar evlenmeyi biliyorsa birikimde yapmalı. Gelenekler nedense sadece maddiyatta geçerli gerisi fasa fiso dimi🤦‍♀️

Bir de boyle birsey var goruldugu uzere size yaranilmiyor da, o kadar eşya aliniyor ama sonunda "3 kuruş" verdi oluyor.
Madem o eşyalar 3 kuruş tutuyor niye YARDİMsiz alamiyorsunuz acaba? Lafta 3 kuruş ama alamadiginizdan aldiriyorsunuz, yardim istiyorsunuz.
Ben kvlerin yerinde olsam degil 3 kurus 1 kurus bile vermem boyle kafaya. Boşuna yardim ediyorlar.
Senin gibi para verdi diye hadini bilmezden yardım almam zaten. Başına değsin yapacağın iyilik.

3 kuruş parayla mı evleniliyor ??? Valla kız tarafı bi buzdolabı tv almış her şeyi kayınvalide tarafı ödüyor ama bi fikir belirtme hakları yok öyle mi ?? Evet çiftler beraber seçer karışılmaz kadın da fikir belirtmiş tutturmamış al diye kendide belirtmiş. Madem fikir istemiyor nişanlısıyla gidicek kendileri alıcak büyükleri gelenek adı altında banka görmekte ne bılıyım. Tamam yardım ederler ama bi fikir belirtmede ben altında bir şey aramam tecrübelidir yardımcı olmak istemiştir kendi annelerimiz yapmıyor bu san ki🤷🏼‍♀️ Ama konu sahibi paraya gelince yapmak zorunda gelenekler bu diyip kenara çıkıyor ki öyle bi mecburiyetleri yok insanlar evlenmeyi biliyorsa birikimde yapmalı. Gelenekler nedense sadece maddiyatta geçerli gerisi fasa fiso dimi🤦‍♀️
k
Kiza degil kendi ogluna yapiyor. Oglunun parasi yoksa kendi sorunlari. Insan fikir belirtir tabii ama boyle sinir bozarak degil

Ne var ki bu olayda? Kendi düşüncesini söyleyip sen bilirsin demiş. Kayınvaliden değil, benimle de mobilya seçmeye çıksan, bence bu renk de güzel ama sen hangisini beğeniyorsan onu al derim. ben hiç fikir vermeyen insanla alışverişe çıkmak istemem asıl. Siz adı 'kayınvalide '' diye önyargılısınız.

k

Kiza degil kendi ogluna yapiyor. Oglunun parasi yoksa kendi sorunlari. Insan fikir belirtir tabii ama boyle sinir bozarak degil
İşinize gelince oğlu oluyor ya 😂 kv oturcak san ki de yapmak zorunda . Oğluna yapıyorsa o zaman fikir belirtebilir. Zira kıza yapmıyor siz dediniz ya eee burda o zaman istediğini alsın kv oğluna yapıyırsa😂😂

k

Hani şimdi kayınvalide kendi oğluna yapıyor ya o zaman evlendikten sonra kendi oğlu da kayınvalideye yaparsa sorun çıkarmayacağınızı tahmin ediyorum. Hani para falan verirse ailesine ya da bir ihtiyaçlarını karşılarsa ama benim evimin çocuğumun rızkı ya da bir yerlere götürür getirirse kocişimi kullanıyollla amaaağ diye ağlamazsınız öyle değil mi?

Bir de boyle birsey var işte, goruldugu uzere size yaranilmiyor da, o kadar eşya aliniyor ama sonunda "3 kuruş" verdi oluyor.
Madem o eşyalar 3 kuruş tutuyor niye YARDİMsiz alamiyorsunuz acaba? Lafta 3 kuruş ama kendiniz alamadiginizdan aldiriyorsunuz, yardim istiyorsunuz.
Çıldırı-yorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İşinize gelince oğlu oluyor ya 😂 kv oturcak san ki de yapmak zorunda . Oğluna yapıyorsa o zaman fikir belirtebilir. Zira kıza yapmıyor siz dediniz ya eee burda o zaman istediğini alsın kv oğluna yapıyırsa😂😂
Oğluna yapıyor diye oğlunun karısıyla kullanacağı mobilyalara karışamaz

Hani şimdi kayınvalide kendi oğluna yapıyor ya o zaman evlendikten sonra kendi oğlu da kayınvalideye yaparsa sorun çıkarmayacağınızı tahmin ediyorum. Hani para falan verirse ailesine ya da bir ihtiyaçlarını karşılarsa ama benim evimin çocuğumun rızkı ya da bir yerlere götürür getirirse kocişimi kullanıyollla amaaağ diye ağlamazsınız öyle değil mi?
Kendinle karıştırma beni. Ben sen değilim böyle şeyleri dert edeyim

Yeni yuva kuracak aileye yardım ediyorlar iyi hoş o evde ikisi oturacak izin versinlerde istedikleri gibi döşesinler evlerini.

Senin gibi para verdi diye hadini bilmezden yardım almam zaten. Başına değsin yapacağın iyilik.
Kendinizle çelişiyorsunuz . O zaman oğluyla gelinin kullanacağı ne altınları ne sizin için 3 kuruş olan masrafları kimse yapmak zorunda değil. İşinize gelince yapmak zorunda gelenekler bunu gerektirir dersiniz oğluna yapıyır dersiniz ama ilerde nedense kötü kv hariç saçma şekilde evime gelemez ayda yılda bir de olsa eee nerde büyüklere saygı bunlarda gelenek ve değerlerimiz dimi işinize gelince benim evim tabi ki denilir ama nedense saçma konularda bile eşinizin de evi olduğu unutulur. Acaba kendi anneniz de fikir belirttiğinde bu tip afakanlar basıyor mu merak ettim

ama ilerde nedense kötü kv hariç saçma şekilde evime gelemez ayda yılda bir de olsa eee nerde büyüklere saygı bunlarda gelenek ve değerlerimiz dimi işinize gelince benim evim tabi ki denilir
Ne sacmaliyorsunuz? Kv evime gelemez mi dedim? Beni kendinizle karistirmayin. Ayrica yapmak zorunda degil tabii ogluyla kendi sorunlari.

Ben bir seyi esimden beklerim. Esim yardim aliyorsa bu beni degil onun sorusunu

Bir dediğiniz diğerini tutsun da biz de ciddiye alıp ciddi ciddi de yorum yapalım yahu.

Şimdi biz de ne bilelim yani 'ne diyeceğine deyip demeyeceğine hiçbişeyine deye kimse kimseyi dinleeer ne bişey anlatabilirsin ne dinleyen oluuur' :spor:

Ne sacmaliyorsunuz? Kv evime gelemez mi dedim? Beni kendinizle karistirmayin. Ayrica yapmak zorunda degil tabii ogluyla kendi sorunlari.
Bu tarz insanların genel hal ve hareketlerinden bahsettim. Sizinde konu sahibi gibi aynı düşüncedesiniz ve saçmalıyorsunuz sizinle aynı kafa yapısında değilim polemiğe giremicem kusura bakma. Konu sahibide çalışıp birikim yapsın o zaman fikir vermelerinden rahatsızsa öyle bi buzdolabı tv alıp kenara çekilip ama yapmak zorunda diyip armut piş ağzıma düş olmuyor bu işler

benim yazdiklarimda anlamayacak ne var? Yardim ediyorlar iyi Allah razi olsun. Ama izin versinlerde insanlar bir omur yasayacaklari evi istediklero gibi dosese.

Back