Bir takım ailevi sorunlar 😣

Öyle aileye asla iyi davranmaz telefonlarını acmazdim. Evlat ayrımı yapmayı görürlerdi. Arama konuşma bı sure. Ablan kendini ne sanıyor acaba ablamı düşman mı belli değil. Tövbe yarabbim daha neler okucam.

Tapu işlemi düzeltildi mi peki ? Yoksa anneniz %60'ını ödediği evin üstüne; 1 bardak su mu içti ?
Düzeltilmedi teyzem annemden büyük ve bekar anneme sen ölürsün kocan beni evden atar dedi orada annem sen kimsin ki bana ölümü yakıştırıyorsinn benim 3 tane o zaman ben de bekardim bekar çocuğum var dedi. Sonra işler iyice büyüdü annem hakkımı helal etmiyorum size dedi. Bazı şeyler ahirete kalsın olayı oldi

Bu işleri ahirete bırakmamanızı öneririm. Ortak tapu yapabilirler. Böylece annenizin hakkı da korunmuş olur.

Bu işleri ahirete bırakmamanızı öneririm. Ortak tapu yapabilirler. Böylece annenizin hakkı da korunmuş olur.
Maddi durumumuz çok şükür baya iyi annem 1 ev için yüz göz olmaz zaten evi anneanneme almak istemişti teyzemin evde yata yata ev sahibi olmasına delirdi annemin mide sorunu var uzulmemwsi gerekiyor o yüzden babam da ugrasmasina sıcak bakmaz. Ama çok haklısınız annemin alın terini anneannem teyzeme yedirdi

Arkadaşlar güncelleme yapıyorum . Az önce babam kedi bizden degerli diye hepimize bağırdın dedi . vaaay olayı böyle mi anladınız dedim evet olay bu dedi. Düşman bilmişsin ablanı dedi dedim baba bak suçlu olmak için bir eylem yapmak gerekir bi haftadır bana söyleniyor kedi için (getir diye 40 mesaj atmıştı halbuki) dedim hep şikayet ediyor şöyle oturdu battaniyeye yok tüyleri dökülüyor vs. En sonunda da mama poşetini yükseğe koymustum bu yere koymuş kedide yırtmış o an patladım işte ne derdin var benimle diye . Ben hep sabrettim ne ettim ki dedim eee bağırdın sen bize dedi gene aynı noktaya getirdi kedi bizden değerliymiş. Annem de üzgün senin yüzünden ablan bir daha bu eve gelmeyebilir . Babam da arkasından bu ikisinin aynı anda bu eve gelmesini yasaklıyorum dedi gelmesinler birlikte dedi. Şaka gibi ya daha ben rest çekmeden kız çekmiş ben bir hiçim onun gelip gelmemesi mesele şimdi dedim ki ister gelsin ister gelmesin biz bir daha gelmeyeceğiz sustular bir tek kelime bile etmediler olumlu ya da olumsuz ….

Kedi bahane!
Evlat ayrımı yapan insanlardan nefret ediyorum. Senin yerinde olsam, o kapıyı kapatır daha da gitmem, kızları ile mutluluk içerisinde yaşasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…