Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım kanda da baktirdin mi ? Çok sevindim adına geçen gün konusmustuk
Sen kan yaptırmışsındır kaç cıktı ilk gittiğindeHayırlı olsun canım kanda da baktirdin mi ? Çok sevindim adına geçen gün konusmustuk
Dün gittim canım aşılamanın 15.günüydü 154.80 cıktı çok şükür sen yaptırdın mi ?Sen kan yaptırmışsındır kaç cıktı ilk gittiğinde
Değeri yazın burayada merak ettim. Bende bugün gidicem değerim arttı mı artmadı mı diye baktırıcam hayırlı sonuçlar alırız dilerimkiHayır yarın gidicem
Ya sokaga cıkma yasagı var ya esim götürmüyor yarın gideriz diyo sizce gideyim mi acilden girerim yoksa yarın mı gideyimDeğeri yazın burayada merak ettim. Bende bugün gidicem değerim arttı mı artmadı mı diye baktırıcam hayırlı sonuçlar alırız dilerimki
Biz acile diye gittik bişey olmadı bende bugün gittim çünküYa sokaga cıkma yasagı var ya esim götürmüyor yarın gideriz diyo sizce gideyim mi acilden girerim yoksa yarın mı gideyim
Yaaa kalkıp gitsem mi yaa kaç cıktı değerinBiz acile diye gittik bişey olmadı bende bugün gittim çünkü
İlk 38 di bugün 160. 49 çıktı çok şükürYaaa kalkıp gitsem mi yaa kaç cıktı değerin
Şimdi gaza getirmek gibi olmasında gidebilirsin bir şey olmuyor yani durdursalar bile rahatsızım acile gidiyoeuz diyebilirsinYaaa kalkıp gitsem mi yaa kaç cıktı değerin
Cok sevindim .rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin canım.saglikla kucağına al inşallahYaptım cok şükür pozitif
İnşAllahCok sevindim .rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin canım.saglikla kucağına al inşallah
Seni durdurup sordular mı belge falan? Testi yanıma alsam dururlarsa gösterip hamileyim kan vermem lazım dersem izin verirler miŞimdi gaza getirmek gibi olmasında gidebilirsin bir şey olmuyor yani durdursalar bile rahatsızım acile gidiyoeuz diyebilirsin
Hiç gerek yok ya kötüyüm hastaneye gidiyoruz diyceksinki o kadar. Hastaneye gidincede hamilelik testi yaptırmak iatiyoeum diyceksin bu kadar işteSeni durdurup sordular mı belge falan? Testi yanıma alsam dururlarsa gösterip hamileyim kan vermem lazım dersem izin verirler mi
Gittiniz mi bugün dr a?Seni durdurup sordular mı belge falan? Testi yanıma alsam dururlarsa gösterip hamileyim kan vermem lazım dersem izin verirler mi
Öğleden sonra gitcez eşimi bekliyorumGittiniz mi bugün dr a?
Güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamanÖğleden sonra gitcez eşimi bekliyorum
İnşAllahGüzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman
Allahım hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın. Rabbim isteyen herkese yavru nasip etain. Dilerimki çok güzel sonuçlar alırsınız hatta ben hissediyorum güzel olcakİnşAllah1 2 saat içinde eşim gelir gideriz cok heyecanlıyım duanızı eksik etmeyin nooluur Allah herkese bu duyguları yasatsın ezan okunuyor şuan duam hepiniz için
İnşAllahAllahım hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın. Rabbim isteyen herkese yavru nasip etain. Dilerimki çok güzel sonuçlar alırsınız hatta ben hissediyorum güzel olcaksiz olumlu düşünün yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?