Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değeri yazın burayada merak ettim. Bende bugün gidicem değerim arttı mı artmadı mı diye baktırıcam hayırlı sonuçlar alırız dilerimki
Ya sokaga cıkma yasagı var ya esim götürmüyor yarın gideriz diyo sizce gideyim mi acilden girerim yoksa yarın mı gideyim

Şimdi gaza getirmek gibi olmasında gidebilirsin bir şey olmuyor yani durdursalar bile rahatsızım acile gidiyoeuz diyebilirsin
Seni durdurup sordular mı belge falan? Testi yanıma alsam dururlarsa gösterip hamileyim kan vermem lazım dersem izin verirler mi

Seni durdurup sordular mı belge falan? Testi yanıma alsam dururlarsa gösterip hamileyim kan vermem lazım dersem izin verirler mi
Hiç gerek yok ya kötüyüm hastaneye gidiyoruz diyceksinki o kadar. Hastaneye gidincede hamilelik testi yaptırmak iatiyoeum diyceksin bu kadar işte ama madem bu kadar durdun iatersen eşinin dediği gibi yarını bekle istersen nasıl yüreğin rahat edicekse

Güzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman
İnşAllah 1 2 saat içinde eşim gelir gideriz cok heyecanlıyım duanızı eksik etmeyin nooluur Allah herkese bu duyguları yasatsın ezan okunuyor şuan duam hepiniz için

İnşAllah 1 2 saat içinde eşim gelir gideriz cok heyecanlıyım duanızı eksik etmeyin nooluur Allah herkese bu duyguları yasatsın ezan okunuyor şuan duam hepiniz için
Allahım hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın. Rabbim isteyen herkese yavru nasip etain. Dilerimki çok güzel sonuçlar alırsınız hatta ben hissediyorum güzel olcak siz olumlu düşünün yeterki

Allahım hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın. Rabbim isteyen herkese yavru nasip etain. Dilerimki çok güzel sonuçlar alırsınız hatta ben hissediyorum güzel olcak siz olumlu düşünün yeterki
İnşAllah ben de çift çizgi gördüğümden beri stres yapmamaya basladım dualarım kabul oldu olacak inşallah her şey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…