- 5 Ekim 2020
- 13.374
- 35.925
- 548
- 36
Yaptım cok şükür pozitif
hayırlı olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım cok şükür pozitif
Allah razı olsun canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerihayırlı olsun :)
Yaaaa çok sevindim darısı bana inşallah allah sağlıkla almayı nasip etsinYaptım cok şükür pozitif
Çok güzel çok sevindim tebrik ediyorum yaYaptım cok şükür pozitif
Allah herkese nasip etsin inşallah yemin ederim kendime ettiğim kadar size de ettim burda tanıştığım tanışmadığım isteyen herkeseÇok güzel çok sevindim tebrik ediyorum ya
Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canımYaptım cok şükür pozitif
Erken gebelik testinden mi yaptınız inşallah hayırlsıyla sağ salim kucagımıza alıroz bebeklerimizi. Ve Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah herkese nasip etsin inşallah yemin ederim kendime ettiğim kadar size de ettim burda tanıştığım tanışmadığım isteyen herkese
Aminn inşallah evet erken gebelikErken gebelik testinden mi yaptınız inşallah hayırlsıyla sağ salim kucagımıza alıroz bebeklerimizi. Ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynen yumurtlamaya dikkat ederek değerlendirdik. Bu belirtilerin hepsini yaşadım ve ozellikle sırt ve kasıktaki batma çok fenaydi ama adet oldum. Tam bi hayal kırıklıği....Heey kızlar batı 10 şubat olan ve yumurtlama öncesi sonrası ilişkiye giren ve aşagı da yazcagım belirtileri yalanlar bakabilir mi döllenme baslamış mıdır?
*23 24 25 ocak pik değerlendirdik.
*26 27 ocak t silikleşiyor çatlama oldu dün de değerlendirdik.
-2 gündür kasıkta şiddetli ağrı
-bel ve sırt ağrısı
-sağlı sollu sancılar yumurtalık bölgesinde
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
- önce beyaz kremsi akıntı sonra su gibi akıntı
- idrar yaparken sağ veya sol tarafta hafif sızı
20/26 ocak her gün ilişki yasandı korunmadan
Döllenme gerçekleşiyor mudur?
Üzüldüm canım.. Olsun belki Bi dahaki ay daha hayırlıdır umudunu sakın kaybetmeAynen yumurtlamaya dikkat ederek değerlendirdik. Bu belirtilerin hepsini yaşadım ve ozellikle sırt ve kasıktaki batma çok fenaydi ama adet oldum. Tam bi hayal kırıklıği....
Ay hayırlı olsunn kacıncı denemeydiYaptım cok şükür pozitif
Sağol canım Allah razı olsun valla ilk denememizdiAy hayırlı olsunn kacıncı denemeydi
Tesekkür ederim. Marta inşallah.... seninki bebektir insallah hayirlisiylaÜzüldüm canım.. Olsun belki Bi dahaki ay daha hayırlıdır umudunu sakın kaybetme
Ya şimdi gördüm hayırlı olsun❤❤Aminn inşallah evet erken gebelik
İnşAllahTesekkür ederim. Marta inşallah.... seninki bebektir insallah hayirlisiyla
Teşekkür ederim darısı başına inşallahYa şimdi gördüm hayırlı olsun❤❤
Çok sevindim
Amin canım tesekkur ederim. Allah kucağına sağlıklı ve hayırlı bir şekilde almayi nasip etsinTeşekkür ederim darısı başına inşallah
Hayırlı olsun canım kanda da baktirdin mi ? Çok sevindim adına geçen gün konusmustukTeşekkür ederim darısı başına inşallah
Hayır yarın gidicemHayırlı olsun canım kanda da baktirdin mi ? Çok sevindim adına geçen gün konusmustuk