Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynıları bende de var kasık el sort agrısından ölüyorum göğüslerim benim de küçük eşim farketti dolgunlastı ve cok agrıyo yorgan bile değse acıyo ve kenardaki kahverengi kısımlarda kabarcıklar var inşallah
Benimde yumurtlamam 26 27si gibi oldu çatlama günleri yani. O zaman bugün yaptırıyım yazarım gidebilirsem çalışıyorum çünkü. Teşekkür ederim dilerim sizinde gönlünüze göre olur.
Ay hadi inşallah yumurtlama günü aynıysa Bi umutlandım çben de calısıyorum 8 kadar zor ki bu agrılarla

Çok zor gerçekten eğilip kalkmak biraz sıkıntılı sanki neyse kan testi sonucu iyi çıksında hayırlısıyla dayanırız bu agrılara dilerim sizde hamilesinizdir

Çok zor gerçekten eğilip kalkmak biraz sıkıntılı sanki neyse kan testi sonucu iyi çıksında hayırlısıyla dayanırız bu agrılara dilerim sizde hamilesinizdir
İnşAllah evet yeterki olsun razıyım ben

A

Adetin kac gun sürüyor normalde 5 4 gun filansa adetin bitiş günü gt bnce en azndan doktra da o sekılde solersn
2gün sonra normal acilde kan veririm sonrada sizin dediğiniz gibi adet gecikmesiyle dr umdan randevu alırım ne güzel ne mutlu sizede çok sevindim sizin adınızada

Hamilemisin cnm merak ettim.benimde yarin adet gunum.goguslerim cok sisti ve damarlar cikti yururken bile aciyor.kasiklarimdada agri var sanki adet olucakmisim gibi.rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli evlat nasip etsininsallahhh.

Yaa benim de bat 12 yapsam cıkar mı acaba net belirtilerinizi yazar mısınız benim yumurtlama gününden beri göğüslerimde agrı var bugun de adet olcakmısım gibi karnım agrıo

Merhaba ben de aynı durumdayım bat 12 si sonucunuzu öğrenince yazarsanız coook mutlu olurum

2gün sonra normal acilde kan veririm sonrada sizin dediğiniz gibi adet gecikmesiyle dr umdan randevu alırım ne güzel ne mutlu sizede çok sevindim sizin adınızada
Benm 4 yıl oncekı belirti hatta kızım 3 gun önce 4 yasına grdı hamileliği de sayarsan 4 yıl 9 ay oncekı ama ben hatrlıyorm saglıkla kucagna al ınşallah bızde bu ay ıkıncı ccuk ıcın denedık bakalm bnmde sat 16 şubat bugun normal kadn dgm muayenesı oldum hatta sımır testi de yaptrdm yumurtlamam olmuş sagdan yumurtlamssn bu ay ddı tm daa yumurtlama gününde olmuşuz birlikte hberm yoktu bnm hala akıntım var devam eden tek sey bakalm bnde gogus sısmesı olucakmı onu beklıyorm 11 günüm var son 1 haftada şişiyprdu gogus dıye hatrlıyorm bakalm

38.1 çıktı değer gayet ideal dediler gün olarak erken oldugu için 2 gün sonra bi daha bakalım ultrasonla görünmez simdi diye tamam dedim bende. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaa çok sevindim tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah, ben de yarın sabah test yapcam ben de inşallah hamileyimdir bat a 4 gün kalmış olacak yarından itibaren

Hamilemisin cnm merak ettim.benimde yarin adet gunum.goguslerim cok sisti ve damarlar cikti yururken bile aciyor.kasiklarimdada agri var sanki adet olucakmisim gibi.rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli evlat nasip etsininsallahhh.
Amiiinn canım amiin n yarın erken gebelik testi yapcam inşallah hamileyimdir haber veririm

Yaa benim de bat 12 yapsam cıkar mı acaba net belirtilerinizi yazar mısınız benim yumurtlama gününden beri göğüslerimde agrı var bugun de adet olcakmısım gibi karnım agrıo
Benim belimde var hala ağrı sanırım iyce yerleşmeye çalışıyor 11 12 si gibi bat olması gerekiyor benimde hayırlısı bakalım yapın belki çıkar ama negatiftede üzülmeyin daha var çünkü zamanı ben şimdi 2 günde bir gidip test vericem değerler artıyor mu diye baş ağrım var bi kere sadece garip bi beyaz akıntım oldu 1 şubatta sonra iki adet sivilce çıktıdedim adet olucam galiba ama 4ünde yer ayagımın altından kaydı acaba mı dedim dayanamadım yaptım. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hamilesinizdir Allah tamamına erdirip sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…