• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında burayı okudukça dedimki hüsnü kuruntu yapıyorsun kendime😂 yumurtlama dönemindendir bitmeyen kramplar vardı ara ara. Garip bir beyaz akıntım oldu sadece bir kere ama. Aşırı derecede burnum tıkanık 3 gündür. Gögüslerim küçük normalde biraz şiştiler ama adet zamanında olurdu sadece ilave olarak çok damarlarım belli oldu fakat dün bikaç defa başım döndü o zaman dedimki koş test yap daha 7 gün var batıma fakat pozitif çıktı. Dilerim Rabbim isteyen hiçbir annenin kucagını boş bırakmaz🙏
Aynıları bende de var kasık el sort agrısından ölüyorum göğüslerim benim de küçük eşim farketti dolgunlastı ve cok agrıyo yorgan bile değse acıyo ve kenardaki kahverengi kısımlarda kabarcıklar var inşallah
Benimde yumurtlamam 26 27si gibi oldu çatlama günleri yani. O zaman bugün yaptırıyım yazarım gidebilirsem çalışıyorum çünkü. Teşekkür ederim dilerim sizinde gönlünüze göre olur.
Ay hadi inşallah 🙏🏻 ❤️ yumurtlama günü aynıysa Bi umutlandım çben de calısıyorum 8 kadar zor ki bu agrılarla

Aynıları bende de var kasık el sort agrısından ölüyorum göğüslerim benim de küçük eşim farketti dolgunlastı ve cok agrıyo yorgan bile değse acıyo ve kenardaki kahverengi kısımlarda kabarcıklar var inşallah

Ay hadi inşallah 🙏🏻 ❤️ yumurtlama günü aynıysa Bi umutlandım çben de calısıyorum 8 kadar zor ki bu agrılarla
Çok zor gerçekten eğilip kalkmak biraz sıkıntılı sanki neyse kan testi sonucu iyi çıksında hayırlısıyla dayanırız bu agrılara dilerim sizde hamilesinizdir🙏🙏🙏

Kızlar meraba uzun zamandır burayı takip ediyorum. Bat 12 şubat normalde ama son iki üç gündür bikaç belirtim vardı burdan okuyup görüncede acaba dedim evde erken gebelik testi yaptım dün akşam çift çıktı. İnanamadım bugün sabah erkenden kalkıp işe gitmeden de yapmak istedim sonuç bu. Fakat ikinci ayım denememin burda bir çok şey okudum ve bilemediğimden sizlere sormak istedim kan testi vermeye ne zaman gitmeliyim testide ekledim teşekkür ederim şimdiden😊

A
Gebelik testinin proskpektüsüne göre 10 üzerindekileri algılıyor. Evet evet biliyorum ovulasyon testi kullandım bu ay yani normal drların en sonki batı baz alarak hesaplama yapınca 3 haftalık oluyor onlar öyle hesaplıyor ya bu haftayı atlatıp mı gitsem bilemedim yerimdede

Adetin kac gun sürüyor normalde 5 4 gun filansa adetin bitiş günü gt bnce en azndan doktra da o sekılde solersn
2gün sonra normal acilde kan veririm sonrada sizin dediğiniz gibi adet gecikmesiyle dr umdan randevu alırım ne güzel ne mutlu sizede çok sevindim sizin adınızada😊

Hamilemisin cnm merak ettim.benimde yarin adet gunum.goguslerim cok sisti ve damarlar cikti yururken bile aciyor.kasiklarimdada agri var sanki adet olucakmisim gibi.rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli evlat nasip etsin🤲🤲🤲insallahhh.

Kızlar meraba uzun zamandır burayı takip ediyorum. Bat 12 şubat normalde ama son iki üç gündür bikaç belirtim vardı burdan okuyup görüncede acaba dedim evde erken gebelik testi yaptım dün akşam çift çıktı. İnanamadım bugün sabah erkenden kalkıp işe gitmeden de yapmak istedim sonuç bu. Fakat ikinci ayım denememin burda bir çok şey okudum ve bilemediğimden sizlere sormak istedim kan testi vermeye ne zaman gitmeliyim testide ekledim teşekkür ederim şimdiden😊
Yaa benim de bat 12 yapsam cıkar mı acaba net belirtilerinizi yazar mısınız benim yumurtlama gününden beri göğüslerimde agrı var bugun de adet olcakmısım gibi karnım agrıo

Merhaba kızlar 8 şubat bat tarihim yumurtlamadan başlayarak 2 hafta süren bi göğüs ağrısı ve şişlik vardı 2 gündür geçti düzenli adetim olmaz 45 i bulur normalde de gögüs ağrım olur ama adete 1 hafta kala başlarfı bu defa çok erken başladı bu ay olmazsa ebru ablanın sarı paoatyalarından aldım ovü testi deniycem inşallah gerek kalmaz
Merhaba ben de aynı durumdayım bat 12 si sonucunuzu öğrenince yazarsanız coook mutlu olurum

2gün sonra normal acilde kan veririm sonrada sizin dediğiniz gibi adet gecikmesiyle dr umdan randevu alırım ne güzel ne mutlu sizede çok sevindim sizin adınızada😊
Benm 4 yıl oncekı belirti hatta kızım 3 gun önce 4 yasına grdı hamileliği de sayarsan 4 yıl 9 ay oncekı ama ben hatrlıyorm saglıkla kucagna al ınşallah bızde bu ay ıkıncı ccuk ıcın denedık bakalm bnmde sat 16 şubat bugun normal kadn dgm muayenesı oldum hatta sımır testi de yaptrdm yumurtlamam olmuş sagdan yumurtlamssn bu ay ddı tm daa yumurtlama gününde olmuşuz birlikte hberm yoktu bnm hala akıntım var devam eden tek sey bakalm bnde gogus sısmesı olucakmı onu beklıyorm 11 günüm var son 1 haftada şişiyprdu gogus dıye hatrlıyorm bakalm

38.1 çıktı değer gayet ideal dediler gün olarak erken oldugu için 2 gün sonra bi daha bakalım ultrasonla görünmez simdi diye tamam dedim bende. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🙏
Yaa çok sevindim 🙏🏻❤️❤️🌹 tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah, ben de yarın sabah test yapcam ben de inşallah hamileyimdir 🙏🏻 bat a 4 gün kalmış olacak yarından itibaren

Hamilemisin cnm merak ettim.benimde yarin adet gunum.goguslerim cok sisti ve damarlar cikti yururken bile aciyor.kasiklarimdada agri var sanki adet olucakmisim gibi.rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli evlat nasip etsin🤲🤲🤲insallahhh.
Amiiinn canım amiin n yarın erken gebelik testi yapcam inşallah 🙏🏻 ❤️ hamileyimdir haber veririm

Yaa benim de bat 12 yapsam cıkar mı acaba net belirtilerinizi yazar mısınız benim yumurtlama gününden beri göğüslerimde agrı var bugun de adet olcakmısım gibi karnım agrıo
Benim belimde var hala ağrı sanırım iyce yerleşmeye çalışıyor😊 11 12 si gibi bat olması gerekiyor benimde hayırlısı bakalım yapın belki çıkar ama negatiftede üzülmeyin daha var çünkü zamanı ben şimdi 2 günde bir gidip test vericem değerler artıyor mu diye baş ağrım var bi kere sadece garip bi beyaz akıntım oldu 1 şubatta sonra iki adet sivilce çıktı😁dedim adet olucam galiba ama 4ünde yer ayagımın altından kaydı acaba mı dedim dayanamadım yaptım. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hamilesinizdir Allah tamamına erdirip sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Back