İnşallah hamilesindir canım ama çok bu belirtilere de takılma.geçen ay bende senin gibiydim regl oldum bu ay o yüzen takılmıyrum zaten.çünkü ben bir dış gebelik bir kimyasal yaşadım bu belirtiler olmadı:) ama herkesin her hamileliği farklı oluyor tabi haberlerini bekliyorum:))İnsallah ben hiç tecrübe etmedim ondan sordum benim de dün çok fenaydı belim kopuyor kasıklarım sağlı sollu sancıordu bugun daha hafıf ama var yone zor çalısıyorum şuan
Seninle pik olan günlerimiz aynı bende 23 nde yumurtlmaa oldu hatta iki gu üst üste koyu çizgiler hep aynıydı 25inde incecik bı silik çizgi vardı tabi ben 23 24 25 26 dortgun değerlendirdim iki gün ara verdim yumurtlma olduğu günden beri kaşık ağrım var bugün bile ince ince ağrım var sabahlari karın ağrısı oluo bel ve sırt ağrım çok hala yumurtlamanin etkisimi anlamadim dün gece ovulasyon testi yaptım t çizgisi kirmiziydi tabi c kadar değildi bkalim benimde adet 8 inde insALLAH kırmızı kartı yemeyiz ve hayırlı haberleri alırız rabbim isteğimizi dualarımızı boş cevirmesin insALLAHHeey kızlar batı 10 şubat olan ve yumurtlama öncesi sonrası ilişkiye giren ve aşagı da yazcagım belirtileri yalanlar bakabilir mi döllenme baslamış mıdır?
*23 24 25 ocak pik değerlendirdik.
*26 27 ocak t silikleşiyor çatlama oldu dün de değerlendirdik.
-2 gündür kasıkta şiddetli ağrı
-bel ve sırt ağrısı
-sağlı sollu sancılar yumurtalık bölgesinde
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
- önce beyaz kremsi akıntı sonra su gibi akıntı
- idrar yaparken sağ veya sol tarafta hafif sızı
20/26 ocak her gün ilişki yasandı korunmadan
Döllenme gerçekleşiyor mudur?
Canım benimki de böyle oldu yumurtlama gününde ilişkiye girdik 1 hafta kadar sonra bıraktık bendede kaşıklar ağrıdı bacaklarım uyuştu karnın belim ağrıdı akıntım baya yoğundu suluydu idrar yerinde nlbike yanma oldu birkaç gün sürdü akıntının kıvamı değişti beyaz oldu sonra adete 10 gün kala fskan belirtiler azaldı normalde adete 1 hafta jsia sancı ceuerfik sivilce olurdu olmadı hamile kaldımHeey kızlar batı 10 şubat olan ve yumurtlama öncesi sonrası ilişkiye giren ve aşagı da yazcagım belirtileri yalanlar bakabilir mi döllenme baslamış mıdır?
-bel ve sırt ağrısı
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
Heey kızlar batı 10 şubat olan ve yumurtlama öncesi sonrası ilişkiye giren ve aşagı da yazcagım belirtileri yalanlar bakabilir mi döllenme baslamış mıdır?
-bel ve sırt ağrısı
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
20 subat yazmisim pardon 20 ocakta oldu prezervatif kazasi. 11 gündür heryerim ağrıyor siizn gibi özellikle bel kasıkBenimde bat10 şubat siz gebelik ısıtıyorsunuz sanırım bnde tam tersi istemiyormm. 2 tane var Allah'ım sizlere isteyenlere versin insallah. Bnmde bat 10 şubat. Adtim bittigi gün 20 subatta korunmasz iliski oldu ertesi gün hapi aldim 5 gündür bnde mide bulantısı kasik agrisi acayip bir bel ağrısı var. Bunlar ne belirtisi bilmiyorum ama insallah sizin icin gebelik belirtisi olur. Benim icinde adet. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah Allah'a emanet
Ertesi gün hapı bünyeyi altüst ediyor. Bende kullanmıştım. 2 3 adet dönemim çok sıkıntılı geçmişti. Düzenim bozulmadı cok şükür ama yumurtlama dönemlerim cok sancılı geçti20 subat yazmisim pardon 20 ocakta oldu prezervatif kazasi. 11 gündür heryerim ağrıyor siizn gibi özellikle bel kasık
Benimde bu agrilar ondan insallah demi . Hapi hemenn kullandim ayrica yumurtlamaya daha cok vardi. Haptan 5 gün sonra kahverengi lekelenme 1 haftadirda kasık bel agrisiErtesi gün hapı bünyeyi altüst ediyor. Bende kullanmıştım. 2 3 adet dönemim çok sıkıntılı geçmişti. Düzenim bozulmadı cok şükür ama yumurtlama dönemlerim cok sancılı geçti
Evet o yüzden. Normal işleyişe müdahale ediyor o ilaç. Vücudun bütün fonksiyonları nı değiştiriyor.Benimde bu agrilar ondan insallah demi . Hapi hemenn kullandim ayrica yumurtlamaya daha cok vardi. Haptan 5 gün sonra kahverengi lekelenme 1 haftadirda kasık bel agrisi
Hap aldıysanız gebelik oluşmamıştır. O haplar adet sancısı gibi yan etki yapıyo hatta adetiniz erken gelebiliyor veya geç gelebilir hap adet düzenini bozuyor. Ama gebelik olacagı ı sanmıyorum ben de kullandım bayaBenimde bat10 şubat siz gebelik ısıtıyorsunuz sanırım bnde tam tersi istemiyormm. 2 tane var Allah'ım sizlere isteyenlere versin insallah. Bnmde bat 10 şubat. Adtim bittigi gün 20 subatta korunmasz iliski oldu ertesi gün hapi aldim 5 gündür bnde mide bulantısı kasik agrisi acayip bir bel ağrısı var. Bunlar ne belirtisi bilmiyorum ama insallah sizin icin gebelik belirtisi olur. Benim icinde adet. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah Allah'a emanet
16Öyle mi.. Peki sonrasında ne oldu arılar gecicek mi? Calısamıyorum agrıdan. Sırtım belim kopuyor resmen karnım da cok şiş normal giydiğim pantolon karnıma cok baskı yapıyor aşırı şişkinlik oldu. Yumurta catladı zaten de neden böyle oluyo sonra noldu siz hamile kaldınız mı adetim 13 gün var
16Öyle mi.. Peki sonrasında ne oldu arılar gecicek mi? Calısamıyorum agrıdan. Sırtım belim kopuyor resmen karnım da cok şiş normal giydiğim pantolon karnıma cok baskı yapıyor aşırı şişkinlik oldu. Yumurta catladı zaten de neden böyle oluyo sonra noldu siz hamile kaldınız mı adetim 13 gün var
İnşAllahBenimde son adet tarıhım 16 ocak yumurtlama belirtisi 27 ocaktı 27 sınde ilişki oldu 28 ınde agrıları basladı bı kac gun surdu ve sag ve sol kasıkta baloncuk hissi akıntı sıslık ve gaz surdu suan bel agrısı ve sıskınlk mevcut 16 subat adet tarıhım bnde istiyorum inanıyorum olucak
16
Tükürük uzaması nedir kuzum ki hiç duymamıştım, bende batimda verdim kan 12 çıktı ama bugün kanamam varİnşAllahben de hissediyorum adetim beklenen 10 şubat, pazar günü kan vereceğim. Yeni belirti olarak göğüs uç kenarlarında kabarcıklar cıktı baya, tükürüğüm uzuyor uhu gibi ve kirpiklerim birbirine yapıştı. Unlar da belirtilmiş
İnşallah hamilesindir ben ılk hamileliğimden biliyorum sag kasık veya sol kasırga bıcak saplanır gbı bı sancı bı Anda ayaga kalkarken veya durup dururken olurdu bu en buyuk belirti ve bz bı kere denemstk tamamen sans oldu dun 4 yasına gırdı hatta kızım 2.cıyı dusunuyorz bakalm inşallah senn gönlüne göre olurİnşAllahben de hissediyorum adetim beklenen 10 şubat, pazar günü kan vereceğim. Yeni belirti olarak göğüs uç kenarlarında kabarcıklar cıktı baya, tükürüğüm uzuyor uhu gibi ve kirpiklerim birbirine yapıştı. Unlar da belirtilmiş
Ben de bilmiyorum burda Bi yerde okumuştum Bi hamilenin yazısındaTükürük uzaması nedir kuzum ki hiç duymamıştım, bende batimda verdim kan 12 çıktı ama bugün kanamam vartükürüğe merak edip baktım benimde upuzun oldu Normalde de böylemi bilmiyorum ama
İnşAllah biz de ilk bu ay denedik ovulasyon takibi yaparakİnşallah hamilesindir ben ılk hamileliğimden biliyorum sag kasık veya sol kasırga bıcak saplanır gbı bı sancı bı Anda ayaga kalkarken veya durup dururken olurdu bu en buyuk belirti ve bz bı kere denemstk tamamen sans oldu dun 4 yasına gırdı hatta kızım 2.cıyı dusunuyorz bakalm inşallah senn gönlüne göre olur
Ve gögüsler asırı şişiyor bence Bn ustune yatamadıgm gbı yururken ble acı veriyordu normal adet gecıkmesınde de goguslerm acırdı ama hamılelık belırtısınde cok daha fazla acıyorTükürük uzaması nedir kuzum ki hiç duymamıştım, bende batimda verdim kan 12 çıktı ama bugün kanamam vartükürüğe merak edip baktım benimde upuzun oldu Normalde de böylemi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?