Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yaklaşık 1.5 yıl oldu canım. Testlerde negatif çıktığını görmekten bıktım artık. Aşılama içinde mayıs ayına tarih verdiler. Artık her şeyde umudumu kaybettimbir buçuk yıldır bekleyenlerden biri de benimgereken testleri yaptırdık neden böyle olduğunu bilmiyoruz ancak denemeye devam ediyoruz. her defasında adetle sonuçlanmasından bende yoruldum artık....
aynen canım artık canım test de yapmak istemiyor heyecanımı da kaybettim. en son hsg filmi istedi doktor onu da çektirdim. kaç kere hormon testi yaptılar sayamadım. sadece fsh hormonumun 0-10 arasında olması gerekirken 11 çıktı. amh değerime baktılar normal tamam dediler. doktorum nisana kadar dene kendiliğinden olur olmazsa tedaviye başlarız dedi sanırım aşılamadan başlayacak nisan ayında. üzülüyorum eşimi de üzmemek için söyleyemiyorum.Benimde yaklaşık 1.5 yıl oldu canım. Testlerde negatif çıktığını görmekten bıktım artık. Aşılama içinde mayıs ayına tarih verdiler. Artık her şeyde umudumu kaybettim![]()
Fah değişebilen hormon stresten vsaynen canım artık canım test de yapmak istemiyor heyecanımı da kaybettim. en son hsg filmi istedi doktor onu da çektirdim. kaç kere hormon testi yaptılar sayamadım. sadece fsh hormonumun 0-10 arasında olması gerekirken 11 çıktı. amh değerime baktılar normal tamam dediler. doktorum nisana kadar dene kendiliğinden olur olmazsa tedaviye başlarız dedi sanırım aşılamadan başlayacak nisan ayında. üzülüyorum eşimi de üzmemek için söyleyemiyorum.
hormon testi çekildiğim gün yolda kara yakalandık il dışında bir hastaneye gidiyorduk arabamızda kar lastiği olmadığı için yolda mahsur kalmıştık 3 saat kadar sonra çekici geldi kurtardı. aslında olabileceğim en stresli günlerden bir tanesiydi benim için ardından da hastaneye gidip aynı gün test verdik. bu stres etkili olmuş olabilir mi acaba? saçma gelir diye doktora bunu soramamıştımFah değişebilen hormon stresten vs
35ile kalanvar
Amh önemli diyorlar
Nasib olacak yaa.başka açıklaması yok
etkili stres yumurtlama etkiliyi cnmhormon testi çekildiğim gün yolda kara yakalandık il dışında bir hastaneye gidiyorduk arabamızda kar lastiği olmadığı için yolda mahsur kalmıştık 3 saat kadar sonra çekici geldi kurtardı. aslında olabileceğim en stresli günlerden bir tanesiydi benim için ardından da hastaneye gidip aynı gün test verdik. bu stres etkili olmuş olabilir mi acaba? saçma gelir diye doktora bunu soramamıştım
Bence eşiniz ile konuşun düşüncelerinizi danışın duygularınızı anlatın birbirinize daha çok destek oluyorsunuzaynen canım artık canım test de yapmak istemiyor heyecanımı da kaybettim. en son hsg filmi istedi doktor onu da çektirdim. kaç kere hormon testi yaptılar sayamadım. sadece fsh hormonumun 0-10 arasında olması gerekirken 11 çıktı. amh değerime baktılar normal tamam dediler. doktorum nisana kadar dene kendiliğinden olur olmazsa tedaviye başlarız dedi sanırım aşılamadan başlayacak nisan ayında. üzülüyorum eşimi de üzmemek için söyleyemiyorum.
Benim hormonlarımda bir kere bile anormal bir durum çıkmadı. Bir tek bu ay hsg sonrası 20 gün adet gecikmem oldu. Onun içinde her şeyi yaptırdım doktor strestendir her şey normal dedi. Eşim inatla bir anormallik arıyorsun ne güzel bir problem yok diyor ama sorun olmaması bazen beni daha da deli ediyor galibaaynen canım artık canım test de yapmak istemiyor heyecanımı da kaybettim. en son hsg filmi istedi doktor onu da çektirdim. kaç kere hormon testi yaptılar sayamadım. sadece fsh hormonumun 0-10 arasında olması gerekirken 11 çıktı. amh değerime baktılar normal tamam dediler. doktorum nisana kadar dene kendiliğinden olur olmazsa tedaviye başlarız dedi sanırım aşılamadan başlayacak nisan ayında. üzülüyorum eşimi de üzmemek için söyleyemiyorum.
evet çünkü insan diyor ki bir sorun olsa çözüm aranır en azından ama sorun olmayınca bir çözümü de olmuyor insan ne yapacağını da bilmiyor aynı şeyi bende düşünüyorum.Benim hormonlarımda bir kere bile anormal bir durum çıkmadı. Bir tek bu ay hsg sonrası 20 gün adet gecikmem oldu. Onun içinde her şeyi yaptırdım doktor strestendir her şey normal dedi. Eşim inatla bir anormallik arıyorsun ne güzel bir problem yok diyor ama sorun olmaması bazen beni daha da deli ediyor galiba
Aynen öyle bir umut işte diyorsun. Bugün gecikmemin 20. Günü ve sanırım adet oldum sonunda
Ben 20. Günde adet oldum nihayet. Doktora gittin mi?Benimde bugün gecikmemin 20. Günü ya bekliyorum her yerim şişti yüzümde hiç çıkmaz sivilce bile çktı. Gerildim baya.
Ben 20. Günde adet oldum nihayet. Doktora gittin mi?
Bana gel test yapalım falan demedi, stresten öyle olmuştur dedi. Normale göre aşırı derecede kanamam var ama. Bana da tarlusal yazmıştı ama ben zorla yazdırdım, doktor yazmak istemedi. Zaten ilaç bitene kadar bir süre geçecek sonra da olmak için birkaç gün bekleyeceksin sonraki döngüne gelecek dedi. Bende biraz daha kullanmayayım soğan kürü yapayım dedim ve adet oldumBugün gittim doktora. Gebelik testi yaptı <1.20 yazıyor sonuçta. Değilim yani. Sonuca göre adet söktürücü vericem dedi tarlusal . Adetin 2 veya 3. Gününde gelip hormon testi insülin testesteron testi verceksin dedi daha sonrasında yumurtalıklarına bakcaz ona göre ilaç tedavisi dedi ve smear aldı bugün
Bende yok vallaKizlarrr sesiniz çıkmıyor yokmu güzel haberleriniz
Canım ne yaptın? Kullandın mi klomeni? Madem hiç bir problem yok niye klomen kullanılıyor anlamıyorum. Klomen yumurta gelişimi için verilen bir ilaç. Sende bir problem yoksa yumurtam da gelişiyor, zanimda çatlıyor olmali kendiliginden. E o zaman klomenin buradaki işlevi ne?18 aydır bekliyorum ve ne düşük ne kimyasal yaşamadım. 16 ay olunca doktora gittik ve sonuç herşey normal. Eşim 2 kez yaptırdi testi ve sayı 650 milyon, hız hareket %70 çok iyi. Benim bütün testlerim güzel hatta hsg cektirdim bu ocak ayında, tuplerde açık. Ne bi kist ne enfeksiyon var regl günü gününe ama olmuyor sebepsiz. Klomen başlatılacak regl gününü bekliyorumHa birde vitamin eksikligi çıktı ıgne vuruldum
ve rahim gerideymis ama engel degilmis.
Araştırdım ben canım klomeni sebepsiz olanlara da veriyorlarmis. Tedavinin ilk başlangıcı mecbur veriyorlar. Şubat ayında kullandim biri 21mm digeri 20 iki yumurtam varmış. Igne vurmadı sende kendi çatlar diye. Regl olmazsan 1 hafta sonra, olursan 2. Günü gel dedi ve regle son 4 gün kaldı. Beklemedeyim fakat belime regl sancısı giriyor yine tutmadı galiba diye düşünüyorum.Canım ne yaptın? Kullandın mi klomeni? Madem hiç bir problem yok niye klomen kullanılıyor anlamıyorum. Klomen yumurta gelişimi için verilen bir ilaç. Sende bir problem yoksa yumurtam da gelişiyor, zanimda çatlıyor olmali kendiliginden. E o zaman klomenin buradaki işlevi ne?