Bir Sorun Çıkar mı?

Sizin açınızdan sorun olmaz ürün elinize geçecek sonuçta. Beğenmez iseniz parayı ödemez geri iade yaparsınız.

Yalnız helal olsun satıcıya karşı tarafın ödememe riskini göze alıyor. Bunu kötüye kullanacak kimselerle karşılaşmazlar umarım:) Bende satış yapıyorum instagramda cesaret edemem sanırım :)

Hiç şikayete denk gelmedim. Ama bilemedim yaa içime kurt düştü. Ben vazgeçeyim bundan en iyisi. İnternetten alışveriş falan bana göre değil.
Bilindik ve Güvendik sitlerden yaparsan sorun yok,benim kardeşim de hep internetten yapar,bilgisayar,televizyon bile aldık hiçbir sorun çıkmadı ama Güvenilir siteler olması gerek tabi.

Bilindik ve Güvendik sitlerden yaparsan sorun yok,benim kardeşim de hep internetten yapar,bilgisayar,televizyon bile aldık hiçbir sorun çıkmadı ama Güvenilir siteler olması gerek tabi.
N11 den falan da satış yapıyorlar ama ne kadar güvenilir bilemiyorum.

Benim açımdan çıkmazdan bence de sorun çıkan birilerine denk gelebilirler. O yüzden şüpheye düştüm nasıl bu kadar eminler bu işte bir şey mi var diye.

Kargo geldiğinde hemen açıp bakmadınız mı? Hiç teslim almasaydınız keşke. Kötü olmuş.
Üzerinde uyarı vardı açıldığında iadesi kabul olmaz diye zaten ilk önce bu ne saçmalık demek için aradım açmadılar sonra aradığımda da telesekreter uyarısı çıktı ama bu zamana dek markafoni ve trendyolda hiç bir sıkıntı yaşamadım .

ne iyi ürünü aldıktan sonra yapın demisler hatta.Ben cok alısveris yaptım instagramdan hiçte kötü ürünle karşılasmadım havalede yaptım kapıda ödemede.

Bunlar da N11 üzerinden satış yapıyor. Bakalım nasıl olacak.

ne iyi ürünü aldıktan sonra yapın demisler hatta.Ben cok alısveris yaptım instagramdan hiçte kötü ürünle karşılasmadım havalede yaptım kapıda ödemede.
Umarım benimki de öyle olur. Beğendim almak istedim. Her yerde bulabileceğim birşey de değil tasarım çanta.

Benim açımdan çıkmazdan bence de sorun çıkan birilerine denk gelebilirler. O yüzden şüpheye düştüm nasıl bu kadar eminler bu işte bir şey mi var diye.
Sattığım ürünlerin ham halini aldığım bi firma da aynı şeyi yaptı bana. Hemde o kişiye özel bi şeydi. Siz bilirsiniz sipariş elinize ulaştığında ödeme yapabilirsiniz demişlerdi çok sasirmistim.

Güvenilir bi yer ise sorun olmaz ürünlerde de. Ama bilinmedik bişey ise araştırmak gerek.

N11 üzerinden de satış yapıyorlar. Siz bilirsiniz? Nasıldır?

N11 üzerinden de satış yapıyorlar. Siz bilirsiniz? Nasıldır?
Orada puanlama sistemi var değil mi? Daha önce satış yaptıkları müşterilerin yorumları puanları vardır bi bakın isterseniz. Ayrıca instagramdan alışveriş yapanlarda vardır yorumlarına bakarsanız memnun olanlar yada şikayet edenlere göre hareket edebilirsiniz diye düşünüyorum.

N11de bir kişi yorum yapmış çok beğendim şeklinde o kadar. İnstagramda da kötü yoruma denk gelmedim.

İlk defa böyle bir sistem gördüm. Size nasıl güvenmişler, :) havale yapılmadan kimse ürün göndermez ki.

N11de bir kişi yorum yapmış çok beğendim şeklinde o kadar. İnstagramda da kötü yoruma denk gelmedim.
O zaman sorun olmaz diye düşünüyorum zaten para olayı sizin lehinize :)

İçiniz rahat etmiyor ise ve ürünü başka yerlerde bulabilecek gibiyseniz hiç keyfinizi bozmayin. Ama çok beğendiğiniz bişey ise riske girmeye değer bence :)

Her yerde bulamam malesef. Okuyorum tekrar instagram yorumlarını da iyi gibi yaa bakalım yarın gelecek. Risk istedi cnm :)

Var boyle saticilar, ben de face de anne-kiz elbise satan bir kadindan elbise aldim, 2 model arasinda kararsiz kaldim kadin 1 fiyatina 2 kombini de yolladi, deneyin begendiginiz sizde kalsin begenmediginizi karsi odemeli yollayin dedi. Dusunsenize geri yollamayabilirdim de... iyi guveniyorlar bu devirde.

İnşallah memnun kalırsınız :)
İnşallah :)
evt varlarmış ben bu yüzden afalladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…