Ben de onu anlamadım. Kapıda ödeme falan da değil bildiğin sonra öde dediler resmen.İlginç .
Sizin acinizdan cikmaz sikinti ama onlar nasil güvenir onu anlamadim.
Şu sipariş sitesinin adresini bize de verseneDaha önce internetten alışveriş yapan arkadaşlar ürünü teslim aldıktan sonra havale ile ödeme yapılıyor mu? İnstagramda gördüğüm bir hesaptan çanta siparişi verdim. Kendi siteleri vs. De var. Kredi kartı kullanmıyorum. Havale ile ödeme yapacağımı söyledim. Ürünü teslim aldıktan sonra yapabilirsiniz dediler. Bir sorun çıkar mı merak ettim. Daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım.
Ürünü teslim almadan yapmış olsaydınız sorun cıkabilirdi belki ama teslim aldığınız ürünün ödemesini yapınca bişi olmaz.Daha önce internetten alışveriş yapan arkadaşlar ürünü teslim aldıktan sonra havale ile ödeme yapılıyor mu? İnstagramda gördüğüm bir hesaptan çanta siparişi verdim. Kendi siteleri vs. De var. Kredi kartı kullanmıyorum. Havale ile ödeme yapacağımı söyledim. Ürünü teslim aldıktan sonra yapabilirsiniz dediler. Bir sorun çıkar mı merak ettim. Daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım.
Neden havale ile olmaz?aslaaaaaa havale ile beğenmekten ölsem bile ödeme yapmam aslaa.. hele intagramdan asla. ama kapıda ödemede bi sorun çıkmadı.
Özelden yazayım istersenŞu sipariş sitesinin adresini bize de versene
Yanii değil mi? Ürün elime gelmeden asla bir şey ödemem zaten de sonrasında birley çıkacağından şüpheye düştüm.Ürünü teslim almadan yapmış olsaydınız sorun cıkabilirdi belki ama teslim aldığınız ürünün ödemesini yapınca bişi olmaz.
Diyelim ki ürünü beğenmedin parayı göndfermez ürünü de iade edersinYanii değil mi? Ürün elime gelmeden asla bir şey ödemem zaten de sonrasında birley çıkacağından şüpheye düştüm.
ben tercih etmiyorum helede instagramsa. çünkü arkadaşlarım çok muzdarip oldular bu konuda cnm yinede sen bilirsinNeden havale ile olmaz?
Anladım cnm. Umarım birşey olmaz. Az önce sordum iade de varmış olmadı geri gönderirim.ben tercih etmiyorum helede instagramsa. çünkü arkadaşlarım çok muzdarip oldular bu konuda cnm yinede sen bilirsin
Valla iyi olurÖzelden yazayım istersen
Kargo geldiğinde hemen açıp bakmadınız mı? Hiç teslim almasaydınız keşke. Kötü olmuş.Valla iyi olurben birinde facebook reklamlarındaki bir siteden ipek saten bir nevresim takımı sipariş etmiştim bildiğin çuval kumaşından geldi iade etmek için aradığımda aradığınız numara kullanılmamaktadır uyarısı çıktı karşıma . Ahha aynen böyle kaldım
Kargoda önce imza attırıyor,açtırıp baktırmıyorlar ki imza attığın anda almış oluyorsun,aldığın yer hakkında şikayet var mı peki internetten araştır çıkar.Kargo geldiğinde hemen açıp bakmadınız mı? Hiç teslim almasaydınız keşke. Kötü olmuş.
Hiç şikayete denk gelmedim. Ama bilemedim yaa içime kurt düştü. Ben vazgeçeyim bundan en iyisi. İnternetten alışveriş falan bana göre değil.Kargoda önce imza attırıyor,açtırıp baktırmıyorlar ki imza attığın anda almış oluyorsun,aldığın yer hakkında şikayet var mı peki internetten araştır çıkar.