bir sorum var...

EbOn2010

Kuş Yuvası Gibi Ev Döşeği
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
1.671
118
173
Edirne
henüz bu soruya erken ama yine de sorayım fikirlerinizi alayım dedim.
şimdi arkadaşlar benim düğün yerimle evim farklı şehirde olacak.
bizde nişanlımla kararlaştırdık o gece için güzel bir otel bulduk.
şunu sormak istiyorum : akşam düğün bittikten sonra otelde
bir gece kalmayı düşünüyoruz. ertesi gün öğlen de çıkıp, balayı yapacağımız yere gidelim diyoruz.
kısaca bir gece yeterli midir? (malum yıllarca beklemişiz o en özel günümüzü, anımızı)
siz olsanız kaç gece kalırdınız?

öncelikle hayırlı olsun evliliğinz canım.. benm de öyle olacak düğün yerimle evim farklı yerlerde olacak. düğünden sonra 1 gece otelde kalıp ertesi gün ya evimize ya hava şartlarına göre bi yere gitcez. kış düğünü olacağı için bilemiyoruz :) ama otelde kalma süresi 2-3 güne çıkarabilirsnz tabi bu süreç içinde kayınvalide vs. faktörünü servis dışı bırakabilirsenz kafanıza göre takılırken gelin de bi görelim ya da yemeğe alalım vs. gibi bi durum ben istemem şahsen o yüzden 1 gün yeterli otel için sonrasında evmde olmak isterim.

valla açık söylemek gerekirse, önemli gecemden sonra ertesi gün kimseyi görmek istemem, o yüzden bu açıdan düşünürsek,
bir gün kalıp öğlen vakti yola düşmek mantıklı :)))

valla açık söylemek gerekirse, önemli gecemden sonra ertesi gün kimseyi görmek istemem, o yüzden bu açıdan düşünürsek,
bir gün kalıp öğlen vakti yola düşmek mantıklı :)))

işte ben de aynı sbepten diyorum büyükler pek hevesli akşama gelin yemeğe alalım vs. gibi tekliflerde mutlaka bulunurlar aynı şehrde olursan. kaçmak lazım

benımde dugunumle evim arasında 12saatlık bir zaman varkı vardı.. (bu arada 3yıllık evliyim)

dugunden sonra bize kiralanan otele gittik (eşimin akrabları supriz yapmıstı) birde o özel gece dıyorsun ya canım inanki yorgunluktan hiçbişey yapamıyorsun ;biz eşimle hemen duşumuzu alıp uyuduk gece 4te uyanıp fanfinifon yapmıstık ertesi gun tekrar k.validemlerin evine gittik aksam olunca tekrar oteldeki bagalow evimize dönduk.. yani toplamda dugunden sonra 3gun otelde kaldık sonrasında 1hafta kadar k.validemlerın evınde durduk mecburen gelen giden çoktu hayırlı olsuna diye.. 1hafta sonrada 4gunlugunede balayımıza cıktık.. iykide böyle yaptık cunku biz dugun bittikten 5gun sonra sürekli uyuduk okadar yorulmusuzki.. iyki balayını erken yapmamısız yoksa uyuyarak hepa edecekmısız tabiki herkesın bünyesi farklıdır.. birde benım 2dugunum olmustuuu hem benım memleketımde hemde eşimin memleketınde 1haftayada 2dugunu sığdırdığımız için ömrümde hiç bukadar fazla yoruldugumu hatırlamıyorum desem yeridir...

kısaca dugun gecesı +1gun daha otelde olmanız size daha iyi gelecektir..böylelıkle balayına dinlenmıs gidersiniz...

merhaba canım su cumlene müdahale edecegım izninle ''gelinide bi görelim yada yemege alalım kısmı varyaa işte onu siz yeni gelınler yapıyorsunuz.. ilk daveti siz veriyorsunuz yani.. eger kendi evinizdeysenız tabıkı...

ayy o davetlerden bıktmıstım artık dedımki gelin olmak ne zormusssyaaa.... mutfaga giren yardıma değil zaten incelemeye gelıyordu misafir hanımlardan.. tlfda konusma bahanesıyle baska baska odalara dalmalar..yeni gelın evi yaa daha bi meraklı oluyor herkesın gozunde...

hele bitanesi aynen sunu demıstı ''yatak odanı çok sevdım,ordan cıkasım gelmıyor '' ben böle ben mutfakta cay faslıyla cebelleşirken kadın yatak odamda fantazi bileee kurmuss odalarınızın özellıkle y.odanızın kilidi varsa misafir geldıgınde kilitleyin nacizane fıkrımdır.. akrabalara değil ama eşinizin iş arkadaslarının hanımlarına olabılır.. bir samımıyet yok sonucta kadının bana ölee demesi çok tuhafıma gıtmıstı...

çok güzel yazmışsın, en mantıklı olanı bu sanırım.
bideparantez içinde sorayım :)))
gece 4 de kalkıp yapabildiniz mi peki :)
yani biliyorum çok özel oldu ama ben zaten bunu merak ediyorum.

Son düzenleme:

sanırım burda da bir adet gelenek görenek farklılığı var, çünkü bizim oralarda da önce aileye yemeğe gidilir, el öpme niyetine.
gerçi nişanlımın tarafını bilmiyorum, ama modern insanlar sonuçta böyle bir talepleri olacağını zannetmiyorum.

kendi evinde olursan davet verirsin kaynanaın evinde davet vermek ne alaka ki canım anlaayamadım konuyu açan arkadaş kendi evinden uzakta olacağından bahsetmş ben mi yanlş anladım acebaaaa

çok güzel yazmışsın, en mantıklı olanı bu sanırım.
bideparantez içinde sorayım :)))
gece 4 de kalkıp yapabildiniz mi peki :)
yani biliyorum çok özel oldu ama ben zaten bunu merak ediyorum.
tşk ederim cnm
ayy canım hiç gulecegım yoktu valla bak sımdı sen benı eskı gunlere goturdun ayyy tabıkıdeee ... zaten fanfinifon için ıkımızde uyanıp bırbırımıze bakmıstık hınzır hınzır yaramaz çocuklar gibi ondan sonra uykumu kalır bizdee ahh ahh şimdi nerde öleee tutkuyla uyancaksındaa yapcaksındaaa uzun işşş insan üşeniyor bee şimdilerde 3yıllık evlilikte cocukta yok evlilik biyerde monotonlaşmak istesede biz eşimle buna engel oluyoruz ,olmaya calısıyoruz arada gelıp burda sizleri okuyorum heyecanlarınıza masallah dıyorum sonra o pozitif enerjıyle evimde daha enerjık oluyorum

evet canım adetler fark edıyor gercekten.. benım kendi ailemdede gelin kız eve yemege davet edılırdı ama eşimde tam tersi bi durumla karsılastım :S eşimin memleketiyle benım memleketim arasında 6saatlık yol mesafesi var.. anlıcan farklı coğrafı bolgelerde ailelerimiz birde üstüne eşimin iş arkadaslarını yemege filan almalar bide ilk tanısma faslımız filan yani.. kımıyle anlasıyosun ohh iyiki böyle hazırlanmısım dıyosun,kımıyle anlasamıyorsan bukadar emegime yazık bee diyorsun...

oyuzden sımdıkı aklım olsaydı ilk tanısmaya kesınlıkle caya alırdım .yemege değil..

kendi evinde olursan davet verirsin kaynanaın evinde davet vermek ne alaka ki canım anlaayamadım konuyu açan arkadaş kendi evinden uzakta olacağından bahsetmş ben mi yanlş anladım acebaaaa

KENDİ EVİNDE OLURSA kelimelerini şimdi kullanıyorsunuz farkındamısınız?? bende belirttim zaten şayet kendi evinizde olursanız diye.. pardon sorun ne????

biz de düğün gecesi ve ertesi gece otelde kalmıştık. bence +1gece daha kalın cnm. düğün yorgunluğu 12 saat uyusan çıkmaz
bir de özel anlar var,sıkıştırmayın 1geceye hepsini

Teşekkürler kızlar, ben sorumun cevabını aldım.
samimiyetiniz için teşekkür ederim.
Ama şu davet olayı değildi benim sorunum, sorunu oralara çekmeye gerek yok.
zaten arkadaşın dediği gibi ben her iki tarafa da uzak olcam.
evim ayrı şehirde olcak yani.
kısaca mesela anlaşılmıştır.
gece 4 de kalkabilirsen olur diyorsun :))
e tabi sabah 12 de otelden çıkmak biraz zor olur o işin üstüne :))
bir gece daha lazım anlaşıldı :)

sonucta böyle günleriniz cok olacak ...neden yeterli olmasın ki benım daha kötüydü düğün gece 1 de bitti eve geliş vedalasma 2.30 u buldu ertesı gun ucak 9 da kalkacak valızler hazır degıl saclarım çözülcek derken yatmamıs 4-5 oldu uyuduk kardes kardes ama balayı güzel gectı

seninki de güzelmiş :))

fingercim özel mesaj atamıom da burdan sorim dedim senin düğün tarihin ne tam olarak?merak ettim de.
:))

fingercim özel mesaj atamıom da burdan sorim dedim senin düğün tarihin ne tam olarak?merak ettim de.

canım benim düğün tarihim net değil, karışık çünkü.
öncelikle atamamı bekliyoruz, olcak mı? olcaksa nereye olcak.
yani en son ihtimal 2013 haziran düşünüyoruz.

hmm anladım tatlım,inş.en kısa zamanda hayırlısıyla atanırsın,, :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…