• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum var Silikonla ilgili

arkadaslar bende cok yaptirmak istiyorum fakat arkadaslarimin cok agrili bir ameliyat, inanilmaz aci cekiliuor ilk 40 gun falan demelerinden dolayi cesaret edemiyorum .gercekten cildirtan bir agrisi oluyormu.bunyeye yada doktora gore degisiyormu bu agri.1 ay telefonu bile kaldiramayacagimi soyluyorlar.dogrumudur bu??? litfen yaptiran arkadaslar yardimci olun

40 gün mü :D çıldırtan bi ağrı mı :D 1 ay telefonu bile kaldıramamak mı :D sana bunu kim söylemişse,baya bi masal okumuş heralde , onların etkisinde kalmış.ben ameliyatımı sabah oldum,öğleden sonra eve geldim,ve arkadaslarla msnde konusmaya basladım.bu mu yani dayanılmaz ağrı.3üncü gün odamı toparladım,tüm gardrobumu düzenledim.1.ci hafta da deli gibi discoda eğlendim.seni kim korkuttuysa fazla atmış güzelim :12:
öyle anlatıldığı gibi ağrı sızı falan olmuyor.yani ne bileyim,bana olmadı.tabiki ağrı eşiğiyle de alakalıdır

Son düzenleme:
yani evet agri oluyor ama 40 gun olmuyor
agri olayi kisiden kisiye degisiyor, bunyeler farkli sonuc olarak
benim bi arkadasim oldugu hafta 5 gun sonra gece kluplerindeydi
ben ilk 3 gun agri cektim ,cok hem de, sonraki 10 gun de dikkatliydim,ama 40 gun diyen mubalaga sanatini kullanmis bayagi,oyle birsey yok yaniii
suanda goguslerimo kdr guzel ki milyon kez o agrilara deger diyorummm
agrilarini unutosunnn,geriye muhtesem gogusler kaliyor

kırk gün ağrı çekmek mi!
kim sallamışsa iyi kıvırmış valla, sizi de inandırmış doğrusu
benim kankito kas üstü 340 cc protezlendi on gün önce, ameliyatın ertesi günü mutfağa girip yemek pişirdi, çorba karıştırdı.
fakat şunu belirtmeden geçmemem gerek; arkadaşımın ağrı eşiği olağan üstü, ağrı sızı o'nun için vız gelir tırıs gider. yani ağrı eşiği denen şey çok önemli. Bir de burnumu yapan doktor doktoruydu. Doktorun eli ve ameliyat tekniği etkili sonucunda.
Hiç bir şeye inanmayın ve gönlünüzden geçiyorsa bir an önce silikonlanmaya bakın, sonuç güzel çünkü.

kızlar iyki yazdınız valla.ben iyi bi korkmuştum.aslında dayanıklıyımdır ancak hemen işe başlamam ve bebeğimle ilgilenmem gerekiyor ameliyat sonrasında 40 günü duyunca korkmuştum açıkçası.ben doğumu sezeryan ile yaptım 3-4 gün yatıp kalkarken zorlandım çok çabuk iyileştim annem numara yap nazar değer diyordu inşallah bunuda kolay atlatırım çünkü sorumluluklarım var.herkese önerim eğerki operasyon düşünüyorlarsa ekonomik güçleride varsa evlilikten ve çocuktan önce mutlaka yaptırsınlar derim sonra benim gibi nasıl atlatcam diye kara kara düşünürsünüz.ozaman ağrı 40 günde sürse kendi kendinize atlatırsınız

Selamlar bayanlar :)

genellikle erkeklerin neler hissettigi konusuna cevap verilmis tartisilmis ben biraz daha bencilim galiba :D onemli olan benim his kaybi yasayip yasamayacagim bu konuda silikon yaptiranlar bana cevap verebilirler mi siz dokunuldugunda his kaybi yasiyor musunuz???

yok canım sana soleyenler cooookkk abartmıs..en fazla 4 - 5 gun zorlanırsın oda yatıp kalkarken..bende ole olmustu..4 gun yatıp kalkarken annem yardımcı oldu o kadar.oyle dayanılmayacak agrısı yok kı olsada normal agrı kesıcılerle gecırıyosun ben sadece dolarex agrı kesıcı ve cefaks antıbıotık kullandım yettı kı (doktorum onerdı ve sızde doktorunuzun onerdıgını kullanın) morfın bazlı agrı kesıcıde vardı bende gerek bıle kalmadı kullanmama..senı zorlayacak olan sadece 4 - 5 gun yatıp kalkmak kı yanında sana destek olan bırı olmalı ve 10 gun kollarına yuklenmemek bu kadar..
agrı esıgıde kısıden kısıye degısıyo ve doktorun basarılıysa cep acarken dokularınla fazla oynamazsa buda agrının mınımuma ınmesınde onemlı..

cok tesekkur ederim canim cewapladigin icin.senin doktorun kimdi we nerden olmustun ameliyati? kas altindan mi, kas zari aldindan mi? bide beni direndi sanirim ismi o takilan borularin,onlar korkutuyor.onlar nasil takiliyor cikarildimi dikis falanmi atiliyor hicbir mantik yurutemiyorum :) sen ameliyati olali nekadar bir zaman oldu nezaman yan yatmaya baslamistin canim.cok soru sordum biliyorum ama cok merak ediyorum :))

40 gün mü :D çıldırtan bi ağrı mı :D 1 ay telefonu bile kaldıramamak mı :D sana bunu kim söylemişse,baya bi masal okumuş heralde , onların etkisinde kalmış.ben ameliyatımı sabah oldum,öğleden sonra eve geldim,ve arkadaslarla msnde konusmaya basladım.bu mu yani dayanılmaz ağrı.3üncü gün odamı toparladım,tüm gardrobumu düzenledim.1.ci hafta da deli gibi discoda eğlendim.seni kim korkuttuysa fazla atmış güzelim :12:
öyle anlatıldığı gibi ağrı sızı falan olmuyor.yani ne bileyim,bana olmadı.tabiki ağrı eşiğiyle de alakalıdır

super moral werdiniz bana cok tesekur ederim :) ben ck istememe ragmen inanilmaz korkuyordum bu ameliyattan .senin doktorun ismi neydi we hangi sekilde olmustun canim?

gizemcim ozelden msj atcaktim sana fakat atamiyorum sanirim.cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.anlattigin sekilde yalan bir doktor bulmaya caliscam bakmaya basladim bile.ben istanbulda oturuyorum burda iyi bir doktor bulmam benim icin iyi olur.ama kim o doktor tabi:) tavsiyesi olan arkadaslar warsa cok memnun olurum.

yani evet agri oluyor ama 40 gun olmuyor
agri olayi kisiden kisiye degisiyor, bunyeler farkli sonuc olarak
benim bi arkadasim oldugu hafta 5 gun sonra gece kluplerindeydi
ben ilk 3 gun agri cektim ,cok hem de, sonraki 10 gun de dikkatliydim,ama 40 gun diyen mubalaga sanatini kullanmis bayagi,oyle birsey yok yaniii
suanda goguslerimo kdr guzel ki milyon kez o agrilara deger diyorummm
agrilarini unutosunnn,geriye muhtesem gogusler kaliyor

tek tek herkese soruyorum ama doktor bulmam gerektigi icin :) sen nerde kime olmustun ameliyati canim.bide nasil ameliyat yapildi,nerden bilgi werirmisin canim.cok sewindim sonucundan memnun olmana.umarim bizde yasariz o gunleri:)

benimde arkadaşım yaptırdı. Daha 1 ay olmadı yaptıralı ama geçen gün birlikte gezdik,hiç ameliyatlı gibi değildi. Hatta bi mağazanın kabinine girdik ve gösterdi göğüslerini. çok güzel olmuştular,çok kıskandııımmmsenağlama dışarıdan da kesinlike göze batmıyo.çok doğal duruyolar.. Ona da ben sordum ayı şeyi. Sıkınca patlama olasılığı varmı diye. Asla yok dedi. Ve bende birinden duymuştum silikonlu göğüz soğuk oluyomuş,erkeklerin hoşuna gitmiyomuş diye.. Düpedüz yalan! Kızın göğüsleri sıcacıktı walla...bence hiç bir sakınca yok. Erkeklerin bu farkedeceğini dahi sanmıyorum. Ben bizzat gören ve elleyen birisi olarak yaptırma imkanı olan herkes yaptırsın diyorum. Bende inşallah evlenince yaptırıcam..

ilahi kızın goguslerını mı elledınız oracıkta ayyyy guldurdunuz benı valla:60::60::60::60::60:

Keşke eşime de alsam bir KK üyeliği de şuraya şu konuya bi cvp yazsa..

inanılmaz mutlu olduğunu, iyi ki ve iyi ki destek verdiğini..
hiç bir şekilde hissetmediğini,her türlü mıncıklamasına rağmen ne onun eline bir sertlik gelmesi ne benim bir acı hissetmem gibi bir durum olmadığını , yazabilse..
çok güzeller, en ideal boyutundalar ben çok beğeniyorum onları, diyip duruyor.. uyurken bile ara ara elini göğsüme atıyor , başını aklına estikçe göğsüme yaslamaya bayılıyor çünkü yumuşacık bir doku..:)
benim bile hoşuma gidiyor böylesi bir durum ki onun nasıl gitmesin..
kaldı ki Yağmurluk'un da yazdığı gibi, erkekler içindekiyle değil büyüklüğüyle ilgileniyorlar..
kıvam doğal olunca içinde ne olduğunun da hiç bir önemi yokk.. :)
tavsiye şiddetle ediyorum...

Keşke eşime de alsam bir KK üyeliği de şuraya şu konuya bi cvp yazsa..

inanılmaz mutlu olduğunu, iyi ki ve iyi ki destek verdiğini..
hiç bir şekilde hissetmediğini,her türlü mıncıklamasına rağmen ne onun eline bir sertlik gelmesi ne benim bir acı hissetmem gibi bir durum olmadığını , yazabilse..
çok güzeller, en ideal boyutundalar ben çok beğeniyorum onları, diyip duruyor.. uyurken bile ara ara elini göğsüme atıyor , başını aklına estikçe göğsüme yaslamaya bayılıyor çünkü yumuşacık bir doku..:)
benim bile hoşuma gidiyor böylesi bir durum ki onun nasıl gitmesin..
kaldı ki Yağmurluk'un da yazdığı gibi, erkekler içindekiyle değil büyüklüğüyle ilgileniyorlar..
kıvam doğal olunca içinde ne olduğunun da hiç bir önemi yokk.. :)
tavsiye şiddetle ediyorum...

poisacım zaten görünüşlerinin ne kadar güzel oldğunu biliyorum:) yumuşacık bir doku demişsin ya, markası nedir damla slikonlarda da marka var değil mi? sertlikleri değişiyormuş. biri bana sarılınca taş gibi geliyor insana dedi. normal göğüs gibi yumuşak değil mi?

Back