• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum var Silikonla ilgili

arkadaşlar ben agustos ayında ameliyat olmak istiyorum fakat hala doktor seçebilmiş degilim. ufuk bigay dışında önerilen doktor yok izmirde. izmirde bildiğiniz iyi gögüs estetiği doktoru varsa lütfen paylaşın ben de kurtulmak ıstıyorum artık bu dertten!!!

bir araştırıyım canım cok teşekkür ederim feryadımı bir sen duydun haftalardır yalvarmaktayımn burdan. izmirin kızları memeye ihtiyac duymuyor sanırım bir ben erkek gibiyim heralde.

arkadaşlar ben agustos ayında ameliyat olmak istiyorum fakat hala doktor seçebilmiş degilim. ufuk bigay dışında önerilen doktor yok izmirde. izmirde bildiğiniz iyi gögüs estetiği doktoru varsa lütfen paylaşın ben de kurtulmak ıstıyorum artık bu dertten!!!

ufuk bigay eski bir şarkıcı değilmi ? isim benzerliğimi yoksa bizzat kendisimi? :1shok:

kızlarrrrr tecrübeli arkadaşlara bişeyler danışıcam ben yazın başında yaptırmayı planlıyorum haziran gibi, ameliyattan 1 ay sonra denize girip güneşlenebilirmiyim kas altı olunca ?

:) yok arkadasım oyle bır sey sılıkon takıldıktan srn onu bır doktor bıle saga sola cekemezmıs oraya yerlestıgı ıcın ama bellı bır muddet dıkkat edeceksın oyle fazla dokundurtmayacaksın yanı,en azından ben oyle yaptım zaten benımde ıkı yıl oldu bu ay ızlerımden eser yok2 hafta snr da zaten ne ıstersen yapabılıyorsun ama su 2 haftayı rahat gecırmek onemlı, 1 yıldan snr bır sey olmuyor merak etme senınle butunlesıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 sene önce silikon taktırdım ve 6 aydan beri evliyim.
Eşim ilk dokundugunda hemen anlamadı ve dokundukça hoşuna gitmeye başladı (itiraf ettiğimde) ve şu anda göğüslerimin güzelliğine hayran...Sürekli ne iyi yapmışsın deyip duruyor :)
Patlama riski hiç yok, keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. Yapaylık sıfır (doşardan kimse anlayamaz), hissiyat kaybı artık hiç yok (sadece ilk 2 aya mahsus bir olay) Asla sert durmuyorlar. Sarkma imkansız.
Yaptırmak isteyenler muhakkak hiç düşünmeden yaptırın. Acı sızı hiç yok 5 günün sonunda işime döndüm, ve keşke daha önce yaptırsaydım diyorum şimdi çünkü inanılmaz bir güven geliyor üzerinize.

kızlarrrrr tecrübeli arkadaşlara bişeyler danışıcam ben yazın başında yaptırmayı planlıyorum haziran gibi, ameliyattan 1 ay sonra denize girip güneşlenebilirmiyim kas altı olunca ?

ben ameliyattan 3 hafta sonra otobüsle fethiyeye tatile gitmiştim. bütün gün güneşlenip yüzdüm. tai dikiş terlerine güneşten koruyucu krem sürmüştüm.2 sene oldu belli belirsiz bir izim var meme altlarımda..

kızlar merhaba bende bu silikon ameliyatını olmak istiyorum senelerdir ama hala cesaret ve maddiyat olmadığı için beklemede.sürekli araştırıyorum..eczacı bi ablam 4 sene önce ege üniversitesinde cüneyt özek diye bir doktora yaptırdı.o kadar memnunki hem doktorundan hem silikonlarından ama o kadar güven verdiki yaptırmaya karar verdim.en kısa zamanda yaptırıcam.bence bu doktoru araştırın izmirli kıslar hem bu yaptıran eczacı ve göğüsleri muhteşeeem,ayrıca evlii ve bir çocuğu var bana yaptır diyor başka bişey demiyoor delikafadulden

arkadaşlar demekki bu konu bütün bayanların kafasında bende bi türlü kafamdan atamıyorum benimde göğüslerim küçük gene sütyenle okadar kötü deilde çıplakken kendimi çok eksik hissediyorum yeni ameliyat olsam diğe düşünüyorum ama onada cesarettim yok çünkü yeni böbreklerden ameliyat oldum ameliyatın stresi gerçekten çok zor yoksaki artık erkek arkadaşım evlenmek istiyo bense bu durumdan dolayı halen beklemekteyim acaba evlenince benden soğurmu diğe düşünüyorum çünkü normalde destekli sütyen giydiğimiz için içinde ne var ne yok çokta belliolmuyoböyle bi konuyuda ona sorarmam bu kadar rahat bi kişilimde yok off yardım edin kızlar sizce ne yapmalıyım :(

arkadaşlar demekki bu konu bütün bayanların kafasında bende bi türlü kafamdan atamıyorum benimde göğüslerim küçük gene sütyenle okadar kötü deilde çıplakken kendimi çok eksik hissediyorum yeni ameliyat olsam diğe düşünüyorum ama onada cesarettim yok çünkü yeni böbreklerden ameliyat oldum ameliyatın stresi gerçekten çok zor yoksaki artık erkek arkadaşım evlenmek istiyo bense bu durumdan dolayı halen beklemekteyim acaba evlenince benden soğurmu diğe düşünüyorum çünkü normalde destekli sütyen giydiğimiz için içinde ne var ne yok çokta belliolmuyoböyle bi konuyuda ona sorarmam bu kadar rahat bi kişilimde yok off yardım edin kızlar sizce ne yapmalıyım :(

Canım benim nişanlın senden soğumaz buna inan seni bütününle sevecektir seviyordur Lakin Dediğin gibi kapalı ya Açıldığında açık gördüğün de Belki Biras şaşkınlık olur belli etmes Üzerinde durmaz Eminim ama işte bu bir Uzuv Sonuçta Kadının gereği İhtiyacı Sen bu Operasyonu Günün birinde olacaksan Yaptıracaksan Güzelim Sadece ve Sadece Kendin İçin Yaptır kocan yada Nişanlın için değil Anlatabiliyormuyum Bende Yaptırdım Evlendikten 1 yıl sonra ve çok ta gerekli değil di benim için belki ama yaptırdım Şu an 1 aylık Yeni göğüslerim Kocam İstemedi Karşı Çıktı Bunu ona Anlattım İfade ettim ve Kendim için Olduğunu ANLADI Sende anlatabilirsen bunu Eşine Anlar Mühim Olan Bunu İfade Edip Aktarabilmendir Karşı trafa Anlıyomusun Şansın Bol Olsun Canımcıımmmm

ya amelıyat hıc korkulacak bı amelıyat degıl ııyı bır doktorun olduktan sonra ve yaptırdıktan sonra kendıne ozguvenın gelıyo..4 gun yatıp kalkarken zorlancan o kadar onun dısında hıc bı zorlugu yok..amelıyattan hıc korkma bence ve gercekten psıkolojını olumsuz etkılıyosa ol..ben denıze gırerken cok takıntılıydım cunku hıc yoklardı ne kadar desteklı kullandanda bellı oluyo..
sımdı su sıralar yaptırırsan yaza kadar coktan fıt olursun..ben temmuzda oldum ve bır ay sonra denıze gırebılırsın demesıne ragmen doktorum gırmedım 1 yaz erteledım..
ama yaptırırsanda erkek arkadasının neden yaptırdın dıcegını yada tepkı gostercegını sanmıyorum..
sonucta kendın mutsuzsan boyle kendını mutlu edeceksın..

saolun arkadaşlar içimi biraz rahatlattınız ben iice bu durumu kafaya taktım hem cinslerimde bile hep gögüslerine bakıyorum acaba onlarında benimki gibi küçüklermidir diğe sanki küçük gögüslü birilerini görünce heleki evliyse içim rahatlıyo yanlız deilim diyorum ya nişanlımada bi türlü bu konuyu açamadım çocuk artık evlenemelim diyo ben biraz daha duralım birbirimizi tanıyalım kısmındayım aslında sorun başkada onun haberi yok :(

offfffff!!!bu kadar kararsız olunur mu yaa.

Gün aldım,dün kesin karar vermiştim ama bugün gene 2 gün öncesine döndüm.mevzu erkekler..onların bunu yapay bulması.silikonlu kadınları yapay, teknoloji ürünü hissiz bir gudubet gibi görmesi...evlendikten sonra yaptıranlar için bişey diyemem ama epeydir araştırıyorum silikonlu bir kadınla ciddi düşünmem diyo erkekler :(((

Silikondan başka ihtimal de yok ki bi güzellik olsun.berbat bi durum,çok sürüncemeli ve de serzenişliii :)))
güzelim silikonlu biri olarak gayet rahatım bu konuda çünkü komik buluyorum. Yanlış anlama tatlım sen ve senın gibi tedirgin arkadaşları değil, o erkekleri komik buluyorum.
Güzelim erkek milleti işte. Bilirsinizki onları erkek arkadaşlarının gözünde 'daha da erkek yapan şey' atmasyonlarıdır. Hayatlarında kaç meme ellemişlerki silikonla silikonsuzu ayırt edicekler. Gerçekçi olalım :=)

Son düzenleme:
benim de kafama çok takılıyor bu konu..
his kaybı olması en kötü sorunlardan biridir sanırım (dıştan istenmeyen bir halde durması zaten 2. bi ameliyat demektir )
ayrıca içerdeki o cisme alışmak nasıl birşeydirki

ve şu konuya da sonuna dek katılıyorum yapılıcaksa kendin için yapıcaksın koca için sevgili için değil..
ve de gizlihatun un da dediği gibi erkeklerin atıp tutmaları -heleki bu konularda- çoook meşhurdur..

ılk ıkı hafta sana yabancı bı cısım gıbı gelıyo oda alıskın olmadıgın ıcın..sonrasında hep senınlermıs gıbı oluyo bende olee oldu..4.ayım ve cok mutluyum ıyıkıde yaptırmısım..

arkadaslar bende cok yaptirmak istiyorum fakat arkadaslarimin cok agrili bir ameliyat, inanilmaz aci cekiliuor ilk 40 gun falan demelerinden dolayi cesaret edemiyorum .gercekten cildirtan bir agrisi oluyormu.bunyeye yada doktora gore degisiyormu bu agri.1 ay telefonu bile kaldiramayacagimi soyluyorlar.dogrumudur bu??? litfen yaptiran arkadaslar yardimci olun

arkadaslar bende cok yaptirmak istiyorum fakat arkadaslarimin cok agrili bir ameliyat, inanilmaz aci cekiliuor ilk 40 gun falan demelerinden dolayi cesaret edemiyorum .gercekten cildirtan bir agrisi oluyormu.bunyeye yada doktora gore degisiyormu bu agri.1 ay telefonu bile kaldiramayacagimi soyluyorlar.dogrumudur bu??? litfen yaptiran arkadaslar yardimci olun

yok canım sana soleyenler cooookkk abartmıs..en fazla 4 - 5 gun zorlanırsın oda yatıp kalkarken..bende ole olmustu..4 gun yatıp kalkarken annem yardımcı oldu o kadar.oyle dayanılmayacak agrısı yok kı olsada normal agrı kesıcılerle gecırıyosun ben sadece dolarex agrı kesıcı ve cefaks antıbıotık kullandım yettı kı (doktorum onerdı ve sızde doktorunuzun onerdıgını kullanın) morfın bazlı agrı kesıcıde vardı bende gerek bıle kalmadı kullanmama..senı zorlayacak olan sadece 4 - 5 gun yatıp kalkmak kı yanında sana destek olan bırı olmalı ve 10 gun kollarına yuklenmemek bu kadar..
agrı esıgıde kısıden kısıye degısıyo ve doktorun basarılıysa cep acarken dokularınla fazla oynamazsa buda agrının mınımuma ınmesınde onemlı..

Son düzenleme:
Back