duygucum, bana meme altı kesisi ile kas altıma mentor marka 295 cc damla silikon konuldu.süt kanallarını kesmiyorlar, bebek emzirmeye zararı yok....
tamam teşekkür ederim.canım beni çok aydınlattın.sositososito
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duygucum, bana meme altı kesisi ile kas altıma mentor marka 295 cc damla silikon konuldu.süt kanallarını kesmiyorlar, bebek emzirmeye zararı yok....
arkadaşlar ben agustos ayında ameliyat olmak istiyorum fakat hala doktor seçebilmiş degilim. ufuk bigay dışında önerilen doktor yok izmirde. izmirde bildiğiniz iyi gögüs estetiği doktoru varsa lütfen paylaşın ben de kurtulmak ıstıyorum artık bu dertten!!!
kızlarrrrr tecrübeli arkadaşlara bişeyler danışıcam ben yazın başında yaptırmayı planlıyorum haziran gibi, ameliyattan 1 ay sonra denize girip güneşlenebilirmiyim kas altı olunca ?
arkadaşlar demekki bu konu bütün bayanların kafasında bende bi türlü kafamdan atamıyorum benimde göğüslerim küçük gene sütyenle okadar kötü deilde çıplakken kendimi çok eksik hissediyorum yeni ameliyat olsam diğe düşünüyorum ama onada cesarettim yok çünkü yeni böbreklerden ameliyat oldum ameliyatın stresi gerçekten çok zor yoksaki artık erkek arkadaşım evlenmek istiyo bense bu durumdan dolayı halen beklemekteyim acaba evlenince benden soğurmu diğe düşünüyorum çünkü normalde destekli sütyen giydiğimiz için içinde ne var ne yok çokta belliolmuyoböyle bi konuyuda ona sorarmam bu kadar rahat bi kişilimde yok off yardım edin kızlar sizce ne yapmalıyım
güzelim silikonlu biri olarak gayet rahatım bu konuda çünkü komik buluyorum. Yanlış anlama tatlım sen ve senın gibi tedirgin arkadaşları değil, o erkekleri komik buluyorum.offfffff!!!bu kadar kararsız olunur mu yaa.
Gün aldım,dün kesin karar vermiştim ama bugün gene 2 gün öncesine döndüm.mevzu erkekler..onların bunu yapay bulması.silikonlu kadınları yapay, teknoloji ürünü hissiz bir gudubet gibi görmesi...evlendikten sonra yaptıranlar için bişey diyemem ama epeydir araştırıyorum silikonlu bir kadınla ciddi düşünmem diyo erkekler ((
Silikondan başka ihtimal de yok ki bi güzellik olsun.berbat bi durum,çok sürüncemeli ve de serzenişliii :)))
arkadaslar bende cok yaptirmak istiyorum fakat arkadaslarimin cok agrili bir ameliyat, inanilmaz aci cekiliuor ilk 40 gun falan demelerinden dolayi cesaret edemiyorum .gercekten cildirtan bir agrisi oluyormu.bunyeye yada doktora gore degisiyormu bu agri.1 ay telefonu bile kaldiramayacagimi soyluyorlar.dogrumudur bu??? litfen yaptiran arkadaslar yardimci olun