• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum var Silikonla ilgili

Merhaba,teşekkürler.Evet ,dün uzun uzun düşündüm kendime sordum ve yaptırmamaya karar verdim.Ayrıca internette araştırma yaparken silikon ameliyatını izledim ve kesinlikle yaptırmamaya karar verdim.Yaptıranlara saygı duyacağım ama inşallah hayatımda o ameliyat masasına zorunlu sağlık harici yatmam.İçimi o yapay şeylerle doldurmak istemiyorum.Böylede küçücük göğüslüyüm ama olacaksa doğal yollardan büyüsün,yapaylık istemiyorum,doğum harici büyüme kalmayacaksada ne yapayım böyle gelmiş böyle gider deyip devam edeceğim hayatıma...Dediğim gibi ameliyatı göze alıp yaptıracaklara ,yapay göğüsde olsa mutlu olacaklara saygım sonsuz.Her güzelin bir kusuru varmış:roflol:

sen kararını vermişsin!:utangac:ne güzel!!!:içelim:

Evet.Kararsızlık daha kötü.
Benimde kusurum bu:)) Herşeyde tam olmaz ki canım:)))

ehehehe kızlar korkmayın sakın ben 24 yaşındayım 22 yaşında silikon taktırdım serhat tuncere.eskiden 75ti, 85 yaptı göğüslerimi. çok ta memnunum. kullanılan madde önemli içindeki sıvı, malzemesi, kalitesi önemli. 2 yıl geçti. bomba gibiler. ne his kaybı oluyor nede başka bişey. geçen yılda evlendim. eşimde bu durumdan gayet memnun hatta çok memnun diyebilirmm kaydirigubbakcemile2 ve ilk birlikte oldugumuzda silikon oldugunu farketmedi 3 ay sonra söyledim delikafadulden

bu arada şunu söyliyim doğal yollarla ilaçlarla göğüsünüzü büyütüeceğinizi sanıp umuda kapılmayın sakın hepsi para tuzağı ben 2-3 yıl bu işlerle uğraştım içmediğim ilaç bitki çayı kalmadı göğsüm hariç heryerim şişti. kesin çözüm ameliyattır.

iyki de bu konuyu açmışım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere gerçekten,yani anladım şimdi damla silikon iyi bir doktor mükemmel göğüsler üstelik de evlenince cinsel ilişki sırasında mıncıklamayla patlama riski yok.gerisi artık paraya ve doktoru bulmaya kaldı.gerçekten teşekkürler.

peki bişi daha sprcam fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz.evlenene kadar taktırmam lazım straplez gelinlik istitorum fakat tahta gibi nasıl giyerim ki hiç hoş durmaz.

kızlar bende silikon yaptırmak istiyorum ama fiyatı konusunda bir bilgisi olan varmı ben 24 yaşındayım ve 75 beden takıyorum nerdeyse yok yani düpdüz çok rahatsız oluyorum dekolte bi kıyafet giyemiyorum o yüzden gelinliğimde bile silikonlu sütyenler sayesinde hoş bi görüntü oldu ama devamlı o tarzda sütyende takamam ki insan bi süre sonra rahatsız oluyor fiyatı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Benimde arkadaşım yaptırdı. Daha 1 ay olmadı yaptıralı ama geçen gün birlikte gezdik,hiç ameliyatlı gibi değildi. Hatta bi mağazanın kabinine girdik ve gösterdi göğüslerini. Çok güzel olmuştular,çok kıskandııımmmsenağlama dışarıdan da kesinlike göze batmıyo.çok doğal duruyolar.. Ona da ben sordum ayı şeyi. Sıkınca patlama olasılığı varmı diye. Asla yok dedi. Ve bende birinden duymuştum silikonlu göğüz soğuk oluyomuş,erkeklerin hoşuna gitmiyomuş diye.. Düpedüz yalan! kızın göğüsleri sıcacıktı walla...Bence hiç bir sakınca yok. erkeklerin bu farkedeceğini dahi sanmıyorum. Ben bizzat gören ve elleyen birisi olarak yaptırma imkanı olan herkes yaptırsın diyorum. Bende inşallah evlenince yaptırıcam..

Benimde arkadaşım yaptırdı. Daha 1 ay olmadı yaptıralı ama geçen gün birlikte gezdik,hiç ameliyatlı gibi değildi. Hatta bi mağazanın kabinine girdik ve gösterdi göğüslerini. Çok güzel olmuştular,çok kıskandııımmmsenağlama dışarıdan da kesinlike göze batmıyo.çok doğal duruyolar.. Ona da ben sordum ayı şeyi. Sıkınca patlama olasılığı varmı diye. Asla yok dedi. Ve bende birinden duymuştum silikonlu göğüz soğuk oluyomuş,erkeklerin hoşuna gitmiyomuş diye.. Düpedüz yalan! kızın göğüsleri sıcacıktı walla...Bence hiç bir sakınca yok. erkeklerin bu farkedeceğini dahi sanmıyorum. Ben bizzat gören ve elleyen birisi olarak yaptırma imkanı olan herkes yaptırsın diyorum. Bende inşallah evlenince yaptırıcam..

ayyy bi işe gireyim ilk işim o olacak silikon taktırmak.sürekli destekli sütyen takmaktan bıktım çok güzel sütyrnler görüyorum ama hepsi büyük olmuyorlar dekolte giyiyorum kötü duruyoooooo offfff

kızlaaaar sakın korkmayın, ben de evliyim iki gün önce de 295 cc lik damla silikon yerleştirildi kas altıma.şimdiden niye beklemişim ki bu kadar yani 30 yaşımı demeye başladım. eşler ilk başta karşıyım diyor ama yalan :-)yapay bir sertlik olmuyor ki, şişler iner inmez meme dokusuna dönüşüyor, teknoloji çook ilerledi. sorusu olanlaar sorun :-))

kızlaaaar sakın korkmayın, ben de evliyim iki gün önce de 295 cc lik damla silikon yerleştirildi kas altıma.şimdiden niye beklemişim ki bu kadar yani 30 yaşımı demeye başladım. eşler ilk başta karşıyım diyor ama yalan :-)yapay bir sertlik olmuyor ki, şişler iner inmez meme dokusuna dönüşüyor, teknoloji çook ilerledi. sorusu olanlaar sorun :-))

Şu anda şişliklerin nasılBen 6 gün oldu taktıralı şişliler çok fazla ve bu yüzden birtürlü sevinemiyorum Şu anki görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor Ve hep böyle kalacak diye korkuyorum.

xxlamia tekrar merhaba :-)) şu an benim de füze gibi, ödem dolu!! ama ilk güne göre bile rahatladığımı hissediyorum yavaş yavaş da olsa...benim kuzenlerim de yaptırmıştı, merak etme hiç inmeyecek gibi gelir ama gün be gün iner diyorlar, nerden baksan bir iki ay alırmış tamamen inmesi, kimisinde 2-3 hafta...bence sevinmeye bak sen de...en zor kısmını atlattık, kolay değil genel anesteziyle bıçak altına yattık. bence canını hiç sıkma, ne de olsa inecekler ve istediğin çamaşırları giyebileceksin inşallah :-))

xxlamia tekrar merhaba :-)) şu an benim de füze gibi, ödem dolu!! ama ilk güne göre bile rahatladığımı hissediyorum yavaş yavaş da olsa...benim kuzenlerim de yaptırmıştı, merak etme hiç inmeyecek gibi gelir ama gün be gün iner diyorlar, nerden baksan bir iki ay alırmış tamamen inmesi, kimisinde 2-3 hafta...bence sevinmeye bak sen de...en zor kısmını atlattık, kolay değil genel anesteziyle bıçak altına yattık. bence canını hiç sıkma, ne de olsa inecekler ve istediğin çamaşırları giyebileceksin inşallah :-))

Teşekkür ederim glailaMorale çok ihtiyacım var gerçektenBirde benim göğüslerim çok küçüktü ve iki yıl çocuk emzirdim Küçük oldukları halde biraz sarkma olduŞu an göğsümün birinin alt tarafı biraz yumuşak sarkan deriden dolayı slikon yerleştikçe kendini dahada bırakırmı bilmiyorum Karşıdan hiç belli olmuyor fakat ben buna da takıyorum Diğer göğsümde de protezin alt kısmı diğerine göre farklı duruyor Zamanla bunlar eşitlenir mi Doktorum düzelecek diyor ama işte bana sorVe en az bir ay sporcu setyeni kullanacakmışım

sevgili xxlamia, ben daha çocuk doğurup emzirmediğim için inan bilemiyorum.Ama şişlikler inerken eşitsizliklerin olabileceğini, zamanla eşitleneceğini duymuştum, bence doktoruna inanıp güvenmende fayda var. sporcu sutyeni genelde kullanılan birşeymiş zaten. bana niye vermedi bilemiyorum, her doktorun tarzı farklı oluyormuş...

çok teşekkürler yaaa var ya kafamdaki tüm kötü şeyler silindi sayeniz de süper olacak göğüslerim ohhhh beeeee istediğim çamaşırı ve istediğim dekolteyi giyeceğim ben de bir gün.:lepi::lepi::hooray::hooray::teytey::teytey::lepi:hihoyyythihoyyyt

duuygucum, inan ki en önemlisi karar verip psikolojik olarak hazır olmak, gerisi kendiliğinden oluyor zaten hiç merak etme...Ben o kadar iyi anlıyorum ki küçük göğüs durumunu...o yüzden isteyen herkes en kısa zamanda isteğine ulaşıp mutlu olsun istiyorum...

duuygucum, inan ki en önemlisi karar verip psikolojik olarak hazır olmak, gerisi kendiliğinden oluyor zaten hiç merak etme...Ben o kadar iyi anlıyorum ki küçük göğüs durumunu...o yüzden isteyen herkes en kısa zamanda isteğine ulaşıp mutlu olsun istiyorum...

teşekkürler canım umarım dediğin gibi olur birşey daha soracağım, ameliyatı nasıl oldun hangi silikon kullanıldı kas altı mı üstü mü,kol altından mı meme başından mı meme altından mı oldun,bebek emzirmeye zararı var mı*?

duygucum, bana meme altı kesisi ile kas altıma mentor marka 295 cc damla silikon konuldu.süt kanallarını kesmiyorlar, bebek emzirmeye zararı yok....

Back