Merhaba,teşekkürler.Evet ,dün uzun uzun düşündüm kendime sordum ve yaptırmamaya karar verdim.Ayrıca internette araştırma yaparken silikon ameliyatını izledim ve kesinlikle yaptırmamaya karar verdim.Yaptıranlara saygı duyacağım ama inşallah hayatımda o ameliyat masasına zorunlu sağlık harici yatmam.İçimi o yapay şeylerle doldurmak istemiyorum.Böylede küçücük göğüslüyüm ama olacaksa doğal yollardan büyüsün,yapaylık istemiyorum,doğum harici büyüme kalmayacaksada ne yapayım böyle gelmiş böyle gider deyip devam edeceğim hayatıma...Dediğim gibi ameliyatı göze alıp yaptıracaklara ,yapay göğüsde olsa mutlu olacaklara saygım sonsuz.Her güzelin bir kusuru varmış:roflol:
Benimde arkadaşım yaptırdı. Daha 1 ay olmadı yaptıralı ama geçen gün birlikte gezdik,hiç ameliyatlı gibi değildi. Hatta bi mağazanın kabinine girdik ve gösterdi göğüslerini. Çok güzel olmuştular,çok kıskandııımmmsenağlama dışarıdan da kesinlike göze batmıyo.çok doğal duruyolar.. Ona da ben sordum ayı şeyi. Sıkınca patlama olasılığı varmı diye. Asla yok dedi. Ve bende birinden duymuştum silikonlu göğüz soğuk oluyomuş,erkeklerin hoşuna gitmiyomuş diye.. Düpedüz yalan! kızın göğüsleri sıcacıktı walla...Bence hiç bir sakınca yok. erkeklerin bu farkedeceğini dahi sanmıyorum. Ben bizzat gören ve elleyen birisi olarak yaptırma imkanı olan herkes yaptırsın diyorum. Bende inşallah evlenince yaptırıcam..
kızlaaaar sakın korkmayın, ben de evliyim iki gün önce de 295 cc lik damla silikon yerleştirildi kas altıma.şimdiden niye beklemişim ki bu kadar yani 30 yaşımı demeye başladım. eşler ilk başta karşıyım diyor ama yalanyapay bir sertlik olmuyor ki, şişler iner inmez meme dokusuna dönüşüyor, teknoloji çook ilerledi. sorusu olanlaar sorun )
xxlamia tekrar merhaba) şu an benim de füze gibi, ödem dolu!! ama ilk güne göre bile rahatladığımı hissediyorum yavaş yavaş da olsa...benim kuzenlerim de yaptırmıştı, merak etme hiç inmeyecek gibi gelir ama gün be gün iner diyorlar, nerden baksan bir iki ay alırmış tamamen inmesi, kimisinde 2-3 hafta...bence sevinmeye bak sen de...en zor kısmını atlattık, kolay değil genel anesteziyle bıçak altına yattık. bence canını hiç sıkma, ne de olsa inecekler ve istediğin çamaşırları giyebileceksin inşallah )
duuygucum, inan ki en önemlisi karar verip psikolojik olarak hazır olmak, gerisi kendiliğinden oluyor zaten hiç merak etme...Ben o kadar iyi anlıyorum ki küçük göğüs durumunu...o yüzden isteyen herkes en kısa zamanda isteğine ulaşıp mutlu olsun istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?