Bir sorum olacak!

leo2621

Bende 'ANNE' yim artık!!!
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2007
173
2
643
38
İstanbul
Arkadaşlar bu sene ki kpss yapıldı. Sıradaki kpss ne zaman, nasıl başvururum, kimler girebilir, bi de nasıl zor mu kolay mı? ? ? Giren arkadaşlar yardımcı olursa çooook sevinirim. Şimdiden teşekkürler!!! :Saruboceq: Şeniztüm hepiciğinizi yerimseniben

4 yıllıklar her yıl haziran sonunda sınava girer. önlisana ve liseler 2 yılda 1 girer..önlisans ve liseler çift yıllarda yani 2006-2008-2010-2012 de sınava girer..yine çift yıllarda memur ataması olur..tek yıllarda yani 2007-2009-2011 vs memurluk ataması olmaz..her yıl öğretmenlik ataması olur..ÖSYM nin sitesinden takip edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceklikle nesrin teşekkür ederim.
Olala ben lise mezunuyum.
Benim merak ettiğim ne zaman başvurular başlıyor ve adaylarda hangi özellikler aranıyor??

Önceklikle nesrin teşekkür ederim.
Olala ben lise mezunuyum.
Benim merak ettiğim ne zaman başvurular başlıyor ve adaylarda hangi özellikler aranıyor??

sen 2010 yılında sınava girebilirsin.ama 2009 a lınma ihtimali falan var diyorlar sınavın ama net bir bilgi yok henüz..önlisan ve liseler eylülde sınava girer..başvurunu ÖSYM'nin sitesinden yapıyorsun..adaylarda bir özelllik şart aranmıyor..elinden geldiğince yüksek net yapacaksın ama liseler için netler 95 in aşağısına inmiyor.yani lise düzeyinden yerleşmek istiyorsan çokkkkkkkkkkkkk net yapman lazım..netten geçmiş yılların sorularına bak..google dan araştırabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
2009 sonbaharda lise mznlarına sınav açıyorlardı

şekerim türkçe-matematik ve tarih-coğrafya-vatandaşlık çalışıyorsun giriyorsun sınava dua ediyosun kısmetin varsa atanıyorsun.. bu senekini kaçırma antreman olur.. fikir istemişsin edinme fırsatı elde edersin..

osymnin sitesinden 2009 genel kültür genel yetenek sorularını indir çıktısını al çöz fikrin olur
(ama bu sene matematik normalden çok daha zordu..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…