Bir sorum olacak

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
5.990
12.172
Kızlar çok özür dileyerek bişey soracağım. Erkekler de boşalma fışkırarakmı yoksa cılız bir şekilde akarakmı olur.ergen iken izlediğimiz filmlerde duvara havaya fışkırırdı. Ama eşimin ucundan akıyor.
Ramazan günü bu konu olmadı ama bebek sahibi olmak istiyorum. Olmuyor acaba yumurtaya ulaşmıyormu sperm diye düşündüm :KK43:

Afedersin de çocuk istediğin zamanlarda dışarıya nasıl çıktığını göremediğin için fışkırıp fışkırmadığını bilemezsin anlayamazsın da.Normalini bilemiyorum hiç

Ben hiç öyle sakin sakin çıktığını görmedim genelde fışkırıyor benim bildigim yani eşimde bu durum hep böyle sık da ilişki yaşansa zaman geçse de degişmiyor durum

Erkek boşaldığında meni çıkar fışkıradabilir. Bu meninin içindeki sperm hücrelerinin hızına hareketine bakılmalı. Hiç sperm dahi bulunmayabilir. Test yaptırmalı bir süredir gebelik elde edilmediyse.

Kızlar çok özür dileyerek bişey soracağım. Erkekler de boşalma fışkırarakmı yoksa cılız bir şekilde akarakmı olur.ergen iken izlediğimiz filmlerde duvara havaya fışkırırdı. Ama eşimin ucundan akıyor.
Ramazan günü bu konu olmadı ama bebek sahibi olmak istiyorum. Olmuyor acaba yumurtaya ulaşmıyormu sperm diye düşündüm :KK43:
Bence öyle değil damlası veya zevk suyundan bile hamile kalan var onla alakası yok gibi geliyor bana

Gebelik istiyosan spermin toplanmasjni bekleyin 2 günde bir sağlıklı olan belki sürekli iliskiden dolayı azdir

F flower world size ne komik geldi hadi diğer kadın sorunlu size ne oluyor
Sakin olun bence. Ergenken izlediğiniz duvara, havaya fışkırtmalı filme gülmüşlerdir. Sanırsın maganda kurşunu.

Yoksa kimse durumunuza gülmez. İnşallah bir an önce güzel haberler alırsınız.:anneadayı:

en iptidai yöntem olan geri çekilmede bile az miktarda meninin varlığı hatta zevk suyundaki spermle bile hamile kalma ihtimali var.
eğer yeterli süredir deniyor ve olumlu sonuç almıyorsanız sperm sayısı ve hızını test ettirebilirsiniz.
o filmlerde abiler de ablalar da ilaçlarla o hale geliyorlar genelde, onlarla kıyaslayıp canınızı sıkmayın.

X