Benim bildiğim, elektrik alınırsa bir şeyler yaşanır. Bir şeyler yaşadıktan sonra neyin elektriğini beklediniz?Benim tinderdan tanışıp sonra bir şeyler yaşayıp karşılıklı elektrik alamayıp sonradan çok iyi arkadaş olduğumuz biri var. Ankaraya gidince hep bulusuyorum severim kendisini iyi bi arkadaşım. Tanıştığıma pişman değilim. Bu yüzden de flortlerin arkadaşlığa dönüşmesine karşı değilim. Ancak erkekler biraz popolari kalkık olabilir bence o kişinin sizin onun peşinden kostugunuz yenilgisina düşme riski var... Bu yüzden niyetiniz ahbaplik da olsa bence çok üzerine düşmeyin ama ondan da benzer adımlar gelirse buluşun derim
hayır egom sarsılmadı. eğer hoşlanmış olsaydım gerçekten üzülürdüm. ben çok zor bir şeyler hisseden biriyim. bu durumdan ben de hoşlanmıyorum ve bazen ilk buluşmada bile yakınlaşmalar yaşayan insanlara özeniyorum. bana neden gelmiyor bu istek, ben neden biri için çabalamıyorum daha doğrusu bu içimden neden gelmiyor bu insana karşı diyorum. en son hayatımda biri vardı onun gerçekten hayatında olmak istedim. ve bunun için çaba da sarfettim ama o eski sevgilisini unutamadığı için (bunu anlamamak için aptal olmak lazımdı) devamı gelmedi ve ben de bitirmek zorunda kaldım. ben de şu genç yaşımda hayatımda birileri olsun istiyorum, evet sevmek ve sevilmek istiyorum ama mesele ''erkekler'' değil. evet erkekler olsa da olur olmasa da olur ama ben tüm erkekleri sevmek ve tüm erkekler tarafından sevilmek istemiyorum ki. tek bir kişi olsun o da tam olsun istiyorum. tanışma girişimlerim oluyor, ya devamı gelmiyor ya da çok kısa sürüyor, ben de aradığımı bulamıyorum ve günün sonunda yalnız kalıyorum. uzun bir yalnızlık sürecim oldu ve artık kabullenmiştim, evet özel biri yok ama artık bu durumu umursamıyorum, en azından kafam rahat diye düşünüyor ve sadece işime odaklanıyordum. ailevi bazı sorunlarım da vardı ve çözüm aşamasına girmişti. o kafa, o rahatlık çok güzeldi.Tum konularinizi bilmiyorum ama arada denk geldigim konu ve yazilariniza bakarak çok egolu duvarları olan icinizdekilerini kendinize bile itiraf etmeyen birisiniz. Kendinize bile surekli guclu oldugunuzu hatirlatan, kendinizi seven ve kendi kendinize yeteceginizi dusunen
erkekler olsa da olur olmasa da olur modunda olan yani aslinda öyle oldugunuzu sanan ama deli gibi aşık olmak isteyen, sevilmek ve sevmek isteyen birisiniz. Bence bunu kabul edin. Düşündüğünüz kadar güçlü de değilsiniz bence. Belki kendinize karşı o korumacı haliniz erkekleri itiyordur. Seçilmem seçerim havalarını da bırakmanız sizin icin daha iyi olacaktir. konuştuğunuz kişi hoşlanmamış sizden egonuz da sarsilmis biraz ama hala burda anonim olarak bile çaktırmamaya çalışıyorsunuz. Onla olmaz zaten begeeennnmedimm yiaaa ama arkadas cevresine katilirsam ordan bi sevgili yaparim dusunceniz de itici duruyor. Sonuc olarak konunun basinda da "flört gibi" diye bahsetmişsiniz.
Akışına bırakın devam eder belki arkadasliginiz.
Bunalmışsınız da yalnız da kalmışsınız yeni arkadaşlıklar da size iyi gelecektir.
Uzun ilişkiniz oldu mu daha önce ? Olduysa ne kadar sürdü ?hayır egom sarsılmadı. eğer hoşlanmış olsaydım gerçekten üzülürdüm. ben çok zor bir şeyler hisseden biriyim. bu durumdan ben de hoşlanmıyorum ve bazen ilk buluşmada bile yakınlaşmalar yaşayan insanlara özeniyorum. bana neden gelmiyor bu istek, ben neden biri için çabalamıyorum daha doğrusu bu içimden neden gelmiyor bu insana karşı diyorum. en son hayatımda biri vardı onun gerçekten hayatında olmak istedim. ve bunun için çaba da sarfettim ama o eski sevgilisini unutamadığı için (bunu anlamamak için aptal olmak lazımdı) devamı gelmedi ve ben de bitirmek zorunda kaldım. ben de şu genç yaşımda hayatımda birileri olsun istiyorum, evet sevmek ve sevilmek istiyorum ama mesele ''erkekler'' değil. evet erkekler olsa da olur olmasa da olur ama ben tüm erkekleri sevmek ve tüm erkekler tarafından sevilmek istemiyorum ki. tek bir kişi olsun o da tam olsun istiyorum. tanışma girişimlerim oluyor, ya devamı gelmiyor ya da çok kısa sürüyor, ben de aradığımı bulamıyorum ve günün sonunda yalnız kalıyorum. uzun bir yalnızlık sürecim oldu ve artık kabullenmiştim, evet özel biri yok ama artık bu durumu umursamıyorum, en azından kafam rahat diye düşünüyor ve sadece işime odaklanıyordum. ailevi bazı sorunlarım da vardı ve çözüm aşamasına girmişti. o kafa, o rahatlık çok güzeldi.
evet konunun başında flört gibi dedim çünkü bir flört uygulamasından tanışmıştık. arkadaş olmak aklımda yoktu hatta aramızda güzel bir enerji olacağını düşünüyor, kendimi olumluyordum. ama buluşunca bu olmadı. bende de olmadı karşı tarafta da olmadı belki olmamasının nedeni benim duvarlarımdır, bilemiyorum. o enerji geçer çünkü ona da. ya bu kızın duvarları var beni çok uğraştırır diye düşünüp komple vazgeçmiş de olabilir. sonuçta insan karşısındakinde bir etki yaratmadığını anlar, hisseder yani. ben yaratmadığımı düşünüyorum, o da bende yaratmamıştı yüzde doksan anlamıştır zaten. ama elde keyifli bir sohbet, arkadaş olabileceğim iki yeni insan oldu benim için. güzel bir çevresi var, evet bu konuda fazla mantıksal düşündüm kabul ediyorum. girmek isterim o çevreye yani. o çevreden de hayatıma yeni arkadaşlar girebilir, farklı etkinliklere katılıp birbirinden dolu insanlarla tanışırım belki neden olmasın yani.
kabul edin dediğiniz şeyi zaten kabul ediyorum. ama işte ''o'' kişiyi bekliyorum, kimdir henüz bilmiyorum ama karşıma bir çıksın tam çıksın istiyorum.
ve evet, gerçekten beğenmedim, bir araya gelince bakamadım o gözle, bakmayı denedim ama olmadı yani napabilirim? gözüme batan birkaç şeyi oldu mesela ben göz temasına çok önem veriririm ama kendisi konuşurken asla göz teması kurmadı. diğer arkadaşıyla da kurmadı. bu benim dikkat ettiğim bişeydir mesela, iletişim için önemlidir. giyim tarzını sevmedim. birkaç konudaki düşüncelerini sevmedim kadın erkek ilişkileri hakkında. ama bunların dışında kültürel anlamda dolu, felsefi bakış açısına sahip, temiz, efendi, işinde gücünde bir insan yani. karşılıklı beğenişmedik sözün özü. ben şundan eminim, hakikaten ''o'' karşıma çıktığında her şey daha farklı olacak ve belki de ben kendimi yeniden keşfedeceğim. neden olmasın?
Kayda değer uzun bir ilişkim olmadı.Uzun ilişkiniz oldu mu daha önce ? Olduysa ne kadar sürdü ?
elektrik bile almadığınız birine özellikle ilk buluşma sonrasında size mesaj atmayan birine ilk mesajı atan taraf olmanızla mı başlasam yoksa her şeyi geçip sosyal çevreyi kız arkadaşlardan, etkinliklerden, kurslardan oluşturmak yerine “First date” yaptığınız kişinin arkadaş çevresinden kendinize manita bulma hayaline düşmenizi mi ele alsam gerçekten karar veremedim. Neresinden tutsak elde kalır.. Nihai olarak karşı tarafın arkadaş olmak isteyeceğini düşünmüyorum. Ortada bir insanı kesip atma durumu yok içiniz rahat olsun çünkü zaten ilk buluşmada bakmış o da hoşlanmamış ki tekrar adım atmamış, sohbeti ilerletmemiş. Çevresi geniş adamın zaten, arkadaşa ihtiyacı yok gibi görünüyor. Siz arkadaşlıkları farklı yollardan kurmalısınız.hanımlar, yeni yılın ilk gününden merhaba :)
hemen konuya giriyorum, geçtiğimiz gün bir süredir internetten yazıştığım biriyle buluştum. açıkçası buluşmadan önce muhabbetimiz arkadaşlık ile flört arası bir şeydi. buluşma sırasında da kendisiyle kesinlikle flörtleşmeyi, bir şeyler yaşamayı, arkadaşlık dışına çıkmayı düşünmedim zira o enerjiyi almadım, bişey hissetmedim. bunu açıkça ona söylemedim ama keyifsiz bir buluşma değildi, mekan değiştirdiğimizde başka bir arkadaşına rastladık ve sohbete dahil olmasını sorun etmedim. hiç bozulmadım ki normalde benim için soğuma sebebidir, ilk buluşmada bir şekilde üçüncü kişinin olması. velev ki his olmayınca umurunuzda olmuyor böyle şeyler doğal olarak. ben de uzun zamandır içime kapanık, kendimi pek iyi hissetmediğim bir dönemdeydim şimdilerde bu moddan çıkmaya çalışıyorum. o akşam üçümüz güzel sohbet ettik kafam dağıldı, aslında iyi geldi. bu görüştüğüm kişinin de çevresi falan geniş, bazı derneklere falan üye. düşündüm ki kendisiyle bir dostluk kurabilirsem belki bu sayede onun çevresine girer ve farklı ortamlardan yeni insanlar tanışır, ben de sosyalleşmiş olurum. hatta belki o çevreden hayatıma özel biri girer falantam olarak böyle düşünüyorum. fakat kafama şöyle bişey takıldı sonuçta bu bir ''first date'' idi. buluşma sonrası mesaj falan atmadı ben de atmadım. dün akşamüstü iyi seneler yazdım sadece yılbaşını kutlamak amaçlı, aynı biçimde karşılık verdi. hiç öyle konuşmayı uzatmaya çalışmadı ben de çalışmadım. mesajını beğenip geçtim. sizce bu şahıs ilk mesajı ben attım diye ondan hoşlandığımı falan düşünmemiştir, değil mi? insanlar o kadar ufak şeylerden ego malzemesi çıkarıyor ki anlam veremiyorum artık temkinliyim herkese. sırf yazdım ettim diye kız etkilendi benden bak yazıyor kafasına girsin istemiyorum. amacım yukarıda anlattığım gibi kendimce. ben açık açık bişey hissetmedim demek yerine (internetten tanışılınca böyle bir beklenti oluyor insanlarda, hoşlandı mı hoşlanmadı mı tarzında) muhabbeti dostluk evresine çekeyim diyorum. ne dersiniz? yoksa hiç yazmayayım bir dostluğumuz da olmasın mı? bence kendisi de anlamıştır aramızda bir elektrik olmadığını. karşılıklı olmadı zira o elektrik ama sohbetlerinden keyif aldım, güldüm ettim neşem yerine geldi. bir de ben çok özenip de gitmiştim, saç giyim makyaj vs çiçek gibiydim yani, asla ilk kez görüşeceğim birine özensiz gitmem o bir tık özensiz geldi bana tarz olarak, bu da elektriğin önünü kesen bişeydi benim için. insanları da kesip atmak istemiyorum arkadaşlığa da ihtiyacım var bu aralar. siz olsanız ne yapardınız?
yani bu kadar çarpıtıp yargılama düşüncelerine girmeseniz daha iyiydi ama ben her yoruma önem veriyorum, zahmet edip yorum yazmışsınız teşekkürler :) bu üslup bu sitede tutmaz yalnız zira zarafet her zaman rakibiniz olur bilginiz olsun.elektrik bile almadığınız birine özellikle ilk buluşma sonrasında size mesaj atmayan birine ilk mesajı atan taraf olmanızla mı başlasam yoksa her şeyi geçip sosyal çevreyi kız arkadaşlardan, etkinliklerden, kurslardan oluşturmak yerine “First date” yaptığınız kişinin arkadaş çevresinden kendinize manita bulma hayaline düşmenizi mi ele alsam gerçekten karar veremedim. Neresinden tutsak elde kalır.. Nihai olarak karşı tarafın arkadaş olmak isteyeceğini düşünmüyorum. Ortada bir insanı kesip atma durumu yok içiniz rahat olsun çünkü zaten ilk buluşmada bakmış o da hoşlanmamış ki tekrar adım atmamış, sohbeti ilerletmemiş. Çevresi geniş adamın zaten, arkadaşa ihtiyacı yok gibi görünüyor. Siz arkadaşlıkları farklı yollardan kurmalısınız.
doğru neyse ben o çevreye başka şekilde de girebilirim.belli bir yaştan sonra bu şekilde kurulan arkadaşlıklar sağlıklı olmuyor bence. yani bir date olmasa ve bir şekilde işten vs tanışıp bir öğle yemeği yemiş olsanız arkadaşlık bir nebze olabilirdi.
ama adamın zaten çevresi genişmiş, neden bir ilişki olur mu modunda çıktığı kızla arkadaşlığı sürdürsün ki ?
bence akışına bırak.
Zamanımızin saçma ilişkileri.hanımlar, yeni yılın ilk gününden merhaba :)
hemen konuya giriyorum, geçtiğimiz gün bir süredir internetten yazıştığım biriyle buluştum. açıkçası buluşmadan önce muhabbetimiz arkadaşlık ile flört arası bir şeydi. buluşma sırasında da kendisiyle kesinlikle flörtleşmeyi, bir şeyler yaşamayı, arkadaşlık dışına çıkmayı düşünmedim zira o enerjiyi almadım, bişey hissetmedim. bunu açıkça ona söylemedim ama keyifsiz bir buluşma değildi, mekan değiştirdiğimizde başka bir arkadaşına rastladık ve sohbete dahil olmasını sorun etmedim. hiç bozulmadım ki normalde benim için soğuma sebebidir, ilk buluşmada bir şekilde üçüncü kişinin olması. velev ki his olmayınca umurunuzda olmuyor böyle şeyler doğal olarak. ben de uzun zamandır içime kapanık, kendimi pek iyi hissetmediğim bir dönemdeydim şimdilerde bu moddan çıkmaya çalışıyorum. o akşam üçümüz güzel sohbet ettik kafam dağıldı, aslında iyi geldi. bu görüştüğüm kişinin de çevresi falan geniş, bazı derneklere falan üye. düşündüm ki kendisiyle bir dostluk kurabilirsem belki bu sayede onun çevresine girer ve farklı ortamlardan yeni insanlar tanışır, ben de sosyalleşmiş olurum. hatta belki o çevreden hayatıma özel biri girer falantam olarak böyle düşünüyorum. fakat kafama şöyle bişey takıldı sonuçta bu bir ''first date'' idi. buluşma sonrası mesaj falan atmadı ben de atmadım. dün akşamüstü iyi seneler yazdım sadece yılbaşını kutlamak amaçlı, aynı biçimde karşılık verdi. hiç öyle konuşmayı uzatmaya çalışmadı ben de çalışmadım. mesajını beğenip geçtim. sizce bu şahıs ilk mesajı ben attım diye ondan hoşlandığımı falan düşünmemiştir, değil mi? insanlar o kadar ufak şeylerden ego malzemesi çıkarıyor ki anlam veremiyorum artık temkinliyim herkese. sırf yazdım ettim diye kız etkilendi benden bak yazıyor kafasına girsin istemiyorum. amacım yukarıda anlattığım gibi kendimce. ben açık açık bişey hissetmedim demek yerine (internetten tanışılınca böyle bir beklenti oluyor insanlarda, hoşlandı mı hoşlanmadı mı tarzında) muhabbeti dostluk evresine çekeyim diyorum. ne dersiniz? yoksa hiç yazmayayım bir dostluğumuz da olmasın mı? bence kendisi de anlamıştır aramızda bir elektrik olmadığını. karşılıklı olmadı zira o elektrik ama sohbetlerinden keyif aldım, güldüm ettim neşem yerine geldi. insanları da kesip atmak istemiyorum sırf flörtleşmedik diye, arkadaşlığa da ihtiyacım var bu aralar. siz olsanız ne yapardınız?
Oldukça kibar yazmış. Ayrıca kadınlar kulübü candıryani bu kadar çarpıtıp yargılama düşüncelerine girmeseniz daha iyiydi ama ben her yoruma önem veriyorum, zahmet edip yorum yazmışsınız teşekkürler :) bu üslup bu sitede tutmaz yalnız zira zarafet her zaman rakibiniz olur bilginiz olsun.
Lafını bil de konuş, şikayet ettim üslubundan dolayı.Zamanımızin saçma ilişkileri.
Onun fake hesabısın anladık. Asıl sana bay bay açtığım konuda daha fazla dumana gerek yok fake seni.Oldukça kibar yazmış. Ayrıca kadınlar kulübü candırher sitede tutmaz diyince. Begenmeyene bay bay . Seviyeli sitelere doğru alalim sizi . Netten arkadaş bulup onun çevresinden manita yapma hayali pek seviyeli bı hareket değil ama. Demek ki senide böyle kabul etmek lazım. Hayırlısı olsun
Benim bildiğim, elektrik alınırsa bir şeyler yaşanır. Bir şeyler yaşadıktan sonra neyin elektriğini beklediniz?
Takmaktan ziyade ufak tefek anlamsız bir şeyden birinin daha egosunu şişirmek istemem kız benden hoşlandı kafasına girer mi boş yere diye düşünüp fikir almak istedim. Bazen fikir alıp öyle hareket etmek daha iyi oluyor1. Karsilikli elektrik alinmamis bu cok net.
2. Yeni yilini kutladiniz diye ondan hoslandiginizi dusunmemis.
3.Arkadaslik olarakta mesaj atacagini dusunmuyorum.
4.Arkadasligin devami icin siz mesaj atabilir,bir yerlere davet edebilirsiniz.
5. Son yazdiklariniza istinaden bu konuyu biraz kafaya takmissiniz gibime geldi.
O zaman kesinlikle msj atmamalısınız. Yok şöyle yazayım da arkadaş olarak gördüğümü anlasın kanka diyeyim falan sizin yaş grubunuzdaki kişiler için abes durur bence. Çünkü buluşma tanışma amacı belliymiş. Bir msj atmışsınız yeni yılını kutlamışsınız zaten üstüne daha yazmanıza gerek yok o yazarsa arkadaşça bir karşılık verirsiniz.Takmaktan ziyade ufak tefek anlamsız bir şeyden birinin daha egosunu şişirmek istemem kız benden hoşlandı kafasına girer mi boş yere diye düşünüp fikir almak istedim. Bazen fikir alıp öyle hareket etmek daha iyi oluyor
Çok sevgili seviyeli düzgün hayatta her daim doğru adım atan. Beğenmediği siteye konu açıp sonra ordada kavga eden arkadaşımız. Seni şikayet ettim.Onun fake hesabısın anladık. Asıl sana bay bay açtığım konuda daha fazla dumana gerek yok fake seni.
öff gözardı ediyorum seni kendin çal kendin oyna, başarılar.Çok sevgili seviyeli düzgün hayatta her daim doğru adım atan. Beğenmediği siteye konu açıp sonra ordada kavga eden arkadaşımız. Seni şikayet ettim.Çok korktum yaaa. Kendi ağzınla anlattigin şeyleri tekrar yazınca niye bu kadar rahatsız oldun. Sen kendini anlattın bizde evet böyle yapmışsın yok artık daha neler diyince aslanlastin .