bir sonraki aşamada ne yapayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arya ve designer'ı göz ardı ettiğim için şu noktadan sonra onlara yanıt vermiyorum görenler yanlış anlamasın lütfen.

Ya burda karşılıklı atışmışsınız birbirinizin konularını bildiğiniz için ama bana göre de şöyle bu iş olmaz şimdi siz ilk mesajı attınız ve adam sizin hoşlandığınızı düşünüyor diyelim çevresindekilere ya bu da benden hoşlanıyordu falan demez mi? Eğer sizden hoşlandıysa o da daha kötü bu sefer arkadaş çevresine ben de bu kızdan hoşlanıyorum der falan. Ya en baştan niyeti açık açık yazmak lazım bence. Ben seninle arkadaş olmayı çok isterim tarzı. Ama ondan da bir adım gelsin önce sürekli yazan siz olmayın. Ay anlatabildim mi bilemiyorum

Beni arkadaşlarıyla yılbaşı eğlencesine davet etmişti buluşma sırasında, ben aileme söz verdiğim için geri çevirdim.
Evet hiç beklenti yoktu ve gerçekten onlarla olan sohbet hoşuma gitti, hakikaten çok süper zamanlardan geçmiyorum ve tüm dostlar ya evli, ya başka şehirde falan derken bu aralar sosyalleşmek için yeni kişilere ihtiyaç duyar oldum. Ben bir süre daha aşk meşk işlerine bulaşmasam daha iyi zaten

Konularımı bilmeleri önemli değil çünkü bu bahsettiğim yeni biri yani diğer konularımla alakası yok. Konularım için psikopat falan demesi onun terbiye ve saygı kalibresiyle alakalı. Belli ki uğraşmak istediler benimle ama ben karşılık vermiyorum.

Aslında tereddüt ettiğim nokta tam da dediğiniz şeyler. İnsanlar en ufak şeyi bile farklı anlamlara çektiği için bi acaba diyorum maalesef. Belki hiç öyle birisi değil ama henüz bunu bilemem. Zaten bana tekrar yazarsa bu arkadaşlık konusunu anlayacağı şekilde konuşacağım. Diğer flört, elektrik alma almama meselesine hiç girmeden, onları karıştırmadan bu arkadaşlık meselesine vurgu yapacağım yani. Mesela eskiden olsa eğer bi elektrik almadıysam arkadaşlık bile kurmak istemezdim hatta numarasını falan silerdim, hayatımda gereksiz gibi görürdüm insanları ama artık öyle düşünmüyorum.

Aynen bence de zaten arkadaşlık falan dediğinizde karşı taraf olayı anlar, gerisi de artık ona kalmış. umarım istediğiniz gibi olur.

Arya ve designer'ı göz ardı ettiğim için şu noktadan sonra onlara yanıt vermiyorum görenler yanlış anlamasın lütfen.

Hiç bir sorun yok, göz ardı edebilirsin Konu bizim de yorumumuza açık olduğu için biz de Arya ile dilediğimizce yorum yapabiliriz, saygı çerçevesinde. siz okumayın okuyacak arkadaşlar için biz devam edelim Arya’yı tanımıyorum bu arada diğer üyeler, sadece aklın yolu bir diyelim

Erkekler bir kadına flört ya da seks beklentisiyle gittiğinde elektrik alamazlarsa ya da karşı tarafın arkadaşlık kurmaktan başka bir şey istemediğine emin olurlarsa sonrası için pek uğraşmıyorlar. Buluşma sonrası mesaj atmaması ya da muhabbeti uzatmaması da bunu düşündürdü.

Aman boşver ya sen öyle olmadığını bildikten sonra

Niye böyle dediniz ki ? Cidden merak ettim

Yani biraz peşin hüküm veren bir yorum olmuş gibi

Konularınıza arada denk geliyorum bu aralar sürekli kadın erkek ilişkilerine takmış durumdasınız sanırım, daldan dala atlıyorsunuz, sürekli netten yada başka ortamlardan arayış içinde olup yeni birileriyle mi görüşüyorsunuz, çünkü yanlış hatırlamıyor isem daha geçen de biriyle bitirdiniz karşı tarafta ilgisizlik vardı diye, sonra kadın erkek ilişkileri hakkında uzunca tavsiyeler içeren bir yazı yazmıştınız, adam sizden hiç etkilenmemiş burası belli etkilendiğimi sanmış olabilir mi diye düşünmeniz çok tuhaf geldi bana, zaten arkadaş olmak istese bile eve gelince en azından bi kaç cümle bir şey yazardı güzel bir gündü filan diye , bu tarz ilk görüşmelerde dediğiniz gibi ilk yazan hoşlandığını belirtmiş olur. Şu an öyle sanıyor olabilir. Biraz sakince yavaşça hareket edin bence bi zaman. Daha ilk kez görüştüğünüz bir adamın çevresine gireyim diye hesaplar yapmayın bence. Hoş durmuyor

Genelde böyle şeyler akıştayken oluyor acı ama gerçek ( burda kişisel gelişim uzmanı gibi konuştum ama ) yani siz birini bulur muyum acaba ? Diyerek bir derneğe vs bir yere girerseniz olmuyor enerji akışı mı tıkanıyor artık nedir bilmiyorum ama bu beklentide olmaksızın başka amaçlarla gittiğiniz herhangi bir yerde bulma ihtimaliniz daha yüksek diye düşünüyorum ben.

Yılbaşı için kendi planına davet etti buluşma sırasında ama ailemle olacağım için geri çevirdim belki de bu yüzden kendince farklı algıladı. Umarım öyle değildir ama.

Doğru beklentisiz olmak daha iyi.

Konunun tamamını okumadım sadece şunu söylemeye geldim; bir önceki konunu hatırlıyorum. Onun etkisinden çıkmadığını yazdığın yorumlardan anlıyorum. Bence flört işlerini dur de bir süre. Yazık etme kendine.

Evet bu aralar buna taktığım bir dönemdeyim. Takıntılarım fenadır benim. Genelde takmamaya çalışırım ama takınca uzun sürüyor. Meşgul olduğum çok şey var aslında ama ben yine bir boşluk yaratabiliyorum bunlara kafam takıldığı için.
O olayın üstünden yaklaşık bir ay geçti, evet yeni birileriyle tanışıyorum belki de kendi üstüme çok gidiyorum bu aralar. Bir heyecan lazım bana orası kesin artık bu aşkla mı ilgili olur başka bir şey mi, bir hobi mi ilgi alanı mı bilmiyorum ama bişey lazım bana yani.

Evet ondan da çıkamadım ya o da ayrı bir derdim. Çok takıldım ben o meseleye. Asla geri dönüş yok orası kesin. Yani artık umut falan da kalmadı. Sanırım kendimize zarar veren iyi gelmeyen şeylerden kurtulmak sahiden zor oluyor. Hem kopmak istiyorsun hem kopamıyorsun meseleden. Neyse ilk zamanlara kıyasla daha iyiyim. Biliyorum yani geçecek biliyorum birçok şey benim anlam yüklememle alakalıydı, aslında onunla da değil kendimle alakalı bir şeyler. Ne yapsam ya.

Bence de siz kendinize başka bir hobi bulun böyle sağlam uğraştırıcı çalışmıyor musunuz siz

Benim o şekilde arkadaşlarım oldu gayette güzel oluyor . İlerleyen zamanlarda bı etkinliğe davet edip laf arasında bahsedebilirsin.

Bence de siz kendinize başka bir hobi bulun böyle sağlam uğraştırıcı çalışmıyor musunuz siz
Çalışıyorum. Ama hobi bulamıyorum yani nelere meylettim sarmadı. Çamur gibi ya girdim çıkamıyorum. Napayım ben taş mı taşıyayım günde 20 saat mi çalışayım ben de bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…