hanımlar, yeni yılın ilk gününden merhaba :)
hemen konuya giriyorum, geçtiğimiz gün bir süredir internetten yazıştığım biriyle buluştum. açıkçası buluşmadan önce muhabbetimiz arkadaşlık ile flört arası bir şeydi. buluşma sırasında da kendisiyle kesinlikle flörtleşmeyi, bir şeyler yaşamayı, arkadaşlık dışına çıkmayı düşünmedim zira o enerjiyi almadım, bişey hissetmedim. bunu açıkça ona söylemedim ama keyifsiz bir buluşma değildi, mekan değiştirdiğimizde başka bir arkadaşına rastladık ve sohbete dahil olmasını sorun etmedim. hiç bozulmadım ki normalde benim için soğuma sebebidir, ilk buluşmada bir şekilde üçüncü kişinin olması. velev ki his olmayınca umurunuzda olmuyor böyle şeyler doğal olarak. ben de uzun zamandır içime kapanık, kendimi pek iyi hissetmediğim bir dönemdeydim şimdilerde bu moddan çıkmaya çalışıyorum. o akşam üçümüz güzel sohbet ettik kafam dağıldı, aslında iyi geldi. bu görüştüğüm kişinin de çevresi falan geniş, bazı derneklere falan üye. düşündüm ki kendisiyle bir dostluk kurabilirsem belki bu sayede onun çevresine girer ve farklı ortamlardan yeni insanlar tanışır, ben de sosyalleşmiş olurum. hatta belki o çevreden hayatıma özel biri girer falan
tam olarak böyle düşünüyorum. fakat kafama şöyle bişey takıldı sonuçta bu bir ''first date'' idi. buluşma sonrası mesaj falan atmadı ben de atmadım. dün akşamüstü iyi seneler yazdım sadece yılbaşını kutlamak amaçlı, aynı biçimde karşılık verdi. hiç öyle konuşmayı uzatmaya çalışmadı ben de çalışmadım. mesajını beğenip geçtim. sizce bu şahıs ilk mesajı ben attım diye ondan hoşlandığımı falan düşünmemiştir, değil mi? insanlar o kadar ufak şeylerden ego malzemesi çıkarıyor ki anlam veremiyorum artık temkinliyim herkese. sırf yazdım ettim diye kız etkilendi benden bak yazıyor kafasına girsin istemiyorum. amacım yukarıda anlattığım gibi kendimce. ben açık açık bişey hissetmedim demek yerine (internetten tanışılınca böyle bir beklenti oluyor insanlarda, hoşlandı mı hoşlanmadı mı tarzında) muhabbeti dostluk evresine çekeyim diyorum. ne dersiniz? yoksa hiç yazmayayım bir dostluğumuz da olmasın mı? bence kendisi de anlamıştır aramızda bir elektrik olmadığını. karşılıklı olmadı zira o elektrik ama sohbetlerinden keyif aldım, güldüm ettim neşem yerine geldi. bir de ben çok özenip de gitmiştim, saç giyim makyaj vs çiçek gibiydim yani, asla ilk kez görüşeceğim birine özensiz gitmem o bir tık özensiz geldi bana tarz olarak, bu da elektriğin önünü kesen bişeydi benim için. insanları da kesip atmak istemiyorum arkadaşlığa da ihtiyacım var bu aralar. siz olsanız ne yapardınız?