bir sonraki aşamada ne yapayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ondan da çıkamadım ya o da ayrı bir derdim. Çok takıldım ben o meseleye. Asla geri dönüş yok orası kesin. Yani artık umut falan da kalmadı. Sanırım kendimize zarar veren iyi gelmeyen şeylerden kurtulmak sahiden zor oluyor. Hem kopmak istiyorsun hem kopamıyorsun meseleden. Neyse ilk zamanlara kıyasla daha iyiyim. Biliyorum yani geçecek biliyorum birçok şey benim anlam yüklememle alakalıydı, aslında onunla da değil kendimle alakalı bir şeyler. Ne yapsam ya.
Onu tam anlamıyla bitirmeden yeni bir karşı cinsle iletişim kurma. Kendini bir erkek yüzünden harap edecek biri olmadığını düşünüyorsun ama bu bir maske. Öyle düşünmeye zorluyorsun kendini. Sadece kabullen, bazen hatalar yapabileceğini. Yani bu kadar kesin konuşmamın sebebi seninle aynı burç olduğumdan az çok neler yaşadığını tahmin edebilmem.

Şu cümle içinde kesin dolaşıyordur "o kim ki beni düşürebilir ben düşmem, güçlüyüm" . Hayır düşebilirsin. Düştüğün yerden ayaklarını sertçe yere vurarak daha da yükselmen için kendine zaman ver.

Onu tam anlamıyla bitirmeden yeni bir karşı cinsle iletişim kurma. Kendini bir erkek yüzünden harap edecek biri olmadığını düşünüyorsun ama bu bir maske. Öyle düşünmeye zorluyorsun kendini. Sadece kabullen, bazen hatalar yapabileceğini. Yani bu kadar kesin konuşmamın sebebi seninle aynı burç olduğumdan az çok neler yaşadığını tahmin edebilmem.

Şu cümle içinde kesin dolaşıyordur "o kim ki beni düşürebilir ben düşmem, güçlüyüm" . Hayır düşebilirsin. Düştüğün yerden ayaklarını sertçe yere vurarak daha da yükselmen için kendine zaman ver.
O meselenin geri dönüşsüz bitmiş olmasını daha sağlıklı buluyorum. Hoşlandığım halde onunla arkadaş olamazdım kendimi biliyorum. Onu zırt pırt sosyal medyada görmek, yanında yeni birilerini görmek falan beni inanılmaz huzursuz edecekti. O gece o kavgayı da ben çıkardım inceldiği yerden kopsun diye. Devam eden bir hafta içinde her gün kendimi çok başarısız hissettim. Sonra o his geçti. Bendeki hissin ne kadarı sevgi, ne kadarı hırs, ne kadarı yaşanan kısacık güzel anlara duyulan özlem bilmiyorum. Psikologların videolarını izliyorum mesela geçen bir tanesinde şey dedi, biz bazen hayatımıza giren kişilere çok anlam yükleyip onu bambaşka yerlere koyuyoruz ve bu aslında kendimizle, belki çocukken yaşadığımız bir durum, aileden gelen bir sevgi eksikliği olabiliyor. Hatta bir ismi de vardı bu olayın, transferans mıydı neydi. Onda hayran olduğum özellik neydi diyorum aklıma bişey gelmiyor. En çok nesini sevmiş olabilirim diyorum buna da cevap bulamıyorum. Neydi çeken bilmiyorum. Hangi boşluğu doldurdu bilmiyorum. Kafamda çok fazla soru var ya. Destek mi alsam diye düşündüm ama ekonomik durumlar da malum. Kendi kendimi iyileştirmem lazım. Yeni biriyle tanışınca direkt onunla kıyas yapıyorum en ufak şeyleri bile mesela.

O meselenin geri dönüşsüz bitmiş olmasını daha sağlıklı buluyorum. Hoşlandığım halde onunla arkadaş olamazdım kendimi biliyorum. Onu zırt pırt sosyal medyada görmek, yanında yeni birilerini görmek falan beni inanılmaz huzursuz edecekti. O gece o kavgayı da ben çıkardım inceldiği yerden kopsun diye. Devam eden bir hafta içinde her gün kendimi çok başarısız hissettim. Sonra o his geçti. Bendeki hissin ne kadarı sevgi, ne kadarı hırs, ne kadarı yaşanan kısacık güzel anlara duyulan özlem bilmiyorum. Psikologların videolarını izliyorum mesela geçen bir tanesinde şey dedi, biz bazen hayatımıza giren kişilere çok anlam yükleyip onu bambaşka yerlere koyuyoruz ve bu aslında kendimizle, belki çocukken yaşadığımız bir durum, aileden gelen bir sevgi eksikliği olabiliyor. Hatta bir ismi de vardı bu olayın, transferans mıydı neydi. Onda hayran olduğum özellik neydi diyorum aklıma bişey gelmiyor. En çok nesini sevmiş olabilirim diyorum buna da cevap bulamıyorum. Neydi çeken bilmiyorum. Hangi boşluğu doldurdu bilmiyorum. Kafamda çok fazla soru var ya. Destek mi alsam diye düşündüm ama ekonomik durumlar da malum. Kendi kendimi iyileştirmem lazım. Yeni biriyle tanışınca direkt onunla kıyas yapıyorum en ufak şeyleri bile mesela.
Uzun bir süredir bir adamla beraberim ve ondan önceki ne sevgili ne flört değişik bir şeyimsi kişi ile ilk zamanlar çok karşılaştırıyordum. Ve hep olumlu şekilde Allahım iyi ki kurtuldum diyordum. Karşılaştırmayı bu şekilde yapacaksan amenna. Ya zaten tamamen hayatından silemezsin sonuçta senin hayatının bir parçası. Acısıyla, tatlısıyla hayatına ders olabilmiş biri. Ders olduğunu bu olayın içinde çıkabildiğinde göreceksin. Ve iyi ki hayatıma girmiş de beni hayat yolumda bir adım öteye taşımış diyeceksin.

Burcunuz ne

Beni arkadaşlarıyla yılbaşı eğlencesine davet etmişti buluşma sırasında, ben aileme söz verdiğim için geri çevirdim.
Evet hiç beklenti yoktu ve gerçekten onlarla olan sohbet hoşuma gitti, hakikaten çok süper zamanlardan geçmiyorum ve tüm dostlar ya evli, ya başka şehirde falan derken bu aralar sosyalleşmek için yeni kişilere ihtiyaç duyar oldum. Ben bir süre daha aşk meşk işlerine bulaşmasam daha iyi zaten 😂

Gezer tozar açılırsın wurstcüm😊
Madem davet etti, geçen sefer davet ettin gelemedim bu sefer gelicem de🙋‍♀️
Gezerken daha iyi sevgili bulunuyor zaten kanlı canlı görmüş oluyorsun😁😁😁

Niye böyle dediniz ki ? Cidden merak ettim 😊

Yani biraz peşin hüküm veren bir yorum olmuş gibi 😊

Daha önceki konularini okumani tavsiye ederim.
Bu konu bile absürd. Karşindaki öyle fikirlere kapilsin istemiyorsan, konuşursun yani.

"Dün eğlenceliydi fakat ilerisi için sadece arkadaşlik düşünüyorum" diyebilirsin en fazla.

Ki buna bile gerek yok çünkü adam konu sahibini takmiyor. Takmadiğin insanin seni beğenip beğenmemesi önemi yok zaten.

Ancak işte konu sahibine göre kendisi piremses. Hiçbişey olmadiysa bile, kesin bişey olmuştur :)

Evet bu aralar buna taktığım bir dönemdeyim. Takıntılarım fenadır benim. Genelde takmamaya çalışırım ama takınca uzun sürüyor. Meşgul olduğum çok şey var aslında ama ben yine bir boşluk yaratabiliyorum bunlara kafam takıldığı için.
O olayın üstünden yaklaşık bir ay geçti, evet yeni birileriyle tanışıyorum belki de kendi üstüme çok gidiyorum bu aralar. Bir heyecan lazım bana orası kesin artık bu aşkla mı ilgili olur başka bir şey mi, bir hobi mi ilgi alanı mı bilmiyorum ama bişey lazım bana yani.
Güneş ya da ay burcunuz akrep falan mı :KK70:

Ben olsam sessiz kalırım. Seri internet buluşması yaptığım bir dönemden geçtim buaralar. 7 kişiyle filan görüştüm sanırım şu son bir ay içinde. Hiç ilk buluşmanın hemen ardından mesaj atıp bir 'keyifli zaman geçirdim yine yapalım' ya da ne bileyim bir 'eve geçtin mi' vs tarzı birşey yazmayanına denk gelmedim. Gelirsem ilk buluşmada ciddi bir sorun olduğunu, karşı tarafın benimle iletişimde kalmak istemediğini düşünürüm.

Hatta ben paranoyak olduğum için ilk buluşmaya arkadaşı dahil olursa benden sıkıldı masaya 3. Bir kişi çağırdı özellikle diye düşünürüm ama bu benim kişisel özgüvensizliğimden kaynaklanıyor olabilir. Cidden tesadüf denk gelmiştir belki arkadaşı.

Ben olsam sessiz kalırım. Seri internet buluşması yaptığım bir dönemden geçtim buaralar. 7 kişiyle filan görüştüm sanırım şu son bir ay içinde. Hiç ilk buluşmanın hemen ardından mesaj atıp bir 'keyifli zaman geçirdim yine yapalım' ya da ne bileyim bir 'eve geçtin mi' vs tarzı birşey yazmayanına denk gelmedim. Gelirsem ilk buluşmada ciddi bir sorun olduğunu, karşı tarafın benimle iletişimde kalmak istemediğini düşünürüm.

Hatta ben paranoyak olduğum için ilk buluşmaya arkadaşı dahil olursa benden sıkıldı masaya 3. Bir kişi çağırdı özellikle diye düşünürüm ama bu benim kişisel özgüvensizliğimden kaynaklanıyor olabilir. Cidden tesadüf denk gelmiştir belki arkadaşı.
ben de denk gelmedim. böyle ilk kez denk geliyorum sanırım hoşlanmış hissetseydim bu durum beni üzerdi yalan yok. bize katılan 3. arkadaş konusu sayesinde hayatımın en kötü ilk buluşması da olabilirdi hislerim olsa işin içinde. yakın zamanda hayatımdan çıkardığım kişiyle de internetten tanışmıştım mesela, değil mesaj atmayı beklemek daha ilk buluşmada iki kez üzerine basa basa konuşalım, görüşelim, iş çıkışlarında buluşalım demişti. ha sonra aramızda olanlar olanlar derken bitti o iş ama neyse. karşı tarafın elbette iletişimde kalmak istememe hakkı var. ben enerjinin karşıdaki insana çok iyi yansıdığını düşünüyorum katılır mısınız bilemem ama. o arkadaş olayı çağırma tarzında değil tesadüfen başka bir mekana geçtik, orayı da özellikle seçmedik hatta ben rasgele seçtim o bana bırakmıştı seçimi. bi baktık bunun yakın bir arkadaşı. aslında çocuk dahil olmak istemedi siz konuşun falan dedi, o esnada bizimki bana baktı ben de onunla göz göze gelince geç otur lütfen demiş bulundum. ama iyi ki demişim yani birkaç saatliğine de olsa kafam güzel dağıldı. sonra laf lafı açtı, bu iki insanın bana katacağı bişeyler olabilir ben bunlarla irtibatı koparmayayım diye düşündüm içimden. yoksa baysa ben de bilirdim saat geç oldu ben kalkayım artık demeyi. ya zaten ben bu çocukla alakalı kendi adıma ilk yarım saat içinde kararı verdim bende genelde öyle oluyor. ilk yarım saat içinde ya tamam ya devam, manitacılık anlamında yani. ben mesela bi bakıyorum, süzüyorum, inceliyorum, karşımdaki bişeyler anlatırken benim aklımdan başka şeyler geçiyor. bu beni heyecanlandırdı mı, onunla ilgili şeyleri merak ediyor muyum, şu an onunla sevişmek ister miydim (evet bu da geçer zihnimden doğal olarak) acaba nasıl bir sevgili olur gibi gibi şeyler geçer. onun da geçiyordur illa bu sorular. bunlara hayır yanıtı veriyorsam durum başka, evet yanıtı veriyorsam durum başka bildiğiniz gibi. tabii erkeklerde şey de var, bu kızla farklı bişey yaşamak istemiyorsam ya da yaşama ihtimalim düşükse enerjimi harcamam olayı. belki bu da öyle. yine de arkadaş anlamında belki haftaya falan bir tweetinden, bir paylaşımından yola çıkarak sohbet açıp arkadaşça devam edebilirim diye düşünüyorum. çünkü kadın ve erkeğin de gayet güzel arkadaşlık edebileceğine inanıyorum.

hanımlar, yeni yılın ilk gününden merhaba :)

hemen konuya giriyorum, geçtiğimiz gün bir süredir internetten yazıştığım biriyle buluştum. açıkçası buluşmadan önce muhabbetimiz arkadaşlık ile flört arası bir şeydi. buluşma sırasında da kendisiyle kesinlikle flörtleşmeyi, bir şeyler yaşamayı, arkadaşlık dışına çıkmayı düşünmedim zira o enerjiyi almadım, bişey hissetmedim. bunu açıkça ona söylemedim ama keyifsiz bir buluşma değildi, mekan değiştirdiğimizde başka bir arkadaşına rastladık ve sohbete dahil olmasını sorun etmedim. hiç bozulmadım ki normalde benim için soğuma sebebidir, ilk buluşmada bir şekilde üçüncü kişinin olması. velev ki his olmayınca umurunuzda olmuyor böyle şeyler doğal olarak. ben de uzun zamandır içime kapanık, kendimi pek iyi hissetmediğim bir dönemdeydim şimdilerde bu moddan çıkmaya çalışıyorum. o akşam üçümüz güzel sohbet ettik kafam dağıldı, aslında iyi geldi. bu görüştüğüm kişinin de çevresi falan geniş, bazı derneklere falan üye. düşündüm ki kendisiyle bir dostluk kurabilirsem belki bu sayede onun çevresine girer ve farklı ortamlardan yeni insanlar tanışır, ben de sosyalleşmiş olurum. hatta belki o çevreden hayatıma özel biri girer falan :KK70: tam olarak böyle düşünüyorum. fakat kafama şöyle bişey takıldı sonuçta bu bir ''first date'' idi. buluşma sonrası mesaj falan atmadı ben de atmadım. dün akşamüstü iyi seneler yazdım sadece yılbaşını kutlamak amaçlı, aynı biçimde karşılık verdi. hiç öyle konuşmayı uzatmaya çalışmadı ben de çalışmadım. mesajını beğenip geçtim. sizce bu şahıs ilk mesajı ben attım diye ondan hoşlandığımı falan düşünmemiştir, değil mi? insanlar o kadar ufak şeylerden ego malzemesi çıkarıyor ki anlam veremiyorum artık temkinliyim herkese. sırf yazdım ettim diye kız etkilendi benden bak yazıyor kafasına girsin istemiyorum. amacım yukarıda anlattığım gibi kendimce. ben açık açık bişey hissetmedim demek yerine (internetten tanışılınca böyle bir beklenti oluyor insanlarda, hoşlandı mı hoşlanmadı mı tarzında) muhabbeti dostluk evresine çekeyim diyorum. ne dersiniz? yoksa hiç yazmayayım bir dostluğumuz da olmasın mı? bence kendisi de anlamıştır aramızda bir elektrik olmadığını. karşılıklı olmadı zira o elektrik ama sohbetlerinden keyif aldım, güldüm ettim neşem yerine geldi. bir de ben çok özenip de gitmiştim, saç giyim makyaj vs çiçek gibiydim yani, asla ilk kez görüşeceğim birine özensiz gitmem o bir tık özensiz geldi bana tarz olarak, bu da elektriğin önünü kesen bişeydi benim için. insanları da kesip atmak istemiyorum arkadaşlığa da ihtiyacım var bu aralar. siz olsanız ne yapardınız?

Benim tinderdan tanışıp sonra bir şeyler yaşayıp karşılıklı elektrik alamayıp sonradan çok iyi arkadaş olduğumuz biri var. Ankaraya gidince hep bulusuyorum severim kendisini iyi bi arkadaşım. Tanıştığıma pişman değilim. Bu yüzden de flortlerin arkadaşlığa dönüşmesine karşı değilim. Ancak erkekler biraz popolari kalkık olabilir bence o kişinin sizin onun peşinden kostugunuz yenilgisina düşme riski var... Bu yüzden niyetiniz ahbaplik da olsa bence çok üzerine düşmeyin ama ondan da benzer adımlar gelirse buluşun derim 😄

Benim tinderdan tanışıp sonra bir şeyler yaşayıp karşılıklı elektrik alamayıp sonradan çok iyi arkadaş olduğumuz biri var. Ankaraya gidince hep bulusuyorum severim kendisini iyi bi arkadaşım. Tanıştığıma pişman değilim. Bu yüzden de flortlerin arkadaşlığa dönüşmesine karşı değilim. Ancak erkekler biraz popolari kalkık olabilir bence o kişinin sizin onun peşinden kostugunuz yenilgisina düşme riski var... Bu yüzden niyetiniz ahbaplik da olsa bence çok üzerine düşmeyin ama ondan da benzer adımlar gelirse buluşun derim 😄
yok zaten üstüne düşmek gibi bir niyetim. herhalde gündemle falan alakalı bir şeyi bahane eder yazarım sıradan bir şey olur o da, kişisel bir şey olsun istemem hakkında yazdığım şeyin. yani öyle bişey yazmalıyım ki aslında bu kız benden etkilendi, ilgileniyor benimle geçenlerde de iyi seneler yazmıştı zaten ehe ehe tarzı bir moda girmesin. gayet sıradan biri gibi yazarım zaten sohbet başlarsa başlar, başlamazsa bi daha da asla yazmam :KK70:

zaten libidom falan düşük yani bu aralar. bişeyler yaşayanlara uzaylı görmüş gibi bakıyorum son günlerde. odağımı aşk meşk işlerinden çekmek istiyorum. iş, arkadaşlık gibi şeylerle haşır neşir olayım.

yok zaten üstüne düşmek gibi bir niyetim. herhalde gündemle falan alakalı bir şeyi bahane eder yazarım sıradan bir şey olur o da, kişisel bir şey olsun istemem hakkında yazdığım şeyin. yani öyle bişey yazmalıyım ki aslında bu kız benden etkilendi, ilgileniyor benimle geçenlerde de iyi seneler yazmıştı zaten ehe ehe tarzı bir moda girmesin. gayet sıradan biri gibi yazarım zaten sohbet başlarsa başlar, başlamazsa bi daha da asla yazmam :KK70:

zaten libidom falan düşük yani bu aralar. bişeyler yaşayanlara uzaylı görmüş gibi bakıyorum son günlerde. odağımı aşk meşk işlerinden çekmek istiyorum. iş, arkadaşlık gibi şeylerle haşır neşir olayım.

Katılıyorum kesinlikle. Belki de aslında o tarz bir tip de değildir poposu kalkacak cinsten belki de normal bir insandır ama sanırım erkek cinsine onyargili olmaya başlamışım. 😅

Katılıyorum kesinlikle. Belki de aslında o tarz bir tip de değildir poposu kalkacak cinsten belki de normal bir insandır ama sanırım erkek cinsine onyargili olmaya başlamışım. 😅
ben de önyargılı olmaya başladım ve uzaklaşıyorum da gibime geliyor hissel anlamda. senin konunu da okudum şiir yüzünden dehledin adamı :KK70: ben 28 yaşındayım bundan sonra gerçekten içimi kıpır kıpır edecek, hayranlık duyacağım, bakmaya doyamayacağım, sevmekten başımı döndürecek biri olacağını düşünmüyorum. yok yani aşık olma ve çok hoşlanma yetimi kaybettim sanırım. işin içine egosal durumlar giriyor. eskiden olumsuz bişey yaşadığımda seviyorum amaaa neden böyle oldu ühü ühü modunda olurdum. şimdi olumsuz şeylerde egom zedeleniyor, kendimi bi tuhaf hissediyorum, canım sıkılıyor ama sevgiden aşktan falan değil. çabalamıştım neden olmadı, zaman ayırdım boşa gitti, insan gibi davrandım bi tarafı kalktı gibi düşüncelere bürünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X