bir sonraki aşamada ne yapayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bence havadan sudan yazin. O da sizin dusundugynuz gibi sohbetinizden keyif aldiysa karşılık verecektir. Benden hoşlaniyor demek hmm o zaman kacayim kafasinda biriyse zaten uzatmaz , anlarsiniz. En azından gormus olursunuz. Zaten sizin icinizde bir duygu olusmadigina göre hirs yapacak bir durum da yok bence
evet hırs yapacak bir durum yok. duygular insanı etkiliyor. yani duygu olması ile olmaması arasında çok fark var ve bu da davranışlara kesinlikle yansıyor.

evet hırs yapacak bir durum yok. duygular insanı etkiliyor. yani duygu olması ile olmaması arasında çok fark var ve bu da davranışlara kesinlikle yansıyor.
Iste bu yüzden taktik yapacak bir durum göremedim ben. Net olmakta her zaman fayda var, Hele ki kalp carpintisi yoksa zaten acaba o ne dusunur, itici gelir mi, totosu kalkar mi vs hesap kitap yapmadan icinizden geldiği gibi davranın bence. Belki de gerçekten bir arkadaş kazanirsiniz. Baktiniz pek sallamiyor, en azından aklinizda kalmaz.

O zaman kesinlikle msj atmamalısınız. Yok şöyle yazayım da arkadaş olarak gördüğümü anlasın kanka diyeyim falan sizin yaş grubunuzdaki kişiler için abes durur bence. Çünkü buluşma tanışma amacı belliymiş. Bir msj atmışsınız yeni yılını kutlamışsınız zaten üstüne daha yazmanıza gerek yok o yazarsa arkadaşça bir karşılık verirsiniz.
yeni yılı tamamen nezaketen kutladım. ben değer veriyorum öyle şeylere. hepimiz için yeni bir sene yeni başlangıçlar. diğer arkadaşlarıma da durduk yere iyi seneler mesajı attım yani sosyal medyadan. neyse bu bahane ile hiç mesaj atmadı demez en azından. kibarlık bende kalsın. bekleyelim bakalım kendisi bilir.

yani bu kadar çarpıtıp yargılama düşüncelerine girmeseniz daha iyiydi ama ben her yoruma önem veriyorum, zahmet edip yorum yazmışsınız teşekkürler :) bu üslup bu sitede tutmaz yalnız zira zarafet her zaman rakibiniz olur bilginiz olsun.
Bana gelene kadar bu siteden çıkarılması gereken daha çook kişi var. Hakaret yok, saygısızlık yok. Biraz kendinizi ve egonuzu törpüleyin gerçekten diğer konularınız da denk geliyor sürekli kendinizi övüp ispat etme, bi ego peşindesiniz. Buna benzer bir tespit daha yapıldı hatta. Ha bu arada, site beni burda tutsa ne tutmasa ne:) Ben kimseyle yarış içerisinde değilim çünkü..

doğru neyse ben o çevreye başka şekilde de girebilirim.
belki de arkadaşça bile olsa yeniden yazmamak daha mantıklı. çünkü cidden bir kişiyi daha kendini bişey sanma havasına sokmak istemiyorum.

bence de en güzeli akışta kalmak. bir şey olacaksa döner dolaşır olur. olmaycaksa da yok yere o havayı vermeye cidden gerek yok.

Takmaktan ziyade ufak tefek anlamsız bir şeyden birinin daha egosunu şişirmek istemem kız benden hoşlandı kafasına girer mi boş yere diye düşünüp fikir almak istedim. Bazen fikir alıp öyle hareket etmek daha iyi oluyor
Sanmıyorum
Muhabbeti devam ettirmemiş bile

Bana gelene kadar bu siteden çıkarılması gereken daha çook kişi var. Hakaret yok, saygısızlık yok. Biraz kendinizi ve egonuzu törpüleyin gerçekten diğer konularınız da denk geliyor sürekli kendinizi övüp ispat etme, bi ego peşindesiniz. Buna benzer bir tespit daha yapıldı hatta. Ha bu arada, site beni burda tutsa ne tutmasa ne:) Ben kimseyle yarış içerisinde değilim çünkü..
Aslında yapacağın şey çok basit. Konularımı beğenmiyorsan göz ardı et geç lütfen. Ki senin gibilerin bunu yapmasını çok isterim keşke engelleme butonu olsaydı. Bence hiç denk de gelmesin zira benim senden gelecek tavsiyeye ihtiyacım yok. Rica ediyorum gözardı et kimse kimsenin zamanını çalmasın.

bence de en güzeli akışta kalmak. bir şey olacaksa döner dolaşır olur. olmaycaksa da yok yere o havayı vermeye cidden gerek yok.
Kesinlikle gerek yok. Şu sitede bile her cümleyi bambaşka yere çeken bir yığın insan var hiç tanımadıkları halde. Gerçekten çok zor bazı şeyleri anlamak ya.

Kesinlikle gerek yok. Şu sitede bile her cümleyi bambaşka yere çeken bir yığın insan var hiç tanımadıkları halde. Gerçekten çok zor bazı şeyleri anlamak ya.

yani sonuçta hal ve tavırlarını bire bir sen gördün, eğer bir kızın ilgisi var diye hemen triplere girecek biriyse onun arkadaşlığı da çekilmez olur

Sen arkadaş havasındaysan ilk başta şüphelense bile sonradan anlar zaten maksadını. O da onun yanılmasıdır, sen niye umursayasın ki.. eğer egosu arkadaş olmayı kaldıramazsa da belli eder zaten. Sen de boşverirsin.canının istediğini yap yani☺️

Sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak cevap veriyor ama burada ki arkadaşlar, yazdıklarınız gerçekten itici duruyor, adamdan çıkar peşindesiniz, gereksiz bir olmayan özgüveni gösterme çabası var e bir de burada. İnsanlarda gıcık oluyor haliyle 😂

Sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak cevap veriyor ama burada ki arkadaşlar, yazdıklarınız gerçekten itici duruyor, adamdan çıkar peşindesiniz, gereksiz bir olmayan özgüveni gösterme çabası var e bir de burada. İnsanlarda gıcık oluyor haliyle 😂
çıkar?
olmayan özgüven?
çok yanlış gelmişsin sen beni gözardı et ya neyin kafasını yaşıyorsan sende kalsın, alıntı yapma benimle muhatap olma. umarım gururun vardır da alıntı yapma diyen birinin konusuna yazmaktan vazgeçersin.

Yeni yılını kutladın diye özgüven patlaması yaşayacaksa arkadaş da olmayın bence. Bir sonraki adımı onun atmasını bekleyin, yazarsa sohbeti arkadaşlık vurgusu yaparak devam ettirirsiniz. Ama görüşmeden önce flört gibiyse ilişkiniz, elektrik almazsa devam etmeyebilir.

Yeni yılını kutladın diye özgüven patlaması yaşayacaksa arkadaş da olmayın bence. Bir sonraki adımı onun atmasını bekleyin, yazarsa sohbeti arkadaşlık vurgusu yaparak devam ettirirsiniz. Ama görüşmeden önce flört gibiyse ilişkiniz, elektrik almazsa devam etmeyebilir.
tam anlamıyla flört de değildi. daha önce henüz görüşmeden flörtöz yazıştığım çok oldu başkalarıyla o yüzden kıyaslama yapabiliyorum. teşekkürler.

çıkar?
olmayan özgüven?
çok yanlış gelmişsin sen beni gözardı et ya neyin kafasını yaşıyorsan sende kalsın, alıntı yapma benimle muhatap olma. umarım gururun vardır da alıntı yapma diyen birinin konusuna yazmaktan vazgeçersin.
Yok siz zaten cevap vermeyecektiniz ya, ona dayanarak diğer arkadaşlar için yazdım ben 😂 ben sizinle muhattap değilim, burada kız kıza takılıyoruz, diğer üyeler için yazıyorum ben sjsjsj 😂

O adamın çevresine girseniz bile adamla aranız bozulduğu anda diğerleriyle de bozulur.. bu genelde yazılı olmayan bir kuraldır.. o yüzden bence boşverin derim

ayy hanımlar bilin bakalım ne oldu? ben bu kişiyle tabii sosyal medyadan falan da takipleşiyorum twitterda bayağı aktif. bugün çok saçma bazı tweetlerini gördüm. ve yazdığı şeyler öyle saçma, öyle egoistçe geldi ki nasıl desem, eğer bu insan böyle biriyse, böyle düşünceleri varsa benim dostluk falan kurabileceğim biri olamaz bu yaştan sonra. anlaşamayız yani. sosyal çevresi istediği kadar güzel olsun yok yani anlaşamam, sohbet kavgaya dönüşür. ne yazmış derseniz 4-5 tane tweet atmış bir kısmı kendisi bir kısmı da siyasetle ilgili diyeyim siz anlayın. sen sağ ben selamet modundayım şu an. size de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ben o çevreden başka insanlarla elbet tanışırım. konu çözüldü gibi bişey Mune Mune rica etsem konumu kapatabilir misiniz? teşekkürler şimdiden.

ayy hanımlar bilin bakalım ne oldu? ben bu kişiyle tabii sosyal medyadan falan da takipleşiyorum twitterda bayağı aktif. bugün çok saçma bazı tweetlerini gördüm. ve yazdığı şeyler öyle saçma, öyle egoistçe geldi ki nasıl desem, eğer bu insan böyle biriyse, böyle düşünceleri varsa benim dostluk falan kurabileceğim biri olamaz bu yaştan sonra. anlaşamayız yani. sosyal çevresi istediği kadar güzel olsun yok yani anlaşamam, sohbet kavgaya dönüşür. ne yazmış derseniz 4-5 tane tweet atmış bir kısmı kendisi bir kısmı da siyasetle ilgili diyeyim siz anlayın. sen sağ ben selamet modundayım şu an. size de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ben o çevreden başka insanlarla elbet tanışırım. konu çözüldü gibi bişey Mune Mune rica etsem konumu kapatabilir misiniz? teşekkürler şimdiden.
Hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X