bir sonraki aşamada ne yapayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.548
hanımlar, yeni yılın ilk gününden merhaba :)

hemen konuya giriyorum, geçtiğimiz gün bir süredir internetten yazıştığım biriyle buluştum. açıkçası buluşmadan önce muhabbetimiz arkadaşlık ile flört arası bir şeydi. buluşma sırasında da kendisiyle kesinlikle flörtleşmeyi, bir şeyler yaşamayı, arkadaşlık dışına çıkmayı düşünmedim zira o enerjiyi almadım, bişey hissetmedim. bunu açıkça ona söylemedim ama keyifsiz bir buluşma değildi, mekan değiştirdiğimizde başka bir arkadaşına rastladık ve sohbete dahil olmasını sorun etmedim. hiç bozulmadım ki normalde benim için soğuma sebebidir, ilk buluşmada bir şekilde üçüncü kişinin olması. velev ki his olmayınca umurunuzda olmuyor böyle şeyler doğal olarak. ben de uzun zamandır içime kapanık, kendimi pek iyi hissetmediğim bir dönemdeydim şimdilerde bu moddan çıkmaya çalışıyorum. o akşam üçümüz güzel sohbet ettik kafam dağıldı, aslında iyi geldi. bu görüştüğüm kişinin de çevresi falan geniş, bazı derneklere falan üye. düşündüm ki kendisiyle bir dostluk kurabilirsem belki bu sayede onun çevresine girer ve farklı ortamlardan yeni insanlar tanışır, ben de sosyalleşmiş olurum. hatta belki o çevreden hayatıma özel biri girer falan tam olarak böyle düşünüyorum. fakat kafama şöyle bişey takıldı sonuçta bu bir ''first date'' idi. buluşma sonrası mesaj falan atmadı ben de atmadım. dün akşamüstü iyi seneler yazdım sadece yılbaşını kutlamak amaçlı, aynı biçimde karşılık verdi. hiç öyle konuşmayı uzatmaya çalışmadı ben de çalışmadım. mesajını beğenip geçtim. sizce bu şahıs ilk mesajı ben attım diye ondan hoşlandığımı falan düşünmemiştir, değil mi? insanlar o kadar ufak şeylerden ego malzemesi çıkarıyor ki anlam veremiyorum artık temkinliyim herkese. sırf yazdım ettim diye kız etkilendi benden bak yazıyor kafasına girsin istemiyorum. amacım yukarıda anlattığım gibi kendimce. ben açık açık bişey hissetmedim demek yerine (internetten tanışılınca böyle bir beklenti oluyor insanlarda, hoşlandı mı hoşlanmadı mı tarzında) muhabbeti dostluk evresine çekeyim diyorum. ne dersiniz? yoksa hiç yazmayayım bir dostluğumuz da olmasın mı? bence kendisi de anlamıştır aramızda bir elektrik olmadığını. karşılıklı olmadı zira o elektrik ama sohbetlerinden keyif aldım, güldüm ettim neşem yerine geldi. insanları da kesip atmak istemiyorum sırf flörtleşmedik diye, arkadaşlığa da ihtiyacım var bu aralar. siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleme:
Ben olsam sessiz kalırım ondan gelen adıma göre ilerlerim daha bir şey yazmayın o şimdi mesaj attığınız için hoşlandığınızı düşünebilir yani tepkisiz kalın bende yalnızım ve en iyi arkadaşım dostum artık hep kendimim önce ben yani

Arkadaş kalabilirsiniz, neden olmasın?

Hakkımda ne düşünür, ondan hoşlandığımı zannedip havalanır mı gibi düşünceler keyfinizi kaçırmasın. Ben hiç takmam mesela. Varsın kendi kendine gelin güvey olsun banane? Hoşlanmıyorum ki. Hali tavrı değişirse ona göre davranırsınız siz de

Adamın zaten bir sürü arkadaşı varmış. Seninle niye arkadaş olsun ki arkadaş ihtiyacı yoksa. Elektrik alamamışsınız karşılıklı olarak ve büyük ihtimalle muhabbet bitecek bir noktada
Sosyalleşmeyi seven biri, arkadaşlık için bir kota mı var ki? Biz zaten buluşmadan önce birbirimizle alakalı keskin çizgilerle beklenti içine girmedik ki. Ben girmedim en azından, ondan da öyle bir imaj almadım. Ben "arkadaş olarak" güzel elektrik aldım sohbet bayağı iyiydi.

Tabii ki benim için de önce ben ama yeni çevrelere de girmek istiyorum. Sadece evde oturmakla olmuyor. Yalnız olmayı da çok severim ama yeni hikayeler de lazım bana bu aralar. Kötü günleri atlatmanın en iyi yolu arkadaşlardır ve benimkiler hep farklı şehirlere dağıldı. Ne var yani beklentisiz sadece ortamın tadını çıkardığım, sıkıldığımda çay kahve içebileceğim yeni insanlar da olsun istiyorum. Güzel bir arkadaşlığın önüne de sırf mesaj atarsam hoşlandığımı düşünür fikriyle geçmek istemem. Zaten yazışırsak ben muhabbeti mutlaka arkadaşça bir noktaya çekerim bu konuda eminim biliyorum kendimi yani.

Öyle diyorsan öyle olsun. Ama benim dediğim gibi olacak yüksek ihtimalle

Arkadaslik, sevgililik farketmez. Bir insan digerinin sohbetini sevdiyse, o kişiden iyi enerji aldiysa o insan size mutlaka döner, karsilik verir.
Bakin siz sohbetini sevdiginiz için ve kendinize yarar saglayacagini dusundugunuz icin kutlama mesaji attiniz degil mi? O da sizi sevdiyse ve kendine katacak bir şey bulsa zaten adim atar. Çok dusunmeye gerek yok.

Sessizce avını bekle

Öyle diyorsan öyle olsun. Ama benim dediğim gibi olacak yüksek ihtimalle
Neden?
Ben arkadaşlık etmeye değer biri olmadığımı düşünmüyorum. Konuşacak konu bulamayan, tıkanan, çekingen, uyum sağlamayan, özgüvensiz biri değilim.

Ondan hoşlandığını düşünse ne olur ki ?

O da aynı elektriği almamışsa arkadaş olursunuz zaman ne gösterir bilinmez

Şimdiden onun çevreden birini bulurum diye plan yapmayın belki onun çevresi ile sizin frekansınız tutmayacak

Bence bir salın

Çiçek gibi olmana rağmen adam seni beğenmedi hirsi bu. Konularin psikopat ama zevkli be yaa.

Adamdan sifir ilgi var. Mesaj yollamiyor, senin mesajina karşilikta sohbet açmiyor. Sonra "adam benden hoşlandimi" soruyorsun birde ahahaha

Gelecek günlerde "bu adamdan etkilendim galiba, nasil devam etmeliyim" konusunu açarsin :)

Konunun neresinde adam benden hoşlandı mı diye sormuşum?
Sen önce okuduğunu anla derdim ama kışkırtıp banlatmak amacıyla böyle yorumlar yaptığını çok iyi biliyorum ve yorumunu şikayet ediyor, sana başka da cevap yazmıyorum. Seni de niyetini de herkes biliyor çünkü bu sitede. İstediğin gibi yaz çiz, nerden ne çıkaracağım diye uğraş şimdi sahne senin :)

İnsanlar en ufak şeylerden kasılıyorlar, aşırı ego yapıyorlar. Ben de bu durumdan hoşlanmıyorum özellikle erkekler nedense hep bu şekilde son zamanlarda. Belki bana denk gelenler öyledir. Zaten bir sohbet oluşursa ben mutlaka ona arkadaş gözüyle baktığımı ima ederim anlamaması imkansız yani. Hoşlantı besleyenle beslenmeyen arasındaki farkı insanların büyük bir kısmı zaten anlıyor diye düşünüyorum.

Flörtünün çevresinden hayatına özel biri mi girer onun arkadaş çevresine nasıl mı girersin enerjini almış bence adam kaçıyor senden başka yerlerde sosyalleş, madem özgüvenli birisin.

Flörtünün çevresinden hayatına özel biri mi girer onun arkadaş çevresine nasıl mı girersin enerjini almış bence adam kaçıyor senden başka yerlerde sosyalleş, madem özgüvenli birisin.
adam benim flörtüm değil, ben de onun flörtü değilim okumadan anlamadan yorum yapmasak mı acaba
neyse evet evet sen haklısın, iyi günler :)

adam benim flörtüm değil, ben de onun flörtü değilim okumadan anlamadan yorum yapmasak mı acaba
neyse evet evet sen haklısın, iyi günler :)
Okudum canım, okuduğumu da gayet güzel anladım, neyse sende adamın seni istemediğini anlamışsındır, inşallah sosyalleşecek ortamlar bulursun çok üzüldüm sana ya böyle bir şeyden medet ummak, ne bileyim Allah düşündürtmesin

Bence olur gayet

Öyle büyük bir beklentiyle gelmemiş 2 taraf da, zaten elektrik de yokmuş. Muhabbet de keyifli geçmiş madem gayet arkadaş olunur. Biraz dur bence k.s. gelecek hafta yanlış anlaşılmaya yer vermeyen bir mesaj at misal

Naber panpa ben evde sıkıldım haftasonu dışarı çıkıyorsam ben de takılayım mı

minvalinde

Medeni biri anladığım kadarıyla adam, flört tutmasa da arkadaş olurum, insan kazanırım demiştir bence, benim tanıdığım çok sayıda insan da görücü usülü/internet buluşması tipi blind datelere beklentisiz gidiyor, en kötü arkadaş kazanırım insan tanırım diyor

Ne yaşıyor da böyle bir yorum yapıyorsun bilmiyorum ama muhatap olmazsak sevinirim bundan sonra. Arya'nın fake'isin belli ki. Gözardı ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…