Size ne ya?
Eşiniz onu dövmüş diye de gurur duymussunuz,bir gün o yumruk size inince görürsünüz kadın dövmek neymiş.
Kadının özelini öğrendiğiniz an abisine yetiştirmissiniz. Eşiniz demedi mi o yakın arkadaşın erkek sana nasıl böyle mahrem bir şeyi anlattı ,ne konuşuyordunuz diye. Bunu ahlaksızlık sayıp bir tane de size vursa konu daha ilginç olurdu (ben de rahat sayılan,bekar biriyim. Bana bile erkek eşim dostum sunla bunla yattım diyemez,öyle bir muhabbet açmam. Siz ne konuşuyordunuz da konu evli kadınin geçmişine geldi?)
Ayrıca ne biliyorsun kocasına kendini bakire diye kakaladigini, belki adamla da evlenmeden önce ilişkiye girdi. Ama ortamlarda çoğu kadın gibi ' ay ilk gece şöyle boyle' geyiği yaptı. Arasinda mi yatiyordun? Kapının girişine vizite mi kesiyordun?
Tam olarak sana ne?
Bunu yayarsan kötü karma pesini bırakmaz. Yetmediği gibi ne ailesi ne eşi kadına b.k sürmez olan sana olur, dedikoducu iftiracı yılan yenge olarak adın çıkar
Bir de eşinin ailesini sevmiyorsun,kadın da seni onlardan uzaklaştırmis. Sukredecegine girdiğin hallere bak