Hiç öyle düşünme canım benim.Yaşadığım zorluklar atlattığım badirelerden sonra bu aşamaya gelmiş olmak bile mucize gibi geliyor Lale abla, o yüzden şımarıklık gibi geliyor
Hiç korkma hiç Bir şey hissetmiyorsun 5 dakikalık bir işlemMerhaba arkadaşlar, umarım sizler ve sevdikleriniz iyisinizdir.
Şımarıkça olduğunu düşünmekle beraber, ameliyat fikrinden korkuyorum. Haftaya bugün sezaryen olacağım. Rahmimin dışarı çıkarılıp kesilmesi ve sonra çatır çutur dikilmesi fikri tüylerimi ürpertiyor. Öncesinde kesilen katmanlardan bahsetmiyorum bile. Videolar izleyip kendime eziyet ediyorum. Pozitif sezaryen hikayeleriniz var mı kısaca? Bu pembe totoluluktan nasıl kurtulabilirim? Zor ve sürekli diken üstünde olduğum bir hamilelik geçirdim, bugünleri gördüğüme şükretmem lazım. Ama böyle de bir korkum yok değil, sizle paylaşmak ve destek almak istedim.
Şimdiden teşekkür ederim, sevgiler...
Yaptığınız şımarıklık değil endişe etmekte korkmakta haklısınız . Sezeryan sekiz katman kesi olan tek ameliyattır .Merhaba arkadaşlar, umarım sizler ve sevdikleriniz iyisinizdir.
Şımarıkça olduğunu düşünmekle beraber, ameliyat fikrinden korkuyorum. Haftaya bugün sezaryen olacağım. Rahmimin dışarı çıkarılıp kesilmesi ve sonra çatır çutur dikilmesi fikri tüylerimi ürpertiyor. Öncesinde kesilen katmanlardan bahsetmiyorum bile. Videolar izleyip kendime eziyet ediyorum. Pozitif sezaryen hikayeleriniz var mı kısaca? Bu pembe totoluluktan nasıl kurtulabilirim? Zor ve sürekli diken üstünde olduğum bir hamilelik geçirdim, bugünleri gördüğüme şükretmem lazım. Ama böyle de bir korkum yok değil, sizle paylaşmak ve destek almak istedim.
İki sezaryen DOĞUM yapan biri olarak korkma Loudercım.Keşke izlemeseydin ama artık yapacak bişey yok kendini böyle korkutma artık.Deneyimlerimden yararlanarak şöyle söyleyeyim ilk doğumumda doğuda küçük bir ildeydik pek fazla işini bilir doktor şansım olmadı.Her gittiğim doktor 2-3 ay sonra başka ile tayin oluyordu neyse öyle böyle bir ay önce tanıştığım doktorcağzım yaptırdı doğumumu 2 spinale göre yine şükür iyi geçmişti.2. doğumumda Ankara da ekipçe kaliteli bi doktora denk geldim binlerce kez şükürler olsun ikinci günden ne ağrı ne bişey hemde ilk kesimin üstünden kesi yapmış ikinci bi dikiş yeri olmadı yani.Korkma o an zaten kavuşma heyecanından başka bir şey düşünemiyorsun.Velev ki korkun devam ederse zaten bunu doktoruna doğum öncesi söyleyip genel anestezi yaptırabilirsin canımNe güzel bir yorum çok teşekkür ederimİkinciyi de olduğunuza göre cidden kolay geçiyor demek ki, bana yeniden asla hamile kalmam gibi geliyor şu an
Hissediyorsunuz dr bi baski olacak dedi .karniniza sanki torba koyulmuş gibi bi baski oluyor ama heps toplasan 5 10 dk surdu cok hizliydiAmeliyat esnasında çekiştirmeyi falan hissediyorsunuz değil mi, yani genel anestezi gibi olmuyor sanırım
Sezeryan oldum epiduralinden, hic video falan seyretmedim. Seyretsem altima z.car giremezdim o ameliyata. Disciye gitsen daha zor öyle diyim sezeryani. Beni dogumla ilgili tek zorlayan sey ameliyat sonrasi yürümeye calismakti. Ameliyatla ilgili zerre minicik ufacik korkun olmasin guzum. Gerçekten disci mi sezeryan mi. Bin kere sezeryanMerhaba arkadaşlar, umarım sizler ve sevdikleriniz iyisinizdir.
Nie alakası var. Beni annem doktoru kastirdigi icin normal dogurmus. Mekonyum yutmusum. Kordon dolanmış, az daha ölüyomusum. Bu yasimda hala sezeryan yapılmamış olmasinin sikintisi kaldi mekonyum kaynakli. Gadin korkuyorum diyo, böyle mesaj yazilir mi? Füze gönder annem.Canım benim öncelikle hayırlı olsun. Ama sezeryan düşünme bence. Her normal doğumda vajinada dikiş olmuyor bunu unutma öyle çıkarıp dikme olayı de herkeste yok normal doğum yaptım. İkinci sezaryenle oldu . Çok zor geçti ikinci. Şu an hamile kalaam normal doğum düşünürüm o derece iyi normal doğum korkma lütfen. Sezaryen doğum çocuk için de çok iyi değil emin ol. Zararları var . Umarım normal olur. Hep musmutlu sağlıklı olun
Kiz o rahim filminin Allah cezasini versin zaten. Canli iskenceden gecirdiler beni sanki. Benim de tek tupum kapaliymis. Zaten tüp bebekci gondermis. Ne kasıyon acilsin diye. Hayret bi olguRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. Bende de aynı korku var. Herkes sen nasıl yapacaksın ,senin direncin yok , senin canın az diyip diyip duruyorlar. Ama ben rahim filminde hiç acı hissetmedim. Ama senaryolar çok kötüydü. Hatta rahim filmi çekileceğim gün benden önce bir kız girdi. Kız nasıl bağırıyor ağlıyor. Doktor dokunmadım bile diyor neden bağırıyorsun. Ama kızın rahim duvarı darmış ondan çok acııyormuş. Bende bir sorun olmadığı için ağrı duymadım ama çok korktum.
Hatta başka bit arkadaş benden tavsiye istedi. Bende sakin korkma dedim hiç acımıyor dedim ama kızın iki tüpü de kapalı çıktı ve kız az daha ölecektim dedi. O yüzden bu tarz şeyler bünye ile alakalı.
Tatlı canını sıkma hiçminnoşunun sesini duyduğun am bitecek bence. Ben kendimi öyle teselli ediyorum kelin ilacı olsa başına sürermiş. Buralarda takılayım da yazılan yorumları takip edeyim.
Bana da dua edin de sağlıkla normal doğurayım. Bende öyle doğum yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?