- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
Benim arkadaşımda belden uyulmalı oldu çok rahat geçirdiHayırlı olsun louder
Sezaryene girene kadar türlü türlü korkular ve felaket senaryoları yazmakta üstüme yoktubiz ne dersek diyelim sen yine de düşüneceksin. çünkü bana da söylemişlerdi. Ameliyathaneye gidince hepsi gidecek kafandan emin olabilirsin ben belden uyusmali sezaryen oldum ikisinde de. Gayet güzel geçiyor. Başında bekleyecek o hemşire tüm stresini alıyor. Umarım çok güzel bir doğum yaşarsın. Sezaryenin bence en zor kısmı ameliyattan sonra ayağa kalkilan o an. O da birkaç saniye zaten. Ayağa kalktıktan sonra bitiyor. Bol bol odada yürüyüş ile kısa sürede iyileşme başlıyor. Doğumdan sonra bu muymus diyeceksin emin ol :))
Evet ilk doğumum, normal doğum istemedim doktorum da sezaryende karar kıldıİlk doğumunuz mu normal doğum şansı yok mu
Ne güzel bir yorum çok teşekkür ederimHayırlı olsun louder
Sezaryene girene kadar türlü türlü korkular ve felaket senaryoları yazmakta üstüme yoktubiz ne dersek diyelim sen yine de düşüneceksin. çünkü bana da söylemişlerdi. Ameliyathaneye gidince hepsi gidecek kafandan emin olabilirsin ben belden uyusmali sezaryen oldum ikisinde de. Gayet güzel geçiyor. Başında bekleyecek o hemşire tüm stresini alıyor. Umarım çok güzel bir doğum yaşarsın. Sezaryenin bence en zor kısmı ameliyattan sonra ayağa kalkilan o an. O da birkaç saniye zaten. Ayağa kalktıktan sonra bitiyor. Bol bol odada yürüyüş ile kısa sürede iyileşme başlıyor. Doğumdan sonra bu muymus diyeceksin emin ol :))
Duruma göre belki ben de genel anestezi olabilirmişim, öylesi mi daha iyi hiç bilmiyorum. Bazı hikayeler var ya genel anestezide aslında uyuşmayabiliyormuş hasta, her acıyı yaşıyormuş ama konuşamıyormuş, uyanamıyormuş falan. Neler geliyor aklıma nelerÇok teşekkür ederim
Ben de öyle diyordum unutulup gidiyor sonraNe güzel bir yorum çok teşekkür ederimİkinciyi de olduğunuza göre cidden kolay geçiyor demek ki, bana yeniden asla hamile kalmam gibi geliyor şu an
6 ay once sezaryen oldum. Biraz korku oluyor evet ama o anda olabileceginiz en iyi yerdesiniz. Yaninizda hem anestezi hem de kadin dogum doktoru var. Herhangi bir sorunda hemen mudahale edebilirler. Zaten anestezi alacaginiz icin hicbirsey anlamadan bebegi kucaginizda bulacaksiniz. ☺Merhaba arkadaşlar, umarım sizler ve sevdikleriniz iyisinizdir.
Şımarıkça olduğunu düşünmekle beraber, ameliyat fikrinden korkuyorum. Haftaya bugün sezaryen olacağım. Rahmimin dışarı çıkarılıp kesilmesi ve sonra çatır çutur dikilmesi fikri tüylerimi ürpertiyor. Öncesinde kesilen katmanlardan bahsetmiyorum bile. Videolar izleyip kendime eziyet ediyorum. Pozitif sezaryen hikayeleriniz var mı kısaca? Bu pembe totoluluktan nasıl kurtulabilirim? Zor ve sürekli diken üstünde olduğum bir hamilelik geçirdim, bugünleri gördüğüme şükretmem lazım. Ama böyle de bir korkum yok değil, sizle paylaşmak ve destek almak istedim.
Şimdiden teşekkür ederim, sevgiler...
Niye öyle videolar izliyorsunuz ki ...iki kere sezeryan oldum hicbirsey hissetmedim ..ikincisinde hele aynı gün kalktım ayağa ..çok rahatlık gercekten..Merhaba arkadaşlar, umarım sizler ve sevdikleriniz iyisinizdir.
Şımarıkça olduğunu düşünmekle beraber, ameliyat fikrinden korkuyorum. Haftaya bugün sezaryen olacağım. Rahmimin dışarı çıkarılıp kesilmesi ve sonra çatır çutur dikilmesi fikri tüylerimi ürpertiyor. Öncesinde kesilen katmanlardan bahsetmiyorum bile. Videolar izleyip kendime eziyet ediyorum. Pozitif sezaryen hikayeleriniz var mı kısaca? Bu pembe totoluluktan nasıl kurtulabilirim? Zor ve sürekli diken üstünde olduğum bir hamilelik geçirdim, bugünleri gördüğüme şükretmem lazım. Ama böyle de bir korkum yok değil, sizle paylaşmak ve destek almak istedim.
Sezeryani öcü gibi görmeyin lütfen ben kendim isteyerek sezeryan oldum normal doğum da yapabilirdim ama saatlerce sancı çekip sonra sezeryana dönen tanıdıklarım olduğu için sezeryan bana daha cazip geldi doktorum da sağolsun beni hiç zorlamadi sen nasıl istersen dedi çok şükür spinal anestezimi oldum 15 dakika sonra bebek çıktı öpüştük koklastik odaya aldılar sonra ağrı kesici geçmeye başladı hafiften ağrılarım başladı bol bol cafein vee bol bol yürüyerek mis gibi geçti bitti eve geldim yattım uyudum akşama kendi islerimi yapmaya başladım şükür ilacı bol bol yürümek sezeryaninMerhaba arkadaşlar, umarım sizler ve sevdikleriniz iyisinizdir.
Yaşadığım zorluklar atlattığım badirelerden sonra bu aşamaya gelmiş olmak bile mucize gibi geliyor Lale abla, o yüzden şımarıklık gibi geliyorAyrıca niye şımarıklık olsun ki?
Bilmediğimiz bir operasyon.
Bir de can var içinde.
Kolay mı bu psikoloji?
Çok haklısın arkadaşım ama bak herkes ne güzel hikayeler anlatıyor.
Senin de keyifli geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?