Doğum nasıl olsun diye sormamış. Doktoru Sezeryan önermiş demek ki sorgulamak bize düşmez.Canım benim öncelikle hayırlı olsun. Ama sezeryan düşünme bence. Her normal doğumda vajinada dikiş olmuyor bunu unutma öyle çıkarıp dikme olayı de herkeste yok normal doğum yaptım. İkinci sezaryenle oldu . Çok zor geçti ikinci. Şu an hamile kalaam normal doğum düşünürüm o derece iyi normal doğum korkma lütfen. Sezaryen doğum çocuk için de çok iyi değil emin ol. Zararları var . Umarım normal olur. Hep musmutlu sağlıklı olun
Bu soylediginizin endiseli bi hamileye ne faydasi var suan? Sizin sezaryeniniz zor gecti diye herkesinki zor gececek kurali mi var? Gercekten bazi insanlari anlamak cok zorCanım benim öncelikle hayırlı olsun. Ama sezeryan düşünme bence. Her normal doğumda vajinada dikiş olmuyor bunu unutma öyle çıkarıp dikme olayı de herkeste yok normal doğum yaptım. İkinci sezaryenle oldu . Çok zor geçti ikinci. Şu an hamile kalaam normal doğum düşünürüm o derece iyi normal doğum korkma lütfen. Sezaryen doğum çocuk için de çok iyi değil emin ol. Zararları var . Umarım normal olur. Hep musmutlu sağlıklı olun
2 defa sezeryan oldum hiçte video izlemedim video izlemek en büyük hatamızMerhaba arkadaşlar, umarım sizler ve sevdikleriniz iyisinizdir.
Şımarıkça olduğunu düşünmekle beraber, ameliyat fikrinden korkuyorum. Haftaya bugün sezaryen olacağım. Rahmimin dışarı çıkarılıp kesilmesi ve sonra çatır çutur dikilmesi fikri tüylerimi ürpertiyor. Öncesinde kesilen katmanlardan bahsetmiyorum bile. Videolar izleyip kendime eziyet ediyorum. Pozitif sezaryen hikayeleriniz var mı kısaca? Bu pembe totoluluktan nasıl kurtulabilirim? Zor ve sürekli diken üstünde olduğum bir hamilelik geçirdim, bugünleri gördüğüme şükretmem lazım. Ama böyle de bir korkum yok değil, sizle paylaşmak ve destek almak istedim.
Şimdiden teşekkür ederim, sevgiler...
Sorguluyormuyum size göre?Doğum nasıl olsun diye sormamış. Doktoru Sezeryan önermiş demek ki sorgulamak bize düşmez.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ancak doktorumla sezaryen kararlaştırdık, umarım sizinki gibi zor geçmezCanım benim öncelikle hayırlı olsun. Ama sezeryan düşünme bence. Her normal doğumda vajinada dikiş olmuyor bunu unutma öyle çıkarıp dikme olayı de herkeste yok normal doğum yaptım. İkinci sezaryenle oldu . Çok zor geçti ikinci. Şu an hamile kalaam normal doğum düşünürüm o derece iyi normal doğum korkma lütfen. Sezaryen doğum çocuk için de çok iyi değil emin ol. Zararları var . Umarım normal olur. Hep musmutlu sağlıklı olun
İki seçenek arasında kaldığı için bunu soruyor diye düşündüğüm için yazdım ben . Normal doğum düşünüyor olabilir fikri ile yani. Zira konuda doktor sezeryanla dedi diye birşey yoktu.Bu soylediginizin endiseli bi hamileye ne faydasi var suan? Sizin sezaryeniniz zor gecti diye herkesinki zor gececek kurali mi var? Gercekten bazi insanlari anlamak cok zor
Yine de Sezeryan olacak insana Sezeryan daha zor diyemezsiniz size bunu sormamış.Sorguluyormuyum size göre?
Sadece korkuyorum yazdığı için sezeryanla doğumu kendisi istiyor diye düşünüp yazdım.
sizde kendimi gördüm. 2020 yılında aynı duygular içindeydim emin olun şımarıklık değil ama videolerı izlemeyin. internette yazanları da prk okumayınMerhaba arkadaşlar, umarım sizler ve sevdikleriniz iyisinizdir.
Şımarıkça olduğunu düşünmekle beraber, ameliyat fikrinden korkuyorum. Haftaya bugün sezaryen olacağım. Rahmimin dışarı çıkarılıp kesilmesi ve sonra çatır çutur dikilmesi fikri tüylerimi ürpertiyor. Öncesinde kesilen katmanlardan bahsetmiyorum bile. Videolar izleyip kendime eziyet ediyorum. Pozitif sezaryen hikayeleriniz var mı kısaca? Bu pembe totoluluktan nasıl kurtulabilirim? Zor ve sürekli diken üstünde olduğum bir hamilelik geçirdim, bugünleri gördüğüme şükretmem lazım. Ama böyle de bir korkum yok değil, sizle paylaşmak ve destek almak istedim.
Bir hafta sonra ameliyatım olduğunu yazmıştım aslında, normal doğum daha da korkutucu geliyor açıkçası. Umarım iyi olurİki seçenek arasında kaldığı için bunu soruyor diye düşündüğüm için yazdım ben . Normal doğum düşünüyor olabilir fikri ile yani. Zira konuda doktor sezeryanla dedi diye birşey yoktu.
Bazı insanlari anlamak zorunda hissetmeyin.
Canım benim doktorun bunu uygun gördüğünü bilmiyordum. Ben seçenek olarak sorduğunu sandım o yüzden ikisi arasında ki farki söyledim. İnşallah çok kolay geçer tedirgin etmek istemedim yanlış anlama lütfen. Duam seninleGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ancak doktorumla sezaryen kararlaştırdık, umarım sizinki gibi zor geçmez
Ameliyat esnasında çekiştirmeyi falan hissediyorsunuz değil mi, yani genel anestezi gibi olmuyor sanırımBelden asagi uyusturma ile sezeryan oldum .öyle zor degildi . Ameliyat hemen kesildi alimdi ciktik yukari dr hastane hizmet iyiydi. aci esiginizle alakali. Evde de yardımcı olmasi lazim 1 hafta 10 gun kalkarken sorun oluyor cocuk kalkma vs yemek bunlarda . 2 yil gecti arada yalnis kalkarsam usutursem agriyor haberiniz ola.
Iki secenek arasinda kalsa oyle yazardi. Haftaya sezaryenim var diye belirtmis. Hangisi olsun diye sormamis. Korkusunu belirtmis. Savunmaniz bile cok garip. Insanlarin endiseli anlarinda kulaklarina vesvese fisildamayin rica edicem.İki seçenek arasında kaldığı için bunu soruyor diye düşündüğüm için yazdım ben . Normal doğum düşünüyor olabilir fikri ile yani. Zira konuda doktor sezeryanla dedi diye birşey yoktu.
Bazı insanlari anlamak zorunda hissetmeyin.
kırıcı oluyorsunuz . Ben konu sahibine açıklama yaptım yanlış anladım sadece. SağolunYine de Sezeryan olacak insana Sezeryan daha zor diyemezsiniz size bunu sormamış.
Doğumuna bir hafta olan stresli bi insana daha çok stres yaratamazsınzı.
Ayrıca ben de vajinal doğum olup fotosuna kadar yırtılan yada illa vajinal isteyip çocuğun kolu omzu çıkan insanlar biliyorum.
Ama kalkıp bunu vajinal doğum isteyen birine yazmam.
Size ne çünkü kadın onu sormamış
Ben de Sezeryan oldum. Çok da keyifliydi. Yine olsa yine yaparım.
Hissedersin de acı kesinlikle yokAmeliyat esnasında çekiştirmeyi falan hissediyorsunuz değil mi, yani genel anestezi gibi olmuyor sanırım
Hayırlı olsun louderMerhaba arkadaşlar, umarım sizler ve sevdikleriniz iyisinizdir.
İlk doğumunuz mu normal doğum şansı yok muMerhaba arkadaşlar, umarım sizler ve sevdikleriniz iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?