- 23 Mart 2010
- 2.968
- 31
- Konu Sahibi ipektuncer
işte gerçek dostlar böyle zamanlarda ortaya çıkıyr..ki onlar senin en yakınların!
gerçekten hepsi zamanında işini gördürmüş gördürmüş şimdi tek yardımı esirgiyrlar..
böyle insan yabancı olsa ne olmasa ne ipek ablacım ..
bide tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumu var..o kadına ve babana herşeyin farkında olduğunu anlatmamışsın bile..kırıldığını,kızdığını bilmeleri gerek..
ama ne yaparlarsa yapsınlar;
sen çok iyi niyetli birisisin..belki bu yüzden kazandıkların kaybettiklerinden daha fazla..
belki paranı kaybettin..ama insanların gerçek yüzünü anladın..eşini kazandın..iki tane masum yavrunu kazandın..
gerçek bi aile kazandın yani...
allah onlarla mutlu etsin seni..
Evet, canım, haberleri bile yok, çok haklısın.
Birgün olsun karşılarına geçip suçlamadım, hakkımı aramadım.
Buna rağmen babamın çenesi susmadı, sağda solda atıp tutmaya devam etti hep.
2 evladıyla bir gün olsun gurur duymadı. Ki yüzünü kızartacak birşey asla yapmadığımız gibi, bir baba için övünç kaynağıdır en başta ablam.
Bende hata var, çok var hem de.
Mesela o bahsettiğim kadın varya, çok hakkım var benim onda gerçekten. Tesadüf birgün aradığında kızım hastaydı ve ben bu sebepten işe gidemiyordum. Ben istemeden kendisi atladı, "ben zaten işe hergün gitmiyorum, kızına ben bakayım, sen git işine" dedi. Tamam dedim, ertesi sabah bekliyorum, giyindim hazırlandım.
Arıyor "kusura bakma ya, çalıştığım yere senin durumu anlattım da "aman o mühendismiş meğer baksın başının çaresine" dediler, izin alamadım" dedi..
Yahu madem izin almana bağlıydı, ne diye bana söz verdin, senden bişey isteyen mi vardı?
Ve bu kadının kızı nişanlandı, eşime dedim ki "gidelim de hediye alalım". "İpek kendine gel Allasen" dedi de uyandım. Yoksa saf saf unutup, hediye alıp gidecektim.
Akıllı olmalıyım canım, 2 çocuk annesiyim artık. Sağlam ve akıllı olmalıyım.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, çok daha iyisi, güzeli senin olsun tatlım.