bir şeyi düzenli yapamama hali, theta healing vb. popüler yöntemlerin faydası?

Allahımm ne kadar da bensiniz Ben saydığınız sebeplerden daha çok ilkiyim. Aşırı rahatına düşkünlük.. Diğeri daha az olarak bende mevcut. Bazen kendime 1 saat veriyorum ve o 1 saatte bir veya birkaç işi bitirmeye çalışıyorum işe yarıyor. Yada sabahtanbugün sadece cam sileceğim diyorum, evin süpürülmeye ihtiyacı varsa bile süpürmüyorum. Bir sonra ki gün süpürüyorum. Konunuzun yarısını okuyup yorum yazdım şimdi devamını okuyacağım =)

Reactions: Gif
Sanki kendimi okuyomuşum gibi olduu bu kadar mi ayni olur aliskanliklar anksiyete dahilben de uykumu düzene soksam%50 başarı elde ettim demektir çünkü zamanı kaliteli kullanamıyorum,bi de bende takıntı var ellerimi cok yikiyorum hep kontrollüyüm her konuda böyle olmak istemiyorum,ne zaman yazdiginiza bile bakmadan yazmak geldi içimden ama bilmiyorum görür müsünüz....demir eksikliği ....kabullenmesem de her konuda mükemmeliyetçi olmak cok yipratti beni değismeyi cok istiyorum ...size saglikli mutlu bir ömür diliyorum sevdiklerinizle

Çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama bende öyleydim işteyken sorun yok ama eve geldiğimde hep yatıyım dinleneyim isterdim, ev işi bile yapmak çok zor gelirdi. Birkaç gündür egzersiz yapmaya başladım o 3 4günde bile yaptığım 10 15dklık egzersiz o kadar çok etki etti ki şimdi daha dinç hissediyorum ve enerjim var. Başka zaman erteleyeceğim şeyleri üşenmeden yapmaya başladım hemde çok kısa sürede etki etti tavsiye ederim

Kızlar merhaba, bugün üye oldum.Yazınızı görünce yazmak istedim.Ben Thetahealing Uygulayıcısıyım.Ayrıca Jaas ve Numeroloji alanında da eğiitm aldım .Bu teknikleri kullanarak danışanlarımın bilinçaltlarında(atalardan ,çoçukluktan ,kollektiften ve ruhsal yapımızdan gelen duygu ,düşünce vb.) onlara hizmet etmeyen blokajların çözülmesini ve yerine olumlularının konulması şeklinde çalışmalar yapıyorum.
Yani şöyle açıklıyım bu teknikler artık sıkça kullanılıyor. Çünkü kişinin hayatına pozitif olarak devam etmesini sağlıyor.
Para,bolluk-bereket,ruh eşi,iş,kariyer,sınav,başarı,öz saygı,özdeğer,hastalık motivasyon,stresi yenme....gibi birçok konuda harika sonuçlar veriyor.Düşünürseniz yardımcı olabilirim.

mükemmelliyetçilik 2 başlıdır. Birincisi gerçek mükemmelliyetcilerdir ki kendilerine eziyet ederek o işi bin defa da olsa tekrar tekrar yapıp sonuca ulaştırır. İkincisi de -ki siz bu gruptansınız- ataletine ve blokajına bilinçaltından bir kılıf bulmak için mükemmelliyetçiyim der. Aslında aksiyon almak istemiyordur bu bir bahanedir. Destek alabilirseniz iyi olur.

Merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…