• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şey yoktur değil mi?

mevzey

Çalış ,sev ,sevil
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.822
908
688
Kocaeli
Günaydın hanımlar doğru yerdeyim sanırım benim için dert 3. Çocuğumu temmuzda doğurdum eşim tüpleri mi bağlatmama izin vermedi araştırmis benim için zararlı olabileceğine kanaat getirdi benide ikna edince ameliyatta yaptırmadik bağlama işlemini.
Ben belli bir süre sonra Spral ile korunacaktim o süre zarfında eşim korunacakti yanlız prezervatif almaya utanıyor ne zamandır kaç kere markete eczaneye gitti kız varmış alamamış :( benle alışveriş yaparken ben alicaktim onada izin vermedi yine utandı şimdi geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz (afedersiniz) hep işimize yaradı dikkatli çünkü ama ben 3. Ayda adet oldum ayin dokuzunda 4. Ay yani bu ayın dokuzunda bekliyordum gelmedi birsey var mıdır ?süt veriyorum etkin şekilde birsey olmaz değil mi?
Dip not :ilk çocuğum aşılama 2. Ve 3. Kendiliğinden 3. 4. Deneme sonralarinda oldu pcos hastasıyım ha deyince olmuyor bebeğim ama korkuyorum.
Ne olur ters yapmayın canım çok sıkkın patlayacak gibiyim:(

Günaydın hanımlar doğru yerdeyim sanırım benim için dert 3. Çocuğumu temmuzda doğurdum eşim tüpleri mi bağlatmama izin vermedi araştırmis benim için zararlı olabileceğine kanaat getirdi benide ikna edince ameliyatta yaptırmadik bağlama işlemini.
Ben belli bir süre sonra Spral ile korunacaktim o süre zarfında eşim korunacakti yanlız prezervatif almaya utanıyor ne zamandır kaç kere markete eczaneye gitti kız varmış alamamış :KK43: benle alışveriş yaparken ben alicaktim onada izin vermedi yine utandı şimdi geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz (afedersiniz) hep işimize yaradı dikkatli çünkü ama ben 3. Ayda adet oldum ayin dokuzunda 4. Ay yani bu ayın dokuzunda bekliyordum gelmedi birsey var mıdır ?süt veriyorum etkin şekilde birsey olmaz değil mi?
Dip not :ilk çocuğum aşılama 2. Ve 3. Kendiliğinden 3. 4. Deneme sonralarinda oldu pcos hastasıyım ha deyince olmuyor bebeğim ama korkuyorum.
Ne olur ters yapmayın canım çok sıkkın patlayacak gibiyim:KK43:
Olmamıştır umarım, hayırlısı olsun! Utangaç adam bir çözüm bulsun bu işe:)))

Ben belli bir süre sonra Spral ile korunacaktim o süre zarfında eşim korunacakti yanlız prezervatif almaya utanıyor ne zamandır kaç kere markete eczaneye gitti kız varmış alamamış :KK43: benle alışveriş yaparken ben alicaktim onada izin vermedi yine utandı şimdi geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz (afedersiniz) hep işimize yaradı dikkatli çünkü ama ben 3. Ayda adet oldum ayin dokuzunda 4. Ay yani bu ayın dokuzunda bekliyordum gelmedi birsey var mıdır ?süt veriyorum etkin şekilde birsey olmaz değil mi?
henüz fazla bir gecikme olmamış sanırım 2 gün filan.
o kadar düzensizlikler olur doğum sonrası.
ama yöntemi değiştirin olmaz öyle çok riskli:))
ama gecikme süresi uzarsa test yapacaksın mecbur.
emzirmek engel değil gebeliğe.
buna güvenme sakın:))
sen sağlık ocağından alabilirsin bu arada.
ücretsiz veriyorlar isteyen hanımlara.

Prezervatifi eczaneden ya da internetten alabilirsiniz, internetten alinca hem uzun uzun inceleyip secme sansiniz oluyor hem de cogu sitede marketlerdekinden ucuza satiliyor. toplu alin tekrar tekrar alma derdi yasamayin.
Adet gecikmesi icin de test yapin hemen.

Internetten sipariş edin prezervatifi. Kapalı kutuda geliyor. Kargocu bile anlamaz içinde ne olduğunu. Bir de ilk adetinde neden taktırmadın spirali?

geri çekme bi doğum kontrol yöntemi değil ki, utanacak ne var ki prezavatif almakta, o kadar utanıyorsanız her zaman gittiğiniz küçük marketler yerşne 3 m migroslardan alın, kimse umursamaz, neden umursasın ki zaten

3 çocuk sahibi koskoca insanlar prezervatif almaya utanıyor ya... hayır bi de geri çekilme ile korunuyoruz demişsin. iddia ediyorum hamileliklerin 3te biri geri çekilme ile oluyodur. allah analı babalı büyütsün. 4. çocuğunuz hayırlı olsun şimdiden.

geri çekilmek nedir yahu oyle bır korunma yontemı yok eşiniz haltetmış kendınız alın o olmadan alışverişe gitmiomusunuz??? hıç olmadı sağlık ocagından ısyteyın bı bebek daha gelırse şaşırmam ... ıgne olun?? sut versenızde olabılıosunuz...

henüz fazla bir gecikme olmamış sanırım 2 gün filan.
o kadar düzensizlikler olur doğum sonrası.
ama yöntemi değiştirin olmaz öyle çok riskli:))
ama gecikme süresi uzarsa test yapacaksın mecbur.
emzirmek engel değil gebeliğe.
buna güvenme sakın:))
sen sağlık ocağından alabilirsin bu arada.
ücretsiz veriyorlar isteyen hanımlara.
Sağlık ocağı iyi fikir net güvenilir diyorsunuz en iyisi ona sormadan almak yada yanıma yaklastirmamak

Prezervatifi eczaneden ya da internetten alabilirsiniz, internetten alinca hem uzun uzun inceleyip secme sansiniz oluyor hem de cogu sitede marketlerdekinden ucuza satiliyor. toplu alin tekrar tekrar alma derdi yasamayin.
Adet gecikmesi icin de test yapin hemen.
Olmusmudur diyorsunuz ya :( geri çekilme yöntemine çok eleştiri gelicegini biliyordum ama hep böyle korunduk nadir prezervatif

Spiral taktirmak icin ne bekliyorsunuz ki.. Hemen takiyolar. Adet donemi beklemene de gerek yok.

Spiralle hamile kalan da çok fazla keske tüpleri bağlatsaydiniz.
Prezervatif bende hep tahriş yapti denemedigim çeşidi kalmadi sanirim.
Sonra bi ay geri çekildi eşim ama tam çekilememiş hamile kaldim :anneadayı:

Back