bir şey hissetmiyorum

Yıllardır masturbasyon yapıyor olduğunuzdan reele alışmanız zaman alır. Bu da bu işin cilvesi masturbasyonu bilmeyen zevkin ne olduğunu bilmediğinden zevknalamıyor, masturbasyon yapan da uyum sağlayana kadar zevk alamıyor.
Dokunuşlara odaklanıp kendinizi kaptırmanız lazım, olayı dışarıdan seyrediyormuş duygusundan ve sorgulamalardan uzaklaşmaya çalışın, ana odaklanmaya çalışın ve aktif olun, üstr geçip masturbasyon esnasında yaptıklarınızı eşinizin bedenini kullanarak yapmaya çalışın, aktivite sırasında siz de kendinizi uyarın, aktif olmaya çalılın ve aktif olduğunuz sırada kendinizi uyaracak hareketler yapın, bedeniniz tanıdığınıza göre onu heyecanlandıranın ne olduğu konusunda da fikriniz vardır, kegel egzersizi yapın, burada kegel egzersizi ve cinsellik diye bir konu var, içinde epeyce tiyo birikti onu ve g spot konusunu okuyun. Ben de ilk aylar beklediğim zevke ulaşamıyordum ama zamanla oturdu. Hoşlandığınız şeyleri keşfedip eşinizi yönlendirmeye çalışın, karşılıklı konuşmak hızlı yol almayı sağlıyor.

Ciddi bir tacize uğramışsınız bunu yapanın da çocuk olması bu gerçeği değiştirmez, belki o da bunları uğradığı tacizlerden öğrenmişti. İsterseniz terapi deneyin, bunların sizi çok etkilediği de açık.

Eşinizin boşaldığını hissetmezsiniz, sadece penisteki kasılmaları hissedersiniz, sıvı hissetmezsiniz.
Sizin sorununuza gelince. Belki çok özel bir soru, burada cevap vermeyebilirsiniz ama bu çok önemli bir ayrıntıdır: Masturbasyon yapıyor musunuz? Masturbasyon yapıyor ve zevk alıyorsanız, hatta masturbasyon ile orgazm olabiliyorsanız hiç bir sorununuz yok. Eşle ilişkide zevk almaya başlamanız zaman alır, bu bir alışma sürecidir ve normaldir. Başka ayrıntılar da önemli, eşinizin yaklaşımı, ön sevişme süreniz vs. Bu arada size tavsiyem rol yapmayın. Rol yaparsanız eşiniz her daim herşeyin yolunda olduğunu zannedecek, zevk almanız için neler yapması gerektiğini, ve sizi nasıl mutlu edeceğini asla bilmeyecek. Sürekli hiç zevk almıyorum diyerek onun da cesaretini kırmamak lazım ama dürüst olun. Az da hoşunuza giden şeyleri söyleyin. İsteklerinizi de söyleyin. Aranızda açık bir iletişim olmalı bu konuda.

Teşekkürler. Mastürbasyon bekarken yapıyordum orgazm da oluyordum evlendikten sonra hiç istemedi canım yapmadım

Bunlar işte hep eski insanların çirkin yetiştirme tarzından oğlum pipine kurban derken kızım bacağını ört ayıp dediler. O pipiye kurban olunanda o pipinin neye yarayacağını anlamak için aklı ermeyerek yine aklı ermeyen yakındaki küçüğünde denedi. Bende çok sizin gibi olaylarla karşılaştım kuzenim ben 8 yaşındaydım pipisini göstermişti bak neyim var diye oda 12 falandı. İşte bu yüzden bu durumdayız taciz tecavüz olayları hep ataerkil yetişme tarzından kaynaklı..

Yapıyor musunuz bilmiyorum ama eşinin sana dokunmasını sağla mesela kadınlar en çok göğüs uçlarından zevk alır eşini sen yönet zaten gerisi gelir diye düşünüyorum yazardım ama burdan söyleyemiyorum

Aynı durum bende de var cozdunuz mu

Bazen hormonlardan dolayı olabiliyor bi kan tahlili verin kadın doktorunuzdan belki bi değerin düşükdür.

Eşim yapıyor ama yapması pek hoşuma gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…