bir şey hissetmiyorum

gulu_gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
292
326
Merhaba arkadaşlar. yaklaşık 7 aylık evliyim, durumumu anlatmak istiyorum, açıkçası normal bir durum yaşamadığımı düşünüyorum. sizlerden yorum, yönlendirme istiyorum, belki de doktora gitmeliyim. eşimle evlenmeden önce ufak tefek yakınlaşmalarımız oldu ve deli gibi onu istiyordum, ki hep istekli bir kadındım ya da öyle sanıyorum. evlendik birlikte olamadık ve bunu hiç beklemiyordum, çok zorlandım, acıdan başka bir şey hissetmedim. sıklıkla denedik, bir süre sonra kendiliğinden aşama aşama 1.5 ay sonunda tam oldu diyebilirim. İlişkiden zerre kadar bir zevk almıyorum, aylarca yapmasak hiç de istemem, eşim bugün ilişki istemez inşallah diye geçiriyorum hep içimden, yaptığımızda da birleşme bir an önce bitsin istiyorum içimde hiçbir şey hissetmediğim halde acı duyuyorum, eşimin boşalmasını hissetmem gerekiyor mu bilmiyorum hiç hissetmedim, ben zaten hiç orgazm olmadım evlendiğimden beri. eşim zevk alıyor musun diyor evet diyorum , rol yapıyorum, hatta bazen ilişkiyi ben başlatıyorum belki bu sefer zevk alırım diye. çok garip bir şey anlatamıyorum. açıkçası bu durumdan rahatsızlık da duymuyorum, ben niye bir şey hissetmiyorum, bu duyguyu yaşamam lazım modunda da değilim. oysa evlenmeden önce hep yıllarca bu duyguyu yaşamak isteyen cinsellik hayal eden bir insandım. şu an sadece eşimi mutlu etmek için yapıyorum. sadece bu kısım beni rahatsız ediyor onu mutlu etmek için ilişkiye girmek kendimi kötü hissettiriyor. bu arada eşimle bir problemimiz yok, mutluyuz, ilişki konusunda beni zorladığı falan da yok hatta ilk başta da kendini üzme sıkma olur elbet diyor rahatlatıyordu.

Son düzenleme:
Burada buna benzer çok fazla konu açıldı. Hissettiğiniz şey son derece normal. Kadınlar erkekler gibi değil, hemen adapte olamıyorlar. İlişki sayısı arttıkça alışacaksiniz şu an acı hissetmeniz de, hiçbir şey hissetmemeniz de çok normal. Önceki ilişkileriniz hep hayal kırıklığı olduğu için, bir sonrakiler için de aynı tedirginlikle başlıyorsunuz. Daha bilinçaltınizda yine zevk alamiycam diye kodluyorsunuz aslında.

Şunun gibi düşünün, ilk kez tadını hiç bilmediğiniz bir yemek yapıyorsunuz ama baharatini ya da tuzunu fazla koymuşsunuz ve haliyle tadını beğenmemissiniz. O yemeği yemeyi bir daha caniniz ister mi? Ama zamanla tarifi öğrenip çok guzelini yaparsanız tekrar tekrar yemek isteyebilirsiniz. Umarım anlatabilmisimdir.

küçük bir ilçede yaşıyoruz. özel bir psikiyatrist var ona mı gitmeliyim bilemiyorum, ilk başta ilişkiye giremeyince jinekoloğa gitmiştim.Vajinaya baktı, yapısal hiçbir bozukluk yok, zar esnek rahatlıkla olur, 1 ay deneyin olmazsa tekrar gel tedavi gerekebilir demişti. gerçekleştiği için bir daha gitmedim o doktora. daha sonra geçen hafta başka jinekoloğa bebek düşündüğümüz için genel muayeneye gittim. alttan muayene etti, regli günümde. vajinama ilk defa alet dokundu ve çok rahatsız oldum acıdı, doktor kendini çok kasıyorsun dedi. lütfen bana yorum yapabilir misiniz? yaşadığım şeyi yaşayan var mı? bu vajinismus mu?

teşekkür ederim, eğer durum buysa o zaman sıkıntı yok zevk alacağım günü bekleyebilirim :)

1 buçuk yıl oldu evleneli hala öyle aman aman bi zevk almıyorum evet hoş oluyor ama acı duydugumda oluyor pozisyondan pozisyona değişiklik gösteriyor

1 buçuk yıl oldu evleneli hala öyle aman aman bi zevk almıyorum evet hoş oluyor ama acı duydugumda oluyor pozisyondan pozisyona değişiklik gösteriyor
teşekkür ederim yorum için. Bekarken mastürbasyon yapıyordum ve çok zevk alıyordum, evlendikten sonra yapmadım, yapmak gibi istek de hiç duymadım. cinsellik bu muymuş aman olmasa da olurmuş moduna geçtim evlenince.

Bak sen de ilk defa bir alet dokundu diyorsun. Ben de şuan alttan muayeneye gitsem aşırı gerilir ve kendimi kasarım. Bu çok doğal vajinismus olduğunu sanmıyorum. Bir de çok zevk almalıyım düşüncesine odaklanma bence. O zaman bitsin gidelim modu oluşuyor. Alkol kullanıyorsan ilişkiden önce hafif alabilirsin. Alışma süreçlerin bence vajinan dar olabilir, ekstra acı kuruluk vs yaşıyor olabilirsin.

4.Ön sevişmeyi uzatmayı deneyin. Kesinlikle yakınlaşarak ve dokunarak işe başlayın.
3.eşinizi tahrik ettiğinizi hissettiğinizde kendinize güven doppingi yapın ve mutlu olun.
5.bitse de gitsek modundan çıkın.
2.aynaya geçin ve kendinizi seksi hissedecek kıyafetler deneyin.
1.c vitamini ve bol ceviz bal tüketin.
6.kendinizi serbest bırakın hemen organlar birleşmesin. Birbirine sakin sakin sürtünsün sıcaklığı sizi cezbetmeli.
7. Toplumumuz gereği cinsellik anlamında bastırıldık bu sebeple cinsellikle ilgili makalelere tü kaka demeyi bir türlü bırakamıyoruz. Bol bol pozisyon araştırmaları yapın. Kendinizi keşfetin. Mesela banyoda kendi organınıza ayıp muamelesi yapmayın ona dokunun biraz okşayın bakın bakalım hangi kısıma dokunduğunuzda içiniz gıdıklanıyor.
8. rol yapmak yerine boşalamadığınızı belirtin ki sizi keşfe çıkmasına izin verin.
Şıkları sıraya dizemedim ama mutlaka deneyin bakın görün geceler daha hızlı geçecek. Gençlik ve beden bir daha geri gelmeyecek. Bedenimize ihtiyar muamelesi yapmak haksızlık olur.

Kegel egzersizlerı onerırım, bıde kuruluk varsa kayganlık ıcın bebeyağı, ultrason jeli onerebılırım. Kayganlastiricilar kuruyup yapıs yapıs olabiliyor. Zevk olayı da yapa yapa oluyor dıyorlar hemen bısey bekleme dıyen cok oldu . Acı varsa eger kendınızı rahat bırakın gevseyın ızın verin vajına cok esnek aslında.

Yapa yapa kaç yıl??

Teşekkürler önerileri dikkate alacağım. ön sevişme baya uzun aslında, ama birleşme anında eşim hemen tatmin olsun ve bitsin istiyorum, oysa eşim devam etmek istiyor. Dediğiniz gibi cinsellikle ilgili çok bastırıldık bilinç altıma yerleşmiştir muhakkak. en acısı da çocukken cinsel istismara uğradım belki bu da etkilidir bilemiyorum.

Vajinismus olsanız, hadi bir şekilde ilişki yaşadınız diyelim, ama alttan muayene olamazdınız kesinlikle. Muayene sırasında her kadın bir miktar tedirgin olur, kimse laylaylom yatmaz o çatala, merak etmeyin :) 2 sene vajinismus ile mücadele eden ve sonra yenen biri olarak söylüyorum. Zevk konusuna gelince, farklı pozisyonlar denemelisiniz, G noktasını keşfetmelisiniz. Cinsellik tamamen keşif meselesi bence. Son olarak da Hem eşiniz hem de siz gün içinde 3 kere 10ar dakika kegel egzersizleri yaparak zevk ve süreyi artırabilirsiniz.

Öyle düşünme bu seferki istismar değil sevdiğin adamla teninin birleşmesi, harika bir duygu. Allah bunu sana yaşatanı bin beter etsin inşallah. Çocukken aklım ermezdi ama düşününce hafızamı yoklayınca Bende tacize uğramışım ergen erkekler tarafından. kimi popomu ellerdi kimi tenime dokunurdu ama benim suçum değildi ki onların pis zihniyetiydi. O yüzden kendimi suçlayarak bedenime küserek yaşamak istemiyorum. Kendinle barışık ol.

Taciz istismar nedir nasıl yapılır bilmiyorduk oyun sandığımız şeylerdi bunlar. büyüyünce lise cağında anladık bu kavramları. Komşumuzun kızı benden 4 yaş büyüktü, ilkokuldaydım, beni evlerine götürürdü yatırır üstüme oturur hareket ederdi ileri geri, bisküvi falan verirdi sonra da. bir kere de ünlüler nasıl öpüşüyor göstereyim mi dedi beni dudağımdan uzun uzun öptü. Aslında o da çocuktu ama beni defalarca istismar etti. Kuzenlerle oyun oynuyorduk battaniyeden çadır yapmak çok hoşumuza giderdi, halamın oğlu bizden baya büyüktü battaniyenin altında diğer çocuklar yoktu galiba. iç çamaşırını çıkarıp üstüme uzandı saniyelik bir şeydi. Bunlar hayal meyal hatırladığım şeyler, daha neler vardır kim bilir. anneme kızıyorum içten içe niye yanında tutmamış diye ele avuca sığmaz başı boş bir çocuktum işte. Benim çocuğum yok ama inşallah olur sizler çocuklarınızı gözünüzün önünden ayırmayın, yakınlarımızdan geliyor taciz, istismar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…