- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.407
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Yani izne gelmişsiniz bütün gün yatmanızda sorun yok bence , tatildesiniz sonuçta , siz kilo verme sürecinde olduğunuz için belki makarna yemek istemeniz batmıştır hani kilo vermek için verdiğiniz emek boşa gitmesin diye düşünüyorlardır klasik anne baba aslında sizin iyiliğiniz için böyle yapıyorlar , bende tek yaşıyordum pandemi olunca eve döndüm alışmak zor gerçekten aile evineMerhaba arkadaslar. Ben iki bucuk senedir yurtdisinda calisiyorum. Ailemi (annem, babam, kardesim) tam bir senedir gormemistim. 32 yasindayim. Aslinda aramiz cok iyidir, iyi anlasiriz. Cok da ozlemisim. Annem de babam da tatli insanlar. En son bir sene once gormustum kendilerini ve korona sebebiyle ucagim birkac kere iptal oldu, ancak gelebildim, iznimi kullanacagim. Bir ay burda kalacagim.
Ama nedense bazen kucucuk seylerden dolayi sinirlerim bozuluyor ve normalde boyle bir insan olmadigim halde ruh hastasi gibi davraniyorum.
Pazar gunu geldim ve korona onlemi olarak o gunden beri evdeyim. Regl donemim. Herhalde bu yuzden de biraz sinirlerim bozuk. Daha ucuncu gun dolmadan hem annemle hem babamla kavga ettim. Yani bana yaptiklari pek bir sey de yok ama. Sonrasinda da cok uzuluyorum.
Acaba aranizda bu sekilde bir sey yasayan var mi? Sevdigi ozledigi ailesiyle icine seytan gitmis gibi, bir anda ergenlige donmus gibi sebepsiz kavga cikaran? Neden bunu yapiyoruz?
Yanlış anlamayın da yazdiklarinizdan tatlı, işyerinde kimseyi kirmayan , kötü söz söylemeyen hatta onlar bir şey dese bile cevap vermeyen biri gibi duruyorsunuz. Hatta öyle bir şeyler dediğinize de hatırlıyor gibiyim-emin değilim- eğer durum buysa en çok değer vermeniz gereken yılda bir kere gördüğünüz ailenize bu tavır neden ben de anlamadım. Böyle tavırlar sergileyenler var tabii ama 14-20 arası 32 değil.
Ben de şehir dışındayım. Onlar gelince normalim ama kendi evime gidince sinirim bozuluyor. Geri döneceğimi bildiğim içindir belki de diyorum.
Çok üzüldüm anne babanız için.icim parlandi
Biraz güldüreyim sizi. Aileyle yaşamak bedava gözüküyor ama bedelini mental sağlığınız ile ödüyorsunuzBöyle birşey okumuştum sosyal medyada tabi bu işin şakası. Ailenizde de hata var sizde de öyle. Onlar büyüdüğünüzü kabullenememiş siz onların yaşlandıklarını. Ama yinede büyüklük sizde kalsın alttan alın.Ölümlü dünya Allah korusun herkesin ailesini. Daha nazik konusmaya calısın kırıldığınızı söyleyin. Günlerinizi beraber keyifle geçirmeye çalışın. Eski fotoğraflara, videolara bakın. Olur arada böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?