Bulgaristan’da hem Bulgar romanı var dil olarak Bulgarca konuşan ve hristiyan olan hem Türk romanı var Türkçe konuşan ve müslüman olan ki bunlar bile kendi içlerinde ayrılır bazılarına baktığın zaman yaşam tarzından olsun görüntüden olsun bu roman dersin bazıları söylemese hiç anlamazsın çok çeşitleri var onlarda kendi aralarında bazı isimlere ayrılıyorYurtdısında yaşıyorum burada inanılmaz Yugoslav romanı, Bulgar romanı var. Ve herkes illallah ediyor. Öyleler siz düşünün. Oglumun kreşinde 2bulgar romanı kardeş var. Halleri içler acısı. Cocukları devlet almak üzere...
Bak yasin kac bilmiyorum ama diger uyenn dedigi gibi seven insan kacalim demez, aksina aileni ikna edecegiz sen beni birakma der...benm ailemde karsi cikti ben de dedim merak etmeyin sizin sozunuzj cignemiycem olmaz derseniz olmaz en azindan taniyin dedim yihe hayir dediler bekledik yapacak birsey yoktu sonuda ikna oldular...sizde sabredeceksinz bekleyeceksinz hem bu arada sevgiljnzn sevgisinden sabrindan sizi ne kadar sevdignden emin olursunz, kacmak kilay olan seven insan sevdigini bekler, mutlulugunu beklerYani insanlar başkalarının kaderını belırlememelı bence. Aile tabıkı önemlı cok onemlı ama ben dedım gelın beraber gogus gerelım herkese karsı bırakın ben mutlu olayım... Örnek aşk örnekle anlatılır mı ki bilemedim. Benim için kimin ne diyecegı onemlı degıl mesela. İnanıyorum kalbının ıyılıgıne.
Kaçıpta prensesler gibi yaşayan el üstünde tutulan 25 yıldır kocası tarafından aşkla bakılan tek kadın annemKacarsan cok pişman olursun
Burada okudugum kadarıyla kacıpta mutlu olan, kacıpta ailesi eskisi gibi olan, kacıpta kactıgı kişinin kızın ailesini yok saydıgı icin kıza her türlü baskı ve hatta siddet uygulamayan yok gibi
Kaçma pişman olursun
İnsan olarak herkes eşit o kısım ayrı. Ancak romanların yaşam tarzı kültürleri biraz değişik. Arkadaş olarak ok ama eş olarak uyuşamayabilirisniz
Her kaçan böyle olucak diye bir şey yok kaçıp mutlu olan ailesiyle yine eskisi gibi olan baskı yok bu kişilik örneği her insan aynı değil sonuçta çevremde çok var ve mutlular ..Kacarsan cok pişman olursun
Burada okudugum kadarıyla kacıpta mutlu olan, kacıpta ailesi eskisi gibi olan, kacıpta kactıgı kişinin kızın ailesini yok saydıgı icin kıza her türlü baskı ve hatta siddet uygulamayan yok gibi
Annen çok şanslı. Bizim sülalede kaçarak evlenenlerden çocuğu olan bir Allah'ın kulu yok. Büyük beddua almışız.Kaçıpta prensesler gibi yaşayan el üstünde tutulan 25 yıldır kocası tarafından aşkla bakılan tek kadın annemdiğerleri hiç mutlu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?