- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.567
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçmayı destekliyorsunuz yaniHer kaçan böyle olucak diye bir şey yok kaçıp mutlu olan ailesiyle yine eskisi gibi olan baskı yok bu kişilik örneği her insan aynı değil sonuçta çevremde çok var ve mutlular ..
Dikkatli okursanız anlarsınız ben kaç demiyorum farklı şekilde algi yapıyorsunuz sadece sizin yorumunuza cevap verdim tabikide kaçmak güzel bisey değil aileyi üzmek hiç bir insan evladının isticegi bisey değil ...Kaçmayı destekliyorsunuz yani
Senelerce bizleri büyüten ana babanın rızasını almadan, gönüllerini hoş etmeden, bir erkek uğruna aileyi hiçe saymayı hoş görüyorsunuz anladıgım kadarıyla
Cok istisnalar tabiki kaideyi bozmaz ancak genel itibariyle mutsuz cok cok fazla
Burda soruyu soran arkadasa yazdıgınız yorum gayet destek verici şekildeydi haberiniz olsunDikkatli okursanız anlarsınız ben kaç demiyorum farklı şekilde algi yapıyorsunuz sadece sizin yorumunuza cevap verdim tabikide kaçmak güzel bisey değil aileyi üzmek hiç bir insan evladının isticegi bisey değil ...
Lütfen kaçmayı deneme.. inan bir evlilik yaşayacaksan oda sorunsuz olmalı.. o kırmızı kuşağınla baban çıkartmalı... Bunun uktesini bilmediğin için kolay geliyor. Ve üzme aileni üzersen Allah o mutluluğu zaten nasip etmiyorMerhabalar ben uzunca bir süredir biriyle birlikteyim. Ailemle tanıştırdım ailesini. Ve roman olduklarını duyan ailem şiddetle karşı çıktı. Kesinlikle karşılar beni eger gidersem asla affetmeyeceklerini söylediler. Ben sevgilimin ailesinin iyi insanlar olduğunu biliyorum. Genel bir önyargı var halkımızda malesef ve bunu aşmak çok zor anlatmak çok zor. Ben anlatmayı denedım herkesin insan olduğunu insanın içinde de iyi kötülerin olduğunu bunun ırkla bir ilgisi olmadığını... sevgilimin çalışıp ekmeğini kazanan herkes gibi bir hayat süren biri olduğunu. Modern bir şekilde yaşadığını ornegin düğünümün aslında kimseden farkı olmayacagını vs. vs. Ama asla anlamazlar beni vermezler insanlara benim kızım benım aılem onun hayatı sızı ılgılendırmez dıyemezler.
Ona kıyamıyorum. Seven bırakmaz diyor. karşımda beni ailemle her turlu barıştıracagına soz veren bırı var sımdı ben kaçsam gıtsem sizce beni affederler mi? Yaşadıgım hayatı sevgılımın tarzını uslubunu hayatını gordukce kendımızı anlatabılır mıyız yanıldıklarını dusunebılırler mı?
sızlerı sıkmadan cook kısa anlatmaya çalıştım. lütfen yardımcı olun fikirlere ihtiyacım var.
Algi yapmaya devam edin ...Burda soruyu soran arkadasa yazdıgınız yorum gayet destek verici şekildeydi haberiniz olsun