Lady cim tekrar dan hayırlı olsun işin...Kısa zamanda alışıverirsin.Ben sendeki cevheri gördüm...O işte mükemmel gider evde ...
Geliyorum gidiyorum hareketlenmedik bir türlü.Chnetıq can olmaz ama oynamıyozzzzz...Seninki tatilse bizimki neydi yafff?
Döne bebegim dön çaresiz bacın:))
evi ot götürüyorrr abeee...gezme yeter gayrı...
Elifcinom yaşıyor musun...Sende işbaşı yaptın dimi?
Sevdaaa--pandaa-defnemel siz nerdesiniz yahu?
ve gizli takipçiler,,yeni eklenenler...
ses verin ...
psikom bir kaç zamandır yoktum evde kv kp ve kaynım vardı.. Kv yi evde birakıp 5 günlüğüne fransaya gittim ben gelmedin gitmişler bende daha dün gece geldim sağolsun kv temizlik yapmış gitmeden ama 2 gün içinde eşim evi mahvetmiş bile yani şuan evi b.. K götürüyor diyebilirim nasıl toparlicam nerden başlicam bilemedim birde eşim 2 hafta izinli evde olacak:) çok iyi organize olmam lazım iş yaptıkca yazacam burası bana hem güç veriyor hemde organize olmamı sağliyor
Ehehehe h tembelim yahu...uykum düzene girmedi hala sabah ayıldım kızı beyi yolladım cuppa hyatak...sersem sepelegim yeni dikildim ayaga...kızlara bir ceee diyeyim dedim:))
sevdaaaaaam h günaydınnn naptın bu gün:))
kelebek arkadaşım ve mutlukız arkadasım merhaba,,,hoşgeldiniz...
Elifcinommm kaçağım:)chentıqcanım:)laydlıne cım:)) dönüş ne zaman yaaa:))
güzel bir gün olsun ...
kızlar bugün rapor yazıcak bişey yapamadım hastane ile uğraşmaktan sadece odaları topladım, çamaşır katladım ,muftağı topladım, yemek yaptım , zaten akşam oldu görüşürüz bbbyyyyy
Teşekkürler canım. Zaten çalışıyordum da doğum iznine ayrılmıştım. Sonra raporlarla felan uzattım izni. En sonunda el mahkum başlamak zorunda kaldım işe. Yeni evin hayırlı olsun canım. Çok mutlu oldum senin adına. İnşallah darısı olmayanların başına. Bizde düşünüyoruz ama hayırlısı bakalım ne zaman kısmet olacak.günaydınlar hayırlı sabahlar uğrayamadım epeydir herkes iyidir inşallah
ladyciğim hayırlı olsun işin canım
canlar ev alma çabası içerisindeydik allaha şükür cuma günü tapumuzu aldık 1 aya kadar nasipse taşınacağız
şuan ev toplama aşamasındayım fikirleriniz varsa yardımcı olurmusunuz canlar lütfen
Hoş geldin canım aramıza. Şu aralar hepimiz tembel tenekeyiz. En azından ben öyleyimSırf size destek olmak için foruma üye oldum. yoksa aylardır okuyordum bu forumu :)
bende çalışıyorum. o yüzden bu işlerin hepsini haftasonu yapıyorum hızlandırılmış şekilde ve hiç oturmadan :)
hepinize kolay gelsin.
Sanırım bebiş için gittin hastaneye? İlk bebeğin mi? Cinsiyeti belli oldu mu? Ay ne çok soru sordumkızlar bugün rapor yazıcak bişey yapamadım hastane ile uğraşmaktan sadece odaları topladım, çamaşır katladım ,muftağı topladım, yemek yaptım , zaten akşam oldu görüşürüz bbbyyyyy
bugünlük raporum
tuvalet banyo domestosla temizlendi
2 makine çamaşır yıkandı kurutuldu katlandı yerleştirildi:)))) tabii ütülencekler yığın haline getirildi
ev süpürülüp silindi
mutfak toparlandı zaten dün mutfak dolaplarını silmiştim
2 küçük yolluk yıkandı 1 halıda ıslatıldı yıkanmayı bekliyo :))))
kolay gele bacılar
sevdaam nedir senin bu halı yolluk yıkama sevdan?
daha yaz ortası yıkadın ya bacım?
sıkıldıkça yıkıyosun tüy kalmıycak...
nolu benimkileri de yuuuyyy:))
tabii evde halı bulursan :))
koca ev 1 tane 6 m-lik bir de 3,5 metrelik pelüş var ortada,1,5 metre kare yolluk var birde
digerlerini kaldırdım..banyo paspasını eklersen şu an 4 parça:))9
ohh ne rahat...süpür,sil,,,4 kol çengiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?