Bir parça huzur dilediğim..

Eşiniz ve çoçuklarınızla mutluysanız çok şeye sahipsiniz demektir. Bunu sakın gözardı etmeyin ve bunun için çokça şükür edin..
Bu mutlulugunuzun bozulmasına siz izin vermeyin.
Dıştan kaynaklanan faktörlerin mevcut huzurunuzu bozmasına izin vermeyin.

Unutmayın, ancak siz izin verirseniz sizi üzebilirler. Buna izin vermeyin. Aklınıza bunları takmayın. Yararlı şeylerle meşgul olun. Hayat konusunda size destek verecek kitaplar okuyabilirsiniz.

eşin haklı canım iç kafaya takmana neden yok bence söylediklerine kafayı takacağın kişiler önemli insanlar olsun hem eşinde iyiyi kötüyü anlamış sen huzurlu mutlu olki onlar daha çok çatlasın.

katiliyorum isin birde bu boyutu var hersey apacik ortadayken ailem de ailem diye tutturup insani cileden cikaran esler de var okuduk bu sitede bunlari en azindan sizinle olmasi inanin buyuk avantaj asil zor olan oylesi olurdu rabbim esirgesin ben hayirlisiyla sona geldiginizi sikintilarinizin son bulacagini seziyorum sabredin kendinizi bu denli uzmeyin ruh sagliginiz cok onemli esinizle birbirinize destek olun uzerinden zaman gectiginde bir tebessumle yad edersiniz bu gunleri fakat ruhunuzda kalici tesirler biraktirmayin sukredin sabredin allaha siginin baska caremiz var mi?

Kitap okumayı zaten çok seviyorum belki beni antidepresanlardan da kurtaran kitaplarımdır..
Çok yoğun okudum bi ara kafamı hep onlara vermiştir.
teşekkürler desteğiniz için..

Rabbime binlerce şükür cefa çekmeden sefa sürülmez lafına çok inanıyorum..
Ben mutluluğu hak ettim izin vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar..
Kaynanam kimsenin yanına sığamadıkça daha çok saldırcak bize bunuda biliyorum..
Çünki çocuklarıyla ara ara da köyde kalıyo..
Normalde hiç bir bayram asla köyde durmazdı ben buraya taşındığımdan beri her bayram köyde duruyomuş
mesela eylülde köyden dönerdi şuan hala köydeymiş..
Kimsenin onu istemediğini biliyo çünki geçimsiz biri.
Bunu o istedi ben değil..

Hastalıklı insanlara benziyor bunlar Yerinde olsam eşime söyler Faceini kapattırırdım, ve görüştürmezdim bunlarla.

Hastalıklı insanlara benziyor bunlar Yerinde olsam eşime söyler Faceini kapattırırdım, ve görüştürmezdim bunlarla.

Eşim çok sık görüşmüyo bellki..
Çünki yazışmalarda sitemler var eşime..
Aramıyorsun, telefona bakmıyosun, işte ulaşamıyoruz sana gibisinden bşiler yazmışlar..
eşimde görmemişimdir felan gidiyp geçiştirmiş yazılarında.
Üver abisi yeni hayatımda mutluluklar felan yazmış.
eski-yeni sanki uzaya felan gitmişizde ordan yazşıyoruz orda yeni bi hayat kurduk hep bi ima işte..
Hayat aynı hayat ve devam ediyo sadece bazı insanlarla (ben görüşmüyorum) az görüşüyoruzdur hepsi bu..
Eşim facesini kapatmaz genelde oyun poker oynamak için ve sadece akşamları 2-3 saat kullanıyo..
İnternete girmeyede vakti yok ki
Sbah 7 de gidiyo akşam 23 gibi geliyo adam..

Son düzenleme:

şimdi ben ne desem boş.aslında farkında değilsin sanırım ama eşinin senin tarafında olması büyük nimet. eğer öyle olmasa çok daha beter durumda olurdun. şükret haline. ve bir site var aslında (ismini yazmam yasak mı diğilmi o yüzden yazamıyorum) ama netten araştır müziği yazayım başkalarının düşüncelerini önemsememe. inş bunu yazmamda yasak değildir. ben bunları dinledim dinleyeli kendimi daha iyi hissediyordum. düğün telaşını bile bu sayede çok rahat atlattım.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…