Çok zor şeyler yaşamışsınız tam olarak olmasa da birçoğunu atlatmışken dış etkenlerin sizi bu kadar etkilemesine izin vermeyin
Ne bileyim
Madem eşinizde sizinle aynı görüşte
O adama aynı yolla eşinizin faceinden direk cevap atsaydınız
' Herkes kendi ailesine baksın, bizim geçmiş sıkıntılarımızda yanımızda olmayan biz mutluyken gelip çomak sokamaz.. Siz bize karışacak en son insan bile olamazsınız ' tarzında..
Ve hiç te kafanıza takmayın onlar kim oluyoki , köyden bi abiymiş peh..
Bende buna kızıyorum işte..
Beni hiç tanımayan hayatında 1 defa görmüş.. Eşimlede çocukken görüştüğü(üvey abisiylede aman aman görüşmüyolar zaten anneler arasındaki hüsumetten kopmuşlar) sırf görümcelerim veya eşimin annesinin anlatımıyla bizi yargılayan insanlar..
ne hadlerine..
cevap atmayı düşündüm aslında! ama kendimi frenledim
cevap yazsam işte karısının sözü geçiyo almış eline vs gibi daha bi eşimin üzerine gidip moralini bozmlarından çekindim..
eşim dün gece geç geldi çalışması gerekiyodu..
sabahda hiç konuşmadık çünki canım sıkkındı o laf attı ben cevap vermedim..
mevzusuda hiç açılmadı..
Bilmiyorum içim buruk..
Ben kimseyi kimseden ayırmadım..
İnsanlara göre kesin şöyle yargılıyorlar..
Eşini seçti annesini attı!
Eşi için annesinden vazgeçti!
Eşini annesine tercih etti!
Bu izlenimi verdirmeye çalışıyo kaynanam kesin..(acındırmayı pek sever)
Bakın oğlum karısı için benden vazgeçti görün diyip salıyo işte milleti ayıplasınlar vs diye..
Benim düşüncem bu yönde..
Ama eşimlede hiç kimseylede konuşmak istemiyorum..
İçime ata ata şiştim
canim arkadasim kendini bos yere uzuyorsun sonucta esin onlara hak vermis veya seninle onlarin agzindan konusuyor degil adam kendini odaklamis borcunu odemeye evden ise isten eve evladi sen vs olmasi gereken hayati yasiyor dahasi size demis buna mi uzuluyorsun diye bence de hiiic uzulmeyin kayinvalide elbette bos durmayacak kimbilir daha neler neler karistiracak gelecek kulaginiza tek tek dayanikli olun dogru yolun cilesi cok olur siz dogru yoldasiniz allah yardimciniz olsun akrabalara gelince onlar sizin borc harc sikinti zamaninizda yardim ettiler mi ki su durumda fikir veriyorlar esinize bu resmen fesatliktan baska birsey degil siz yapilacak en dogru seyi yapmissiniz durumunuz daha da iyiye gidecektir allah yardimciniz olsun
Umarım doğru yoldayımdır
Tam noktasına vurgu yaptınız
eşim 2008 senes aralık ayında boyunfıtığından ameliyat oldu.
1 Allah'ın kulu çıkarıp 3 bin lira vermedi..
5 tane kardeşi var hatta biri almanyada durumuda çok iyi vermediler.
ben bileziklerimi bozdurdum eşim ameliyat oldu ve 4 ay hiç çalışamadı biz o bileziklerin parasını yedik.. 3 kuruşlarını görmediğimiz gibi dükkana o ara onlar baktığından içeri girmişler bir sürü zarar borçç..
Bunları o eşime laf sokanlar bilmiyo.
Bunları anlatsınlar ya!
susuyorum,yutuyorum,ağlıyorum..
Kendime yapıyorum