Bir para meselesi daha

Ekran görüntüsünü paylaştım bakabilirsiniz o_O
Sizdede yaziyo Screenshot_20190315-022222.jpg

Kalmayın. Bakamayacağı çocuğu yapmayacaktı sana sormadılar yaparken bakarkende sen bakmak zorunda değilsin. Hayatta herkes çabalamalı görümcenizde lüksünden ödün versin part time çalışıp harçlığı çıkarsın. Çocuklarınızın rıskını harcatmayın. Yarın öbür gün evlenince kocasının cebinde var olsa bile çocuklarınıza bi çikolata almayacaktır.
Herkesin kendi ailesi,bakmakla yukumlu olduklari var. Gecim zor. Asalak gibi yasamaya alismis insanlarla baginizi koparmadiginiz muddetce kapidan olmasa bacadan misali,her yolu denerler.Insanin anne ve babasinin bunu yapmasi cok aci,ya karisi da yapsaydi? Beyler net tavir koyacaklar,kacak guresip hanimlarini olaya karismak zorunda birakmayacaklar,insallah.

Para hırsı olan insana ne yapsan ne desen boş. Ölümlü dünyayı bukadar ciddiye almak çok saçma. Büyüklerimiz toparlayan olmalı. Kardeşler arası bile kırılmalar uzaklaşmalar ayrımcılık giriyor. Gözleri doysun herkesin ne diyim başka.

Görümceye ne oluyor erkekler ödeyecekmiş parayı bir de. o da ödesin o zman işine gelince miras miras benim de hakkım var diye dolanır o evden pay almak için ama. muhattap olmayın borcumuz var bizim de deyin geçin diyebilecek yapıdasınız sanıyorum. kolay gelsin valla zor iş açgözlü aile

Görümceye ne oluyor erkekler ödeyecekmiş parayı bir de. o da ödesin o zman işine gelince miras miras benim de hakkım var diye dolanır o evden pay almak için ama. muhattap olmayın borcumuz var bizim de deyin geçin diyebilecek yapıdasınız sanıyorum. kolay gelsin valla zor iş açgözlü aile
Çok teşekkür ederim. Başta kördüm ama maymun gözünü açtı misali lafı gelince yapıştırıyorum zaten abisine borcumuzu ödüyoruz gerçekten borcumuz var bildikleri halde yüzsüz gibi konuşuyorlar benim düğünden sonra bileziklerim vardı ona güveniyorlar ama biz onu benim aileme borç olarak verdik geri kalanıda sağlık için harcadım haberleri yok. O yüzden idare etmeye çalışıyorum param yok demeden

Çok teşekkür ederim. Başta kördüm ama maymun gözünü açtı misali lafı gelince yapıştırıyorum zaten abisine borcumuzu ödüyoruz gerçekten borcumuz var bildikleri halde yüzsüz gibi konuşuyorlar benim düğünden sonra bileziklerim vardı ona güveniyorlar ama biz onu benim aileme borç olarak verdik geri kalanıda sağlık için harcadım haberleri yok. O yüzden idare etmeye çalışıyorum param yok demeden
onu da hiç anlamıyorum o kadar gözlerine batacaksa bilezikler zamanında takmasalarmış başkalarının düğününe altın gelecek geri dönecek bize diye. nerede kafası basmayan cahil aile var yeni evlenmiş iki insanın eline geçen iki kuruşta gözleri kalıveriyor herhalde. çok korkuyorum sırf böyle saçmalıklar yüzünden evlenmekten ilişkiyi resmiyete dökmekten.

onu da hiç anlamıyorum o kadar gözlerine batacaksa bilezikler zamanında takmasalarmış başkalarının düğününe altın gelecek geri dönecek bize diye. nerede kafası basmayan cahil aile var yeni evlenmiş iki insanın eline geçen iki kuruşta gözleri kalıveriyor herhalde. çok korkuyorum sırf böyle saçmalıklar yüzünden evlenmekten ilişkiyi resmiyete dökmekten.
Aynı yaştayız seninle ben evleneli 1.5 sene oldu pişmanım keşke 28 30 da evlenseydim diyorum bunlar ve eşimin sıkıntıları yüzünden. Evlilik zaten hiç güzel bişey değil kv görümcelerle savaşarak yaşlanıyor insan

Back