Bir para meselesi daha

Aynn böyle devam et çok iyi yapiyosun eli ayağı tutan insanların duygu sömürüsü yapip sizi sömürmelerine izin verme kim olursa olsun
Kesinlikle öyle. Para bizim paramız millete dert oluyor. Ki öyle çok bi parada değil. Ama onlara göre trilyon kazanıyoruz diye koparmaya çalışıyorlar

Görümcenin üvey evlat mı Niye Sadece erkekler ödesin demiş o kadar lafın arasında bir tek ona takıldım bnde çok Bilmesinler

Dimi bende zaten ona takıldım esasen ortaklı eve sadece niye erkekler? Herkes kendince pay çıkarıyor.
Oldu ki ödeyeceğin tuttu mecbur kaldın diyelim görümcelerim de öderse öderim ödemeyen de hak sahibi olamaz diyeceksin Bu kadar basit hangi devirde yaşıyoruz Yahu Kızı erkeği mi kalmış bu işlerin En iyisi hiç bulaşmamak en güzelini yapmışsınız

Zaten daha önceden de imar barışı sorunu oldu dedimki kızlar da verecekse para bizde veririz yoksa yok dedim neyseki başvurulmadı :)

Nickinizin yanında anne yazıyor bende bir anneyim ama benden yazmıyor nasıl yaptınız ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…