Bir para meselesi daha

Aynen öyle kp kalsa evinin imar barışını da bize ödetecekti. Aklıma geldikçe soğuyorum artık ya.
Bizde oyleyiz ya para mi lazim hooopp hemen bize duyururlar emekli olacak biz verdik araba sigortasi biz veririz vs vs ama.ben calismiyorum benim her istedigimde oluyor calisan kendisi umrumda degil.o yuzden gitsin versin

Bizde oyleyiz ya para mi lazim hooopp hemen bize duyururlar emekli olacak biz verdik araba sigortasi biz veririz vs vs ama.ben calismiyorum benim her istedigimde oluyor calisan kendisi umrumda degil.o yuzden gitsin versin
Çocuklarına banka gözü ile bakan ailelerden nefret ediyorum. İsteğim benimde çoğu zaman alınıyor ama yinede biriktirmek varken neden onlara yedireyim olmasa amenna

Kv ile kp artık biz onları okuttuk onlar bize baksın bakmak zorunda kafasını yaşıyorlar. Haklılar tabiki bakıcaz.
Burdan sonrasini okumadim. Oyle birsey yok. Ben cocugumu dunyaya getirdiysem ona en iyi sekilde bakmak zorundayim. Ona sormadim, ben kendim anne olmak istedim ve yaptim. Ben ona baktim diye o da yaslaninca bana bakmak zorunda degil. Hastalik olur, yardimci olur o ayri.

Devamını okusaydınız zaten aynı fikirde olduğumuzu anlardınız.

Yok aksi bişey söylediniz demedim yani sizinle ayni fikirdeyim demek istedim. Beklenti için menfaat için çocuk doğuruyorlar. Sonra gelinler kötü oluyor.
Siz kotu olun bosverin. Sonucta o para da sizin cocuklarinizin rizki. Su an cocugunuz yoksa bile sizin hakkiniz. Hastalik vs. Olmadigi surece herkesin butcesi ayridir. Herkes ayagini yorganina gore uzatmak zorundadir. Cocugunun gonlunden kopar, hediye eder, vermek ister kendisine kalmis tabi.

Kesinlikle öyle zaten harçlığını eksik etmiyo annesinin. Bende karışmıyorum ama böyle gereksiz şeyler için ağız eğmelerine şaşırıyorum. Dediğiniz gibi kötü ben olayım ama rızkımız cebimizde kalsın

Eşinize münasip bir dille ailesinin yanında "Ben artık para ile uğraşmıyorum,maaşı alınca eşime veriyorum ondan günlük harçlık aliyorum"demesini söyleyin. Sizden istemeye zaten cesaret edemezler

Yuh diyorum seninki bir beden büyüklermiş ben olsam kocamı ikna eder evi değiştirir bir de inat olsun diye kendi ustume yaptırırım basil olsa her türlü ikiye bölünüyor ama güzelce yerlerini bildirirsin

Bu ara benim de kafamı bozan konuya benzer bir konu hep eşime bize yüklenilmesi valla haklısın

Bir bitmediler .Yemin ederim.Vermeyin para mara.Görümcenize ne oluo hem.Gayet net anlatmışınız.Ama anlayacak kapasiteleri varmı işte o var.

Yuh diyorum seninki bir beden büyüklermiş ben olsam kocamı ikna eder evi değiştirir bir de inat olsun diye kendi ustume yaptırırım basil olsa her türlü ikiye bölünüyor ama güzelce yerlerini bildirirsin
Eşim bazen şaçmalasa da yinede bu konularda benim yanımda bekarlığında kadar saf değil çok şükür. Zaten ikna ettim sayılır evde bi kaç sene oturup para biriktirip borçsuz yeni bir yer alıcaz onunda parasını eline sayıcaz haydi yallahhh :)))

Yuh, bir de gelme demişler. Sanki çok meraklıydınız. Neyse ki ağızlarının payını vermişsiniz, benim bile buradan içimin yağları eridi.
Sonra da dedimki ben evimin anahtarını vermek istemem ne öyle otel gibi diyerekten onların hepsini işaret ettim bozuldular kısacası benim evime ben varken girebilirsiniz dedim :))) şimdi iyice erir yağlarınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…