• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Pandanın Zayıflama Günlüğü 🐼

EsEs1308

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
7
9
1
27
Merhaba, benimle aynı dertten muzdarip yoldaşlarım 😊 23 yaşındayım 10 yaşından beri kilolarımla başım dertte yapmadığım diyet denemediğim zayıflama ürünü kalmadı. 19 yaşındayken haşimato hastası olduğumu öğrendim. Glutensiz beslenme hastalığımda kilit nokta glutensiz beslendiğimde sadece zayıflayabiliyorum. Her türden diyeti denediğim için kilo vermem daha da zorlaştı. Pandemi döneminde verdiğim kiloları geri alarak 110 kiloya cıktım zirve kilom 113 en son 73 kiloya kadar indim. Ama kiloyu korumak vermekten daha zor gibiydi. Şuan için hedefim aldığım kiloları vermek ve pandemiden önceki sporuma devam etmek. Söylemesi kolay ama yapması çok zor gerçekten başarısız geçen diyet süreçlerimi tecrübe kabul ederek yoluma yorgun savaşçı olarak devam edeceğim. Bu süreçte desteklerinizi bekliyorum ❤️

Konu başlığı çok hoşuma gitti onun için geldim aralıklı oruç yapmak istersen topiğimiz var bekleriz bu motivasyonunu sakın kaybetme bir kere yapmışsın yine yapabilirsin 🌸

Günümün özeti;
☑️ 3 litre su tüketmek 💦
☑️ 18:6 aralıklı oruç ⏰
☑️ Glutensiz beslenme 🥗
☑️ 30 dk eliptik bisiklet 🚴🏻

İlk gün normalde halsizlik olurdu. Halsizlik hissetmedim. Kendimi çok iyi hissediyorum diğer günlerde bugün gibi geçer inşallah 🤲😊
Bir yıl sonra “İYİKİ” demek istiyorum. Yolum uzun ama benimde pes etmek lügatımda yok çok şükür 😉

Günümün özeti;
☑ 3 litre su tüketmek 💦
☑ 18:6 aralıklı oruç ⏰
☑ Glutensiz beslenme 🥗
☑ 30 dk eliptik bisiklet 🚴🏻

bugün sabah kahvaltısında simit ile imtihan edildim. Her zamanki gibi diyetlerimin sabotaj kraliçesi annem uyandığımda ellerinde sıcak simitlerle gel bak hadi kahvaltı hazırlayalım dedi. Tabi simitleri yemediğimi görünce ısrarlarına başladı azıcık yesen bişey olmaz bütün sabotajlarına rağmen yemedim. 🙅🏻‍♀️ Kendimle gurur duyuyorum içimden aferin kız sana bile dedim 😂 bu arada simit çok severim ama benim sağlığımdan daha değerli değil 💙

Merhaba, benimle aynı dertten muzdarip yoldaşlarım 😊 23 yaşındayım 10 yaşından beri kilolarımla başım dertte yapmadığım diyet denemediğim zayıflama ürünü kalmadı. 19 yaşındayken haşimato hastası olduğumu öğrendim. Glutensiz beslenme hastalığımda kilit nokta glutensiz beslendiğimde sadece zayıflayabiliyorum. Her türden diyeti denediğim için kilo vermem daha da zorlaştı. Pandemi döneminde verdiğim kiloları geri alarak 110 kiloya cıktım zirve kilom 113 en son 73 kiloya kadar indim. Ama kiloyu korumak vermekten daha zor gibiydi. Şuan için hedefim aldığım kiloları vermek ve pandemiden önceki sporuma devam etmek. Söylemesi kolay ama yapması çok zor gerçekten başarısız geçen diyet süreçlerimi tecrübe kabul ederek yoluma yorgun savaşçı olarak devam edeceğim. Bu süreçte desteklerinizi bekliyorum ❤

Sana kesinlikle bu ürünü tavsiye ediyorum aktarlarda eczanede ve instagramda yeni satılmaya başlayan bir ürün ben ve çevremdekiler kullanıyoruz çok memnunuz çevremde birisi 6 yılın sonunda çocuğu oldu bu çay sayesinde bu yorumu gören herkese öneririm 👍👍

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana kesinlikle bu ürünü tavsiye ediyorum aktarlarda eczanede ve instagramda yeni satılmaya başlayan bir ürün ben ve çevremdekiler kullanıyoruz çok memnunuz çevremde birisi 6 yılın sonunda çocuğu oldu bu çay sayesinde bu yorumu gören herkese öneririm 👍👍
Hangi ürünü??

Back