- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.935
- 298
- Konu Sahibi 35pisipisi
-
ben gencim bilmem ne diyince sinirlenip daha cok laf soyluyor . Sen konusma sen ne bilirsin sen sus isime burnunu sokma virvir etme sen karisma sen nerden anlarsin bee gibi cumlelerle eziyor beni . Yani bunlar devede pire daha
Bagiriyorum kiziyorum sonra bana cirkefsin sen beni rezil ediyorsun heryerde diyor kendimi savunuyorum ben savundukca o eziyor .. kac kere kavga ettik kac kere . Bir gun iyi birgun kotuyuz .bağır çağır üste çık ya senin ağzın dilin yok mu? adam seni aşağılayınca sen napıyosun?
Konustum konusmazmiyim birbirimizi yiyoruz kedi kopek gibiTamam işte yaşı kafaya takmış durumda. Sende düzgün konuş de bu ne böyle saygısızlık. Ne kadar laçka bir iş.
Konustum konusmazmiyim birbirimizi yiyoruz kedi kopek gibi
Bagirip cagirip kiziyorum daha nasil ses cikartiyimki yoruldum vallaÇok sessiz kalıyorsun sanki o yüzden böyle yapıyor
Çok üzüldüm. Bunları duya duya bir süre sonra siz de acaba demeye başlayacaksınız. Onu geçtim, beyinsiz kocanız çocuğun yanında da bu şekilde devam ederse o çocuk sizi nasıl görecek hiç düşündünüz mü?ben gencim bilmem ne diyince sinirlenip daha cok laf soyluyor . Sen konusma sen ne bilirsin sen sus isime burnunu sokma virvir etme sen karisma sen nerden anlarsin bee gibi cumlelerle eziyor beni . Yani bunlar devede pire daha
Zaten cocugun yaninda yapacagi en ufak seye taamulum yok kesin kesin bitiririm bu iliskiyi hersey guzel olsun istiyorum fakat beceremiyorumÇok üzüldüm. Bunları duya duya bir süre sonra siz de acaba demeye başlayacaksınız. Onu geçtim, beyinsiz kocanız çocuğun yanında da bu şekilde devam ederse o çocuk sizi nasıl görecek hiç düşündünüz mü?
Ki daha da beteri var diyorsunuz... Acil bir çözüm bulunmalı.
Boyleydi ama bu kadar abartmiyordu . 1sene birlikyeydikYaş farkından gelen bir büyüklük mü taslıyor.
O zman hamile bir kadının ne kadar hassas olacağını da düşünmesi gerekmiyor mu?
Evlenmeden önce ne kadar birlikteydiniz? yine böyle miydi?
Eşiniz değişmez ya böyle kabul edeceksiniz ya da yolları ayıracaksınız. Sesinizi çıkarın diyeceğim onda da kavga çıkar daha büyük şeyler olur diye diyemiyorum.
Bebek sihirli değnek değil ki bir şeyleri değiştirsin.
Allah kolaylık versin.
babalik duygusu sinirlerni alir belki diye dusunmustum
Elbette güzel bir beklenti ancak biraz pembe bir beklenti.
Bebek demek sorumluluk demek bu da iyice sinir geren bir durum.
Sonu iyi olur inşallah.
Sizinle alakasi oldugunu sanmiyorum. Boyle insanlar ego tatmini yapmak icin birinin uzerine basmak isterler.Zaten cocugun yaninda yapacagi en ufak seye taamulum yok kesin kesin bitiririm bu iliskiyi hersey guzel olsun istiyorum fakat beceremiyorumdusman gibi bana dusman
Uzman yardimimi adam butun sucu bana yikiyor delisin sen diyor bana .Sizinle alakasi oldugunu sanmiyorum. Boyle insanlar ego tatmini yapmak icin birinin uzerine basmak isterler.
Yas falan da hikaye. Iki yetiskin kisi evlenmeye karar verdiyse, bu esitligin, kapasite olarak denkligin kabuludur zaten.
Kendi yaptigini disaradan bir gozle gorebilmesi lazim. O da anca bir uzman yardimiyla olur.
Beraber gidelim, isinin ehli karar versin kim deliymis de. Sen hakli cikarsan, kanitli tescilli olur hakliligin, artik sozunden cikmam diye ekle.Uzman yardimimi adam butun sucu bana yikiyor delisin sen diyor bana .
Daha önce var mıydı esinizin bu davranışları yoksa evlendikten sonra mı çıktı3 senelik evliyim .hamileyim yani daha yeni hamileligim hormonlardan degil yani hep boyle davraniyor bana o yoksa ben bir hicmisim gibi . Sanki o bana bir mukafatt gibii sanki hayatimda en buyuk firsat gibi hep assalayici konusmalar falan fistan . Severek evlendim aramizda yas farki var 10 yas buyuk benden dusunceler farkli tabi ama herseyde bana bagirip kiziyor beni kucumsuyor :S
Sonradan daha yogunlastiDaha önce var mıydı esinizin bu davranışları yoksa evlendikten sonra mı çıktı
Aman kutuk bu ne anlar laftan sozden cok cagresiximBeraber gidelim, isinin ehli karar versin kim deliymis de. Sen hakli cikarsan, kanitli tescilli olur hakliligin, artik sozunden cikmam diye ekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?