• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir önerisi olan?

edatpc6

O bir anne :) ;).
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
287
199
18
Merhaba bayanlar. Sorunum evime giren sinekler. Ne yaptım ettimse kurtulamadım sineklerden evim temiz her gün rutin olarak süpürüp silerim ama yinede giriyorlar her odada en az 2 3 sinek var çok rahatsız edici bir durum olmaya başladı özellikle yemek yerken ve sabah uyurken. İlaç kullanmıyorum bebeğim var ilaçtan başka önerisi olan var mı?

Süper marketlerde satılan uygun fiyatlı yapıştırıcılı sineklikler var. Pencerenin kenarlarına göre ölçüyü ayarlayıp yapistiriyorsunuz kışa kadar idare eder sizi

marketlerde satılan ürünler var hani prize takıyorsunuz sinek gelmiyor. likit şeklinde. sanırım bebeğe zararı olmaz.

İlla ki sinek olur. İstanbul un bir ilçesindeyim sürekli ilaçlıyorlar geceleri. Ve camlarımız açık oluyor. O zehir eve de giriyor. Sinek olsa daha iyi. Sineklik yaptırılır, mavi ışıklı elektrikli bir alet var ondan alınıp idare edilir. Ama zehire çözüm yok

Havalar tuhaflaştı sinekler sarhoş gibi.
1 aya giderler zaten, azcık misafirperver olun :P

edatpc6 edatpc6 merhaba..
Evde ilaç kullanmıyorsanız, tenis raketi seklinde sinek öldürücüler var. Şarjlı. Google'da aratırsanız, çeşitli online satış sitelerinde bulabilirsiniz.

Sivrisinekler için odaların belli yerlerine lavanta ya da fesleğen koymanızı öneririm. :KK66:

Back
X