Bir önerisi olan var mı?

Çektir gitsin canım. Çabuk çürüyor diye alıyorlar genelde. Bazılarının da dişlerinin yapısını bozar diye. Benim dişlerim iyice birbirine girer diye çekmişlerdi.

Çektir gitsin canım. Çabuk çürüyor diye alıyorlar genelde. Bazılarının da dişlerinin yapısını bozar diye. Benim dişlerim iyice birbirine girer diye çekmişlerdi.
Ağrı kesici içtim o kadar şey denedim geçmedi bu hafta çok doluyum önümüzdeki hafta gideceğim doktora çekimden de korkuyorum ama yapacak bir şey yok çok ağrıyor sağolun

Bunlar çok ağır ilaçlar, herkes kullanamaz bence.. Apranax bir kere içtim, fena oldum. Babam minoset yüzünden canından oluyordu. Bence ilaç tavsiyesi yapmayalım, zaten yasak..
Ben bır keresınde bır gecede uc apranax ıkı mınoset ıcmıstım ağrı bır daha uğramadı bedenıme:)

28 yaşındayım yakında 29 Olacağım ben de Çıkarmadım henüz 20 lik dişlerimi en ufak bir belirtisi dahi olmadı ama kardeşim 19 yaşında hepsini çıkardı küçük yaşta.
Ya bende 19 buçuğum yeni çıkmaya başladı acısı çok başka gerçekten

Ya bende 19 buçuğum yeni çıkmaya başladı acısı çok başka gerçekten
Evet kardeşimde çok çekti,Ağrı ateş vb,annemde çok çekti gerçi çektirdi annem zaten çürümüştü,ailede bir tek ben çıkarmadım.

Benimde çıkıyor yarısı çıktı hatta ama hiç dayanılmayacak kadar acımadı hiç bilmiyorum ki nasıl geçer

Evet kardeşimde çok çekti,Ağrı ateş vb,annemde çok çekti gerçi çektirdi annem zaten çürümüştü,ailede bir tek ben çıkarmadım.
Kulaklarıma filanda vuruyor ağrısı çok şükür ateşim yok allah allah 20 lik dişleri 30 da mı çıkaracaksın acaba?

Benimde çıkıyor yarısı çıktı hatta ama hiç dayanılmayacak kadar acımadı hiç bilmiyorum ki nasıl geçer
Ağrımıyor mu gerçekten? Dün yazılan her şeyi denedim zeytin bastım biraz dindirdi ama sabah yine aynı

Ağrımıyor mu gerçekten? Dün yazılan her şeyi denedim zeytin bastım biraz dindirdi ama sabah yine aynı
Yok canım hiç ağrımadı bu güne kadar ki 18 yaşındayım ve yarısı çıktı alttakilerin. Üstte çıkmadı daha belki onlar çıkarken ağrıyabilir

Yok canım hiç ağrımadı bu güne kadar ki 18 yaşındayım ve yarısı çıktı alttakilerin. Üstte çıkmadı daha belki onlar çıkarken ağrıyabilir
Ne güzel ya benim üsttekiler çıkıyor senin üsttekiler ağrımasın çıkarken benimde alttakiler ya

Kulaklarıma filanda vuruyor ağrısı çok şükür ateşim yok allah allah 20 lik dişleri 30 da mı çıkaracaksın acaba?
Ben 30 yaşımda çıkarmaya çalışdım olmadı 2 ay önce ameliyatla aldılar Çok ağrıdı çokkkk 15 gün neler çekdim
Iki sezeryan oldum ben böle ağrı ömrümde görmedim

Ben 30 yaşımda çıkarmaya çalışdım olmadı 2 ay önce ameliyatla aldılar Çok ağrıdı çokkkk 15 gün neler çekdim
Iki sezeryan oldum ben böle ağrı ömrümde görmedim
Çok geçmiş olsun ya evet çok ağrıyor bugün apranax aldım o biraz iyi geldi sonra yine aynı birazdan tekrar içeceğim

Anladığım kadarıyla erken yaşta çıkaranlarda sorun olmuyor, geç yaşta çıkaranlar problem yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…