Bir önerisi olan var mı?

Ben senelerce ha cikti ha cikacak diye agrilarla kivrandim. En sonunda 29 yasimda cikti :KK51:
Tabi cikarken daha da artti agrinin siddeti 1 hafta yattim. Yalniz bana doktor antibiotik yazmisti.Iltihap falan var demisti yanlis hatirlamiyosam.
O kadar uzun mu sürüyor :KK57: ilaçta pek iyi gelmedi çekeceğiz artık önümüzdeki hafta gidebilirim doktora bekleyeceğim artık :KK17:

Bunlar çok ağır ilaçlar, herkes kullanamaz bence.. Apranax bir kere içtim, fena oldum. Babam minoset yüzünden canından oluyordu. Bence ilaç tavsiyesi yapmayalım, zaten yasak..
Çok ağır ilaçlar ama napalım onlarsızda çekilecek gibi değil yarın bir gideyim sağlık ocağına doktora da danışayım o_O tuzlu suyu denedim hala tık yok çiğnemek için karanfil arıyorum evde :mad:

Yok canim muhtemelen bende bi anormallik vardir :)
Yalniz benim gorumcem dis hekimi. Hic abla senin bu disler niye gecikmis demedi.
Kalbim kirilir diye mi acaba :KK45:
Hehehe bi sorayim yarin bu mevzuyu.
benimkilerde daha çıkmadı ama sürekli ağrıyor benimde bulacak sanırım o kadar

İyi akşamlar hepinize :KK3:çok kötü diş ağrısı çekiyorum dişlerimde bir problem yok sanırım 20 lik diş çıkarıyorum çok ağrıyor iki tane ağrı kesici içtim ama geçmedi bir önerisi olan var mı başka ne yapabilirim? :mad:
Yazmayi unuttum. Cok agriyan donemde zeytin basmistim. Biraz hafifletiyordu. Hem zarari da yok. Bi dene istersen.

benim 15 gunde cikti alt ust ayni anda.gittim cektirdim ben,5 dk surdu ikisinin cekimi.doktorun dedigine gore sansli kesimdenmisim,bu kadar hizli alinmasi cok nadir olurmus.
ama sonrasinda canima ot tikadilar,cok dikkatli olmaniz lazim cektirdikten sonra.ben surekli dezenfekte etmeme ragmen nasil olduysa apse yapti,iltahaba cevirdi.antibiyotikle 1 haftada anca duzeldi yaralar.
ben cektirmeyi tercih ettim cunku diger dislerime baski yapiyordu,sekil bozuklugu olcak diye korktum diger dislerde.
cektirmeden rahat eden var midir bilemem.:KK51:

benim 15 gunde cikti alt ust ayni anda.gittim cektirdim ben,5 dk surdu ikisinin cekimi.doktorun dedigine gore sansli kesimdenmisim,bu kadar hizli alinmasi cok nadir olurmus.
ama sonrasinda canima ot tikadilar,cok dikkatli olmaniz lazim cektirdikten sonra.ben surekli dezenfekte etmeme ragmen nasil olduysa apse yapti,iltahaba cevirdi.antibiyotikle 1 haftada anca duzeldi yaralar.
ben cektirmeyi tercih ettim cunku diger dislerime baski yapiyordu,sekil bozuklugu olcak diye korktum diger dislerde.
cektirmeden rahat eden var midir bilemem.:KK51:
Şekil bozukluğumu çok korktum şimdi :KK57:işlerimi halledeyim önümüzdeki hafta hemen gideceğim ilginiz için teşekkürler :KK52:

X