- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar çok ağır ilaçlar, herkes kullanamaz bence.. Apranax bir kere içtim, fena oldum. Babam minoset yüzünden canından oluyordu. Bence ilaç tavsiyesi yapmayalım, zaten yasak..Apranax fort ve minoset plus
Yok canim muhtemelen bende bi anormallik vardir :)oyyyy 2-3 sene daha mı çekicezzz
Way be ortalama 10 yil sanci cekmisim demek :)Geç gibi geldi bana :) 20den önce başlamıştı benim, 20 yaşında sonuncusunu da çıkarmış kurtulmuştum artık :)
Bebişler ne yapsın, kim bilir nasıl acıyor canları onca dişi çıkarırken.. :/Way be ortalama 10 yil sanci cekmisim demek :)
O kadar uzun mu sürüyor ilaçta pek iyi gelmedi çekeceğiz artık önümüzdeki hafta gidebilirim doktora bekleyeceğim artıkBen senelerce ha cikti ha cikacak diye agrilarla kivrandim. En sonunda 29 yasimda cikti
Tabi cikarken daha da artti agrinin siddeti 1 hafta yattim. Yalniz bana doktor antibiotik yazmisti.Iltihap falan var demisti yanlis hatirlamiyosam.
Yarın yazdıracağım artık doktora aprol içtim sabah az önce de parol ama hala tık yok canım yaApranax fort ve minoset plus
Çok ağır ilaçlar ama napalım onlarsızda çekilecek gibi değil yarın bir gideyim sağlık ocağına doktora da danışayım tuzlu suyu denedim hala tık yok çiğnemek için karanfil arıyorum evdeBunlar çok ağır ilaçlar, herkes kullanamaz bence.. Apranax bir kere içtim, fena oldum. Babam minoset yüzünden canından oluyordu. Bence ilaç tavsiyesi yapmayalım, zaten yasak..
Ben çok korktum ya 20 yaşına girdim hemen çıktı dayanılacak gibi değiloyyyy 2-3 sene daha mı çekicezzz
Aman dikkatli kullan, ben çok evhamlıyımdır bu konularda :)Çok ağır ilaçlar ama napalım onlarsızda çekilecek gibi değil yarın bir gideyim sağlık ocağına doktora da danışayım tuzlu suyu denedim hala tık yok çiğnemek için karanfil arıyorum evde
Haklisiniz. Kizim suan buyuk azi dislerini cikariyor. Uyku egitimi verdigim halde huzursuz maalesefBebişler ne yapsın, kim bilir nasıl acıyor canları onca dişi çıkarırken.. :/
benimkilerde daha çıkmadı ama sürekli ağrıyor benimde bulacak sanırım o kadarYok canim muhtemelen bende bi anormallik vardir :)
Yalniz benim gorumcem dis hekimi. Hic abla senin bu disler niye gecikmis demedi.
Kalbim kirilir diye mi acaba
Hehehe bi sorayim yarin bu mevzuyu.
Kıyamam ya biz bu yaşta dayanamıyoruz bebişler napsınHaklisiniz. Kizim suan buyuk azi dislerini cikariyor. Uyku egitimi verdigim halde huzursuz maalesef
Bende öyleyim tüm sağlık sitelerinde yazılanları okudum dikkatli olmak lazım herkes bir şey yazıyorAman dikkatli kullan, ben çok evhamlıyımdır bu konularda :)
Yazmayi unuttum. Cok agriyan donemde zeytin basmistim. Biraz hafifletiyordu. Hem zarari da yok. Bi dene istersen.İyi akşamlar hepinize çok kötü diş ağrısı çekiyorum dişlerimde bir problem yok sanırım 20 lik diş çıkarıyorum çok ağrıyor iki tane ağrı kesici içtim ama geçmedi bir önerisi olan var mı başka ne yapabilirim?
Hemen deniyorum bu arada tuzlu su karanfil zeytin midem çok kötü bulanmaya başladı yeter ki geçsin her şeyi yapabilirimYazmayi unuttum. Cok agriyan donemde zeytin basmistim. Biraz hafifletiyordu. Hem zarari da yok. Bi dene istersen.
Gideceğim zaten öyle geçici de olsa tavsiye istemiştimdoktor
Şekil bozukluğumu çok korktum şimdi işlerimi halledeyim önümüzdeki hafta hemen gideceğim ilginiz için teşekkürlerbenim 15 gunde cikti alt ust ayni anda.gittim cektirdim ben,5 dk surdu ikisinin cekimi.doktorun dedigine gore sansli kesimdenmisim,bu kadar hizli alinmasi cok nadir olurmus.
ama sonrasinda canima ot tikadilar,cok dikkatli olmaniz lazim cektirdikten sonra.ben surekli dezenfekte etmeme ragmen nasil olduysa apse yapti,iltahaba cevirdi.antibiyotikle 1 haftada anca duzeldi yaralar.
ben cektirmeyi tercih ettim cunku diger dislerime baski yapiyordu,sekil bozuklugu olcak diye korktum diger dislerde.
cektirmeden rahat eden var midir bilemem.