Bir önerisi olan var mı?

Çok geçmiş olsun ya evet çok ağrıyor bugün apranax aldım o biraz iyi geldi sonra yine aynı birazdan tekrar içeceğim :KK43:o_O
Benim dişim damağa gömülüydü azcık ucu vardı öyleyken çok ağrım yokdu ameliyat dan sonraki 15 gün çok zordu dikişde vardı inş sizinki çıkar yoksa benim gibi olursunuz Allah korusun:KK60:

Benim dişim damağa gömülüydü azcık ucu vardı öyleyken çok ağrım yokdu ameliyat dan sonraki 15 gün çok zordu dikişde vardı inş sizinki çıkar yoksa benim gibi olursunuz Allah korusun:KK60:
Ay inşallah ya tekrar geçmiş olsun :KK68:

İyi akşamlar hepinize :KK3:çok kötü diş ağrısı çekiyorum dişlerimde bir problem yok sanırım 20 lik diş çıkarıyorum çok ağrıyor iki tane ağrı kesici içtim ama geçmedi bir önerisi olan var mı başka ne yapabilirim? :mad:
Apse yapmış olabilir bir diş hekimine görün apse varsa antibiyotik ve ağrı kesici yazar

Apse yapmış olabilir bir diş hekimine görün apse varsa antibiyotik ve ağrı kesici yazar
Bilmiyorum ki bu hafta sonu çok yakın bir akrabamın düğünü var hazırlıklar filan anca önümüzdeki hafta gidebilirim ağrı kesici içiyorum zaten sağolun Hoppa

Dişçiye gidin elbette, bundan iyi öneri mi olur? Kendi başınıza birşey yapmayın, belki bi zararı olur. Doktora gidin.

Dişçiye gidin elbette, bundan iyi öneri mi olur? Kendi başınıza birşey yapmayın, belki bi zararı olur. Doktora gidin.
Hani doğal geçici de olsa ağrıyı azaltması için zeytin basmak karanfil çiğnemek gibi o_O gideceğim zaten dişçiye şu sıralar yoğunum :KK76:

Disler cıkana kadar sabredip cıktıktan sonra cektirmek tek caresi..o_O
Uyurken cenemı sıkmaktan cenem morarmıstı o dönemde hatırlıyorumda..:KK57:

Disler cıkana kadar sabredip cıktıktan sonra cektirmek tek caresi..o_O
Uyurken cenemı sıkmaktan cenem morarmıstı o dönemde hatırlıyorumda..:KK57:
Mecbur sabredeceğim artık o_O gerçekten çok ağrıyor :KK43: bu arada alakasız ama Eskişehir den misin? :oops:

Hani doğal geçici de olsa ağrıyı azaltması için zeytin basmak karanfil çiğnemek gibi o_O gideceğim zaten dişçiye şu sıralar yoğunum :KK76:
Benim bildiğim, rakı iyi gelir derler ama... Başka da bişey bilmiyorum, vardır bir yolu. Sadece sizin için demiyorum, kişisel algılamayın ama buraları pek çok insan okuyor, e ülkemizde malum dişçi korkusu diye bişey de var. Okuyan herkes için söylüyorum, varsa diş sorunu muhakkak dişçiye gidilsin. Kamu spotu gibi oldu. :)

Geçmiş olsun.

Benim bildiğim, rakı iyi gelir derler ama... Başka da bişey bilmiyorum, vardır bir yolu. Sadece sizin için demiyorum, kişisel algılamayın ama buraları pek çok insan okuyor, e ülkemizde malum dişçi korkusu diye bişey de var. Okuyan herkes için söylüyorum, varsa diş sorunu muhakkak dişçiye gidilsin. Kamu spotu gibi oldu. :)

Geçmiş olsun.
Çok sağolun sağlık önemli tabi ki hele diş :KK17: bende pamuğa azcık kolonya döktüm dişime bastırdım biraz uyuştu sadece gideceğim inşallah dişçiye :KK51: aynen kamu spotu gibi:KK73:

X