Benim dişim damağa gömülüydü azcık ucu vardı öyleyken çok ağrım yokdu ameliyat dan sonraki 15 gün çok zordu dikişde vardı inş sizinki çıkar yoksa benim gibi olursunuz Allah korusunÇok geçmiş olsun ya evet çok ağrıyor bugün apranax aldım o biraz iyi geldi sonra yine aynı birazdan tekrar içeceğim
Ay inşallah ya tekrar geçmiş olsunBenim dişim damağa gömülüydü azcık ucu vardı öyleyken çok ağrım yokdu ameliyat dan sonraki 15 gün çok zordu dikişde vardı inş sizinki çıkar yoksa benim gibi olursunuz Allah korusun
Dişçi bana yaşınız 30 ama vücut yaşınız 20 galiba demişdiAnladığım kadarıyla erken yaşta çıkaranlarda sorun olmuyor, geç yaşta çıkaranlar problem yaşıyor.
Sağolun sizede geçmiş olsunAy inşallah ya tekrar geçmiş olsun
Demek benim bedenim de benimle aynı yaşta, tam 20de hepsi çıkmıştı :)Dişçi bana yaşınız 30 ama vücut yaşınız 20 galiba demişdi
Napalım canım bende öle avunıyorum işdeDemek benim bedenim de benimle aynı yaşta, tam 20de hepsi çıkmıştı :)
Apse yapmış olabilir bir diş hekimine görün apse varsa antibiyotik ve ağrı kesici yazarİyi akşamlar hepinizeçok kötü diş ağrısı çekiyorum dişlerimde bir problem yok sanırım 20 lik diş çıkarıyorum çok ağrıyor iki tane ağrı kesici içtim ama geçmedi bir önerisi olan var mı başka ne yapabilirim?
O derece haSağolun sizede geçmiş olsun
Bu ağrıyı çekiyorsanız doğum hiç bişey haberiniz olsun
Bilmiyorum ki bu hafta sonu çok yakın bir akrabamın düğünü var hazırlıklar filan anca önümüzdeki hafta gidebilirim ağrı kesici içiyorum zaten sağolunApse yapmış olabilir bir diş hekimine görün apse varsa antibiyotik ve ağrı kesici yazar
Hani doğal geçici de olsa ağrıyı azaltması için zeytin basmak karanfil çiğnemek gibiDişçiye gidin elbette, bundan iyi öneri mi olur? Kendi başınıza birşey yapmayın, belki bi zararı olur. Doktora gidin.
Mecbur sabredeceğim artıkDisler cıkana kadar sabredip cıktıktan sonra cektirmek tek caresi..
Uyurken cenemı sıkmaktan cenem morarmıstı o dönemde hatırlıyorumda..
Benim bildiğim, rakı iyi gelir derler ama... Başka da bişey bilmiyorum, vardır bir yolu. Sadece sizin için demiyorum, kişisel algılamayın ama buraları pek çok insan okuyor, e ülkemizde malum dişçi korkusu diye bişey de var. Okuyan herkes için söylüyorum, varsa diş sorunu muhakkak dişçiye gidilsin. Kamu spotu gibi oldu. :)Hani doğal geçici de olsa ağrıyı azaltması için zeytin basmak karanfil çiğnemek gibigideceğim zaten dişçiye şu sıralar yoğunum
EveetMecbur sabredeceğim artıkgerçekten çok ağrıyor bu arada alakasız ama Eskişehir den misin?
Çok sağolun sağlık önemli tabi ki hele dişBenim bildiğim, rakı iyi gelir derler ama... Başka da bişey bilmiyorum, vardır bir yolu. Sadece sizin için demiyorum, kişisel algılamayın ama buraları pek çok insan okuyor, e ülkemizde malum dişçi korkusu diye bişey de var. Okuyan herkes için söylüyorum, varsa diş sorunu muhakkak dişçiye gidilsin. Kamu spotu gibi oldu. :)
Geçmiş olsun.
Benim annemin memleketi her yaz ordayım sınavdan sonra geleceğim inşallah çok özledim İstanbuldayım bende
Benim memleketimde İstanbul..her fırsatta gidiorum..haftaya yine ordayım insBenim annemin memleketi her yaz ordayım sınavdan sonra geleceğim inşallah çok özledim İstanbuldayım bende
Değiş tokuş edelimBenim memleketimde İstanbul..her fırsatta gidiorum..haftaya yine ordayım ins
Yok ben kalıcı olarak buradayımDeğiş tokuş edelim üniversite mi okuyorsun?